Mamičky mate niektorá skúsenost s kočíkmi Steggi LUX retro? Hrozne sa mi páčia ,kvoli tomu ako vyzerajú,veľkej vanicke a tiež kolies. len nemajú moc recenzií,preto by ma zaujimal váš názor 😊
Ďakujem 🙃
@ivka266 ahoj, my máme Takko acoustic, je absolútne úžasný, iny by som nebrala, obrovskà vanička, aj športová časť.jedina nevýhoda že je nespratny do auta - my máme obrovský kufor takže v pohode. A v zime sme s kolesami prešli aj cez akýkoľvek sneh, žiadny problém.Sú si výzorom podobné😉
Prepáč, chcela som pridať aj fotky a omylom som to odoslala....áno do auta sa zmestil v pohode, ale väčšinou sme cestovali dvaja, pre jedného je na poskladanie trošku náročnejší. Samozrejme auto máme combi. Neviem koľko stojí ten tvoj, ale mne sa ten kočík páčil, vedela som že ho chcem aj napriek tomu že po roku budem kupovať ďalší, iba športový. Ten náš stál aj s vajíčkom 350€.
Úžasný je 😉😘. Ak chceš zajtra ti to môžem premerat, aký má rozmer konštrukcia aby si si to vedela predstaviť 😉
Môžeš jasné,budeš zlata keď mi to pomeras 😊 myslím že rozmerovo sú tie kočíky rovnaké alebo dosť podobné. Ak vieš rozmery toho tvojho môžeš mi ich poslať že si to porovnam 🙂 inak odkiaľ si ho kupovala?
Rozmery ti viem poslať až zajtra ak nevadí, ale pokiaľ máš combi tak dáš v pohode aj konštrukciu aj vaničku do kufra. Známa ma tiež tento kočík, má menšie auto, do kufra dáva iba konštrukciu a vaničku na sedadlo
Zajtra teda pošlem.....ten náš mal "základnú výbavu" vanicku a športovú časť (299€) a vajíčko bolo plus k tomu (50€) nakoľko sme vajíčko potrebovali tak sme dokupovali aj to. Väčšinou sa pod uvedenou dvojkombinaciou myslí vajíčko a športová časť
Teda vanička!!!!!!! *vajíčko nieeeeee to mi tam dopísal telefón
Dobre ďakujem 🙂 skús pozrieť na toto ,tiež je to asi dvojkombiacia vanička a športovy v tej cene a len vajíčko sa dokúpi či? https://www.mojkocik.sk/Kombinovany-kocik-Marga...
Lebo aha na tento môj píšu že -plus športova časť 40€ a vajíčko 60€. Za to som už somár z toho všetkého 😁 https://www.aladdin.sk/hlboke-kociky/steggi-koc...
Ahoj ja mam steggi pretty women a bola som s nim maximalne spokojna...a idem ho pouzivat aj pri druhom dietatku...ja mam ale len hlboku vanicku lebo sportovy sme si kupovali iny mensi...a auto mame octaviu sedan a zmestil sa
Ten mojkocik je 2kombinacia bez vajíčka, a Aladin iba vanička+40 športová+60 vajíčko.....takže pochopili sme to rovnako 😉
@ivka266 pozri si značku roan marita prestige,myslím že by sa ti mohol páčiť🙂
Ahoj ja som mala a teda ešte mám Lonex classic retro, tmavomodrý s bielymi bodkami a som spokojná, tento má ratanovú vaničku...je fakt krásny 😊 a pokiaľ nemáte punto tak v pohode.Akurát ak bývaš v byte a máte ten malý výťah, tak naň zabudni.
Ahoj pridam sa aj ja. Ja mam tiez retro lebo ten styl milujem. Vsetko je fajn super na tychto kocikoch len to skladanie do auta...mame dost velke auto ale musim vždy rozobrat kocik..toto ma mrzi, tak ze podvozok do kufra vanicka dozadu.
Ale za nic by s ho nedala..takze za.mna retro ano.
@ivka266 Skús ísť do kamenného obchodu a vyskúšaj si priamo, či sa ti zmestí do auta, lebo každý kočík sa zmestiť ozaj nemusí, záleží na tom aké máte auto.
@bruneta880 máme golfa a doma mám Suzuki Vitaru ,ale myslím že golf ma vacsii kufor 😁. Vytah nemáme žiaden ,takze to nebude problém 🙂 aj ten tvoj kočík je krásny ,uz pred tým som pozerala na neho ,ale nakoniec som sa rozhodla pre klasickú vaničku 😊
@janickacrazy tak tento môj kočík majú len v Hlohovci v predajni a to je 300 km od nás ,cize moc sa mi tam nechce 😁 ale skúsim najst niečo podobné u nás a skúsim. Máme golfa a Suzuki vitaru.s golfom by nemal byť problém ,dúfam . 😊
@ivka266 otázka je, s ktorým autom budeš chodiť ty, lebo kamoška má Suzuki a musela kupovať malý športiak, lebo sa jej hlboký kočík nedal poskladať do auta a to ani nebol retro kočík, len taký vačší poľský trojkombinácia, teda dal, ale musela dávať dole aj kolesá, aby ho tam vobec napchala, majú tiež 2 autá, ale s tým druhým jazdí manžel, takže aj toto si treba premyslieť
@janickacrazy a majú Suzuki Vitaru tu novú? No uvidím skúsim to pomerat
@ivka266 ona nemá Vitaru, ale nejaké iné Suzuki, tak možno vám sa zmestí
@janickacrazy myslím že áno to je SUV ,cize aj ten kufor je celkom ok 🙂 uvidíme no 🙃
My sme mali podobný 😉, presne preto lebo sa mi páčil a mal veľkú vaničku 😉