Retro kočík Steggi Lux

ivka266
13. mar 2018

Mamičky mate niektorá skúsenost s kočíkmi Steggi LUX retro? Hrozne sa mi páčia ,kvoli tomu ako vyzerajú,veľkej vanicke a tiež kolies. len nemajú moc recenzií,preto by ma zaujimal váš názor 😊
Ďakujem 🙃

ellaafi
13. mar 2018

My sme mali podobný 😉, presne preto lebo sa mi páčil a mal veľkú vaničku 😉

ivka266
autor
13. mar 2018

@ellaafi a mali ste len hlbokú časť alebo aj so športovou? Do auta vošiel v pohode že? Niektorí vravia ,ze si treba dať pozor na to,ale ja si myslím že kočiar musí predsa vojsť do kufra,pokiaľ nemáme úplne pidi malé auticko 🙃

jana2679
13. mar 2018

@ivka266 ahoj, my máme Takko acoustic, je absolútne úžasný, iny by som nebrala, obrovskà vanička, aj športová časť.jedina nevýhoda že je nespratny do auta - my máme obrovský kufor takže v pohode. A v zime sme s kolesami prešli aj cez akýkoľvek sneh, žiadny problém.Sú si výzorom podobné😉

ellaafi
13. mar 2018

Prepáč, chcela som pridať aj fotky a omylom som to odoslala....áno do auta sa zmestil v pohode, ale väčšinou sme cestovali dvaja, pre jedného je na poskladanie trošku náročnejší. Samozrejme auto máme combi. Neviem koľko stojí ten tvoj, ale mne sa ten kočík páčil, vedela som že ho chcem aj napriek tomu že po roku budem kupovať ďalší, iba športový. Ten náš stál aj s vajíčkom 350€.

ivka266
autor
13. mar 2018

@ellaafi bojím sa kúsok toho kufra v aute 🤔 môj vyjde 320 so športovou časťou bez vajíčka keďže vajíčko mám. Takýto

ellaafi
13. mar 2018

Úžasný je 😉😘. Ak chceš zajtra ti to môžem premerat, aký má rozmer konštrukcia aby si si to vedela predstaviť 😉

ivka266
autor
13. mar 2018

Môžeš jasné,budeš zlata keď mi to pomeras 😊 myslím že rozmerovo sú tie kočíky rovnaké alebo dosť podobné. Ak vieš rozmery toho tvojho môžeš mi ich poslať že si to porovnam 🙂 inak odkiaľ si ho kupovala?

ivka266
autor
13. mar 2018

@jana2679 no dúfam ,že vojde aj nam 🙄 ake sú rozmery toho tvojho kočíka?🙂

ellaafi
13. mar 2018

Rozmery ti viem poslať až zajtra ak nevadí, ale pokiaľ máš combi tak dáš v pohode aj konštrukciu aj vaničku do kufra. Známa ma tiež tento kočík, má menšie auto, do kufra dáva iba konštrukciu a vaničku na sedadlo

ivka266
autor
13. mar 2018

@ellaafi jasnačka vklude hocikedy kedy budeš mať čas 🙂 . No uvidíme ,ale mal by vojsť . Inak na tej druhej fotke to je akože športová časť ktoru si si dokupovala alebo to má automaticky každý kočiar? Tomu kúsok nerozumiem pri tých kočíkoch ,všade niečo iné píšu

ellaafi
13. mar 2018

Zajtra teda pošlem.....ten náš mal "základnú výbavu" vanicku a športovú časť (299€) a vajíčko bolo plus k tomu (50€) nakoľko sme vajíčko potrebovali tak sme dokupovali aj to. Väčšinou sa pod uvedenou dvojkombinaciou myslí vajíčko a športová časť

ellaafi
13. mar 2018

Teda vanička!!!!!!! *vajíčko nieeeeee to mi tam dopísal telefón

ivka266
autor
13. mar 2018

Dobre ďakujem 🙂 skús pozrieť na toto ,tiež je to asi dvojkombiacia vanička a športovy v tej cene a len vajíčko sa dokúpi či? https://www.mojkocik.sk/Kombinovany-kocik-Marga...

ivka266
autor
13. mar 2018

Lebo aha na tento môj píšu že -plus športova časť 40€ a vajíčko 60€. Za to som už somár z toho všetkého 😁 https://www.aladdin.sk/hlboke-kociky/steggi-koc...

