Kúpila som nový kočík a prišiel mi dosť pokrčený šilt na kočíku. Som z toho smutná a úplne mi to pokazilo radosť. Neviem či to mám reklamovať alebo nechať tak. Reklamovali by ste takúto striešku? Poprípade neviete či sa to dá nejako narovnať? Pokrivený je ten oblúk. Vopred ďakujem za rady 🙂
Ahoj, mimo témy, vieš mi poslať prosím buď sem alebo do správy link na kočík? Je úžasný 😍😊 ďakujem 😊
Toto isté som mala ja hneď som volala na predajňu povedali že to sa napraví samo alebo žehličkou to mám zazehlit ale cez plienku alebo vreckovku. Skúsila som všetko nič nepomohlo absolútne a už som aj na to vykašľala potom silt sa dal podhnut do vnútra tak som tak s tým chodila. Kočík som už aj predala. Jednalo sa o kinderkraft
na noc som to vypodlozila takym vrchom od taburetky. Je tvrdy, tak to pekne drzalo a trochu mi to napravilo tu striesku. Uz to kazdopadne nebije tak surovo do oci. Budem to podkladat kazdy vecer a mozno sa to da uplne doporiadku 🙂
@katkakuch1 jasne, kupovala som so tu. V tejto farbe najlacnejsie a hned na druhy den som to mala doma 🙂
https://www.miminkovo.sk/petitemars--kocik-spor...
a normlane ked tu striesku riadne das, cize roztiahnes a nie je takato zrolovana, neponatahuju sa ti tie latky? A ten stit potom ako vyzera? Lebo to vyzera ze tie striesky maju take makke, a teda nic ine sa od toho neda cakat ako ze sa to bude kadejako krcit, hlavne ak je to poskladane... aj na videach to vyzera, ze je to vyzehlene. Plus ten drotik vpredu na strieske, je podla mna pokryveny (ak tam je nieco... ).
@simca06022011 stit je zohnuty aj ked je to maximalne antiahnute, ale postupne ho vyrovnavam. Problem je v tom ,ze ten drot na silte je tenky a preto sa tak lahko ohne. ostatne su pevne
@feketka tak podla mna preto to tak odstava, ak je to ohnute ja by som to reklamovala, popravde ani by som to nechcela. NEbude to potom haklive? pri pouzivani? skladani?
Ja som pozerala videa a fotky, a hned som videla ze to ttam maju vyzehlene doslova, a je to take makke...
Ale tak hadam sa ti podari to vystriet a budete spokojni 🙂
@simca06022011 uz teraz je to omnoho lepsie, je to trochu dokriva, ale nie je to hrbolate a do oka bijuce 🙂
@feketka nedá sa to vyrovnať?