Reklamácia kočíka na Aladdin

zuzans258
13. sep 2020

Zdravim, nedávno som si kúpila nový kočík so stránky aladdin.sk....s kočíkom niesom spokojna,hrka .. nepoviem keby máme cesty katastrofálne...ale on hrka pri najmenších nerovnostiach....
Je možné že mi vrátia 💰???? Kočiar mi prišiel minulú stredu.

bobula46
13. sep 2020

@zuzans258 môžeš dať kočík reklamovať. Ale peniaze ti určite nevrátia. To by musel byť kočík nepoužitý (tým myslím aj zjazdné kolesá).
Pokiaľ ti hrká, skús si kúpiť tesniace gumičky, stojí to pár centov a daj to do predných kolies. Mal by prestať hrkať.

zuzans258
autor
14. sep 2020

@bobula46 ja som s nim jazdila v altánku na zamk.dlažbe a teda hrkal mi dosť...neviem či z toho sú tak veľmi zničené kolesá...a zase do 14dni s tým že nie je poškodeny
A nad tými gumičkami považujem...ale teda neviem či to pomôže až natoľko

aleshka_supermama
14. sep 2020

@zuzans258 ja som to mala tiež kúpila som nový kočík prešla som po štrku a začal hrkat, kúpila som sprej a premazala a bolo po hrkani 😉

zuzans258
autor
14. sep 2020

@aleshka_supermama a aký sprej si kúpila??? Máš nafukovacie kolesá

aleshka_supermama
14. sep 2020

@zuzans258 mám kočík Mios, ja som s wd40 sprejom premazala celý kočík.

ivana.natasha
14. sep 2020

@zuzans258 vieš mýliš si pojmy, reklamuje sa nejaká vada výrobku, kde ti ju môže predajca aj opraviť, a až keď je neopravitelna alebo nieje možné riadne užívať vec tak sa vracajú peniaze. A potom je vrátenie tovaru do 14 dní keď nakupujes cez internet, a vtedy ak je vec nepoužívaná, bez vád a reklamácii môžeš žiadať vrátenie peňazí, ale musí byť vec v takom stave, ze je možné ju predať za 100% jej ceny. Čiže ak sú kolesá už zjavne jazdené, nemusia ti vrátiť peniaze. Ale tak najlepšie je asi sa informovať u obchodníka, u ktorého si nakupovala a nie polemizovať na MK.

kubkovamama
14. sep 2020

@zuzans258 ako ti baby radia,premazat a trošku s ním pochodit.A už máš bábätko?Lebo pokiaľ kočík nie je aspoň trochu zaťažený,bude vydávať zvuky a inak sa s ním manipuluje ako keď tam máš dieťatko.Hrkanie týždňového kočíka ti určite neuznajú ako reklamáciu či dokonca vrátenie.Ale skús im napísať mail,už len za pokus

zuzans258
autor
14. sep 2020

Ďakujem dievčatá...no uvidíme ako čo bude,musim sa tam informovať
Ale pomohli ste mi ☺️