momo25
13. mar 2018

Ahoj ja mam steggi pretty women a bola som s nim maximalne spokojna...a idem ho pouzivat aj pri druhom dietatku...ja mam ale len hlboku vanicku lebo sportovy sme si kupovali iny mensi...a auto mame octaviu sedan a zmestil sa

ellaafi
13. mar 2018

Ten mojkocik je 2kombinacia bez vajíčka, a Aladin iba vanička+40 športová+60 vajíčko.....takže pochopili sme to rovnako 😉

ave17
13. mar 2018

@ivka266 pozri si značku roan marita prestige,myslím že by sa ti mohol páčiť🙂

bruneta880
13. mar 2018

Ahoj ja som mala a teda ešte mám Lonex classic retro, tmavomodrý s bielymi bodkami a som spokojná, tento má ratanovú vaničku...je fakt krásny 😊 a pokiaľ nemáte punto tak v pohode.Akurát ak bývaš v byte a máte ten malý výťah, tak naň zabudni.

any17
13. mar 2018

Ahoj pridam sa aj ja. Ja mam tiez retro lebo ten styl milujem. Vsetko je fajn super na tychto kocikoch len to skladanie do auta...mame dost velke auto ale musim vždy rozobrat kocik..toto ma mrzi, tak ze podvozok do kufra vanicka dozadu.
Ale za nic by s ho nedala..takze za.mna retro ano.

janickacrazy
13. mar 2018

@ivka266 Skús ísť do kamenného obchodu a vyskúšaj si priamo, či sa ti zmestí do auta, lebo každý kočík sa zmestiť ozaj nemusí, záleží na tom aké máte auto.

ivka266
autor
14. mar 2018

@bruneta880 máme golfa a doma mám Suzuki Vitaru ,ale myslím že golf ma vacsii kufor 😁. Vytah nemáme žiaden ,takze to nebude problém 🙂 aj ten tvoj kočík je krásny ,uz pred tým som pozerala na neho ,ale nakoniec som sa rozhodla pre klasickú vaničku 😊

ivka266
autor
14. mar 2018

@janickacrazy tak tento môj kočík majú len v Hlohovci v predajni a to je 300 km od nás ,cize moc sa mi tam nechce 😁 ale skúsim najst niečo podobné u nás a skúsim. Máme golfa a Suzuki vitaru.s golfom by nemal byť problém ,dúfam . 😊

ivka266
autor
14. mar 2018

@any17 myslím ,že aj ja budem musieť rozoberat. Už som písala ,že máme golfa a Suzuki Vitaru ,a keď ty máš problém vo veľkom aute,tak ja budem mať rozhodne 😁. Ale aj tak sa mi veľmi páči ten retro štýl. 🙂

any17
14. mar 2018

@ivka266 nevadi..to skladanie je raz dva a je pohodlny pre babatko 🤣 to je dolezite. Moja mala ma 9 mes. a veru este je vo vanicke a v pohode aj s fusakom..cize vyuzijes dlho. No a jasne ten retro styl....vsak budes pocut tie komentare...samozrejme v dobrom. 😗

ellaafi
14. mar 2018

Snáď som to zrozumiteľne nafotila, ak nie pýtaj sa 😉

jana2679
14. mar 2018

@ivka266 posielam rozmery

janickacrazy
14. mar 2018

@ivka266 otázka je, s ktorým autom budeš chodiť ty, lebo kamoška má Suzuki a musela kupovať malý športiak, lebo sa jej hlboký kočík nedal poskladať do auta a to ani nebol retro kočík, len taký vačší poľský trojkombinácia, teda dal, ale musela dávať dole aj kolesá, aby ho tam vobec napchala, majú tiež 2 autá, ale s tým druhým jazdí manžel, takže aj toto si treba premyslieť

ivka266
autor
14. mar 2018

@janickacrazy a majú Suzuki Vitaru tu novú? No uvidím skúsim to pomerat

janickacrazy
14. mar 2018

@ivka266 ona nemá Vitaru, ale nejaké iné Suzuki, tak možno vám sa zmestí

ivka266
autor
14. mar 2018

@janickacrazy myslím že áno to je SUV ,cize aj ten kufor je celkom ok 🙂 uvidíme no 🙃