Retro kočík Lonex, Classic Retro R-22

kacicka03
13. jan 2014

Ahojte,chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost s tymto kociarikom, LONEX Classis Retro R-22? Co nan hovorite? Dakujem pekne za kazde info. 🙂

m.i.r.i
13. jan 2014

joooj, moj vysnivany 😉 Prepac, skusenost nemam, ale mne sa tieto tiez neskutocne pacia....len ostanem len pri snoch, nam by sa nevosiel do vytahu🙂 Nadhernyyyyyy

macamac
13. jan 2014

@kacicka03 krasny🙂
Ale ak casto cestujes,asi neprakticky co sa skladania tyka
Ale ako vychadzkovy vyuzijes🙂
Ja by som brala🙂 retro moooozem🙂

kacicka03
autor
14. jan 2014

@m.i.r.i no to aj ja uvazujem s tym vytahom ci sa tam pomestim.. 😀 lebo neni som si ista @macamac praveze sa sklada velmi jednoducho ,ako vsetky moderne kociarky.. 🙂 Jediny problem bude asi ten vytah... ☹

nelly004
10. mar 2014

Ja som ho kúpila - bledomodrý s guličkami a hoci miminko ešte len čakáme, viem, že budem spokojná, pretože má veľkú vaničku 🙂)
@kacicka03

kacicka03
autor
10. mar 2014

Uz viem ako vyzera bola som ho pozriet u predavajucej ma super vanicku to mas pravdu ☺️Ja budem mat cisto biely som si ho vyskladala podla seba tak snad uz coskoro pride .@nelly004

beba025
3. sep 2014

@kacicka03 prosim ta mozes mi napisat ako si s kočiarom spokojna a či vošiel do vytahu ? dakujem

kacicka03
autor
5. sep 2014

Napiste mi IP prosim

maggie37
28. jan 2015

@kacicka03 ahoj prosim ta mozes aj mne napisat ci sa zmestil do toho vytahu a ako ste boli spokojni? Akosi mal nazorov je na tieto kociky na nete ☹ dakujem

solidadesol
21. dec 2015

ja som mala/aj mam ten isty kociar ale v cervenej farbe a bola som nadmieru spokojna, krasny a zaroven aj kvalitny a za prijatelnu cenu...ja som ho kupila za 330e a k tomu v cene bola aj sietka a igelit proti dazdu.
Vanicka je dlha 80cm a aj sportova verzia bola u nas oblubena, maly v nej sedel az do jeho 2 a pol roka, potom sme ho uz schovali. Je pravda, ze do auta ho len tak lahko nenatrepete,ja som s nim sla parkrat busom /ale sportovej verzii/, da sa zlozit do spodku, ale je to ostara celkom....Inak je naaaadherny🙂

seliselka
2. jún 2016

kde sa da kupit takyto kociarik?

ninkababika
14. jún 2016

Prosim poradte mi v ktorej predajni sa da vidiet nazivo. Velmi by som si ho chcela kupit. Ak ho nahodov niekto videl vo svojom meste . Dakujem

dina2402
16. jún 2016

@kacicka03 dobrý možem poprosiť vaše skúsenosti?

boraa
2. nov 2016

@kacicka03
Úžasný kočiar 🙂