Ahojte, chcem sa opýtať či náhodnou nemáte niekto - čo určite máte 🙂, skúsenosť s kočíkom G-mini Grand. Veľmi sa mi ten kočík páči a chcem si ho kúpiť ale mám trošku obavu ako to funguje keď ho chcem aj ako hlboký kočík. A či má tu vaničku dostatočne velkú, lebo predpokladám že v zime budeme ešte v hlbokom. Ak sa niekto nájde kto sa podelí o svoje skúsenosti budem veľmi rada, Ďakujem Eva
pásy sa dajú vybrať, a čo sa týka kočíka nemáme ho, chceli sme ho nakoniec sme vzali iný. a je to akoby 2v1. Tzn že nedávaš osobitne vanička a športiak ale máš vaničku a z vaničky sa dá urobiť športiak na yt je návod 🙂
Ja som uz bola takmer rozhodnuta pre G mini lord..podobny ako grand s par zmenami napriklad nastavitelna rukovat, kvoli ktorej som chcela radsej lord ako grand. Ale dnes som nazivo videla ten kocik a rozmyslela som si to. Vyzera lacno a skor ako kocik pre babiky... idem pozerat po inom kociku. Fakt si ho chodte niekam na zivo pozriet.. je to rozdiel.
@ivusik89 1.steny su latkove ale hrube a kvalitne. A pri takom pocasi sa dava dieta do fusaku. 2. Vo vanicke je este hruba vlozka. Vobec sai to nezda labilne. 3. Pasy sa daju behom sekundy vybrat. 4. Praveze vyzera veli luxusne a krasne na rozdiel od niektorych drahsich kocikov. Materialy su kvalitne. Ja len tak, ze treba pisat objektivne
@miriam223344 aspoň niečo pozitívne, bola som na 100% rozhodnutia kúpiť ho no podľa toho čo čítam mám strach. Naživo ho u nas nemajú len na objednávky. Na fotkách vyzeral veľmi dobre aj keď som ho videla jednej pani v meste
Nemaj strach. Je krasny. Ja ho mam uz pol roka a ziadne vady na nom nemam a vyzera stale ako novy. Ak chces poslem ti fotky do sukromnej spravy. A mozes sa aj pospytovat nieco. Na fb je aj fanusikovska stranka.
Nemám fb čiže to neviem otvoriť :(
Však pozerám ze máš, nenechám sa asi odradiť. Mam šatky a nosiče čiže tento maličký kočík kedykoľvek strcim do skrine alebo vyberiem zo skrine 🙂 vďaka za podporu
@miriam223344 ahoj, chcem sa ta spytat na ten kocik, ci je potrebné dávať don nejaku podlozku/matrac do vanicky. ? alebo ci nieco take vobec je ...original na g mini..🙂 vdaka
@majulikhubova je k tomu podlozka od vyrobcu. Je to normalna cierna podlozka. Makka. Ale ak chces krajsiu tak sa daju kupit. Oni maju tiez na stranke vselijake
@miriam223344 ahoj ja uvažujem nad kúpou toho kocika a tiez vaham, mohla by si este nejakr pozitiva vyzdvihnut? A tie fotky by sa dali poslat aj mne? Pls🙏ďakujem.
@lucyliu194 napisala som spravu
..nakoniec som ho nekupila, ani za tu cenu sa neoplatil... velmi slabý, taký nestabilný a tá vanicka hlavne zlá ale to len moj názor 🙂
@miriam223344 ďakujem, nakoniec som kupila 😉
@janulik2008 aku znacku? Lebo aj ja hladam 2v1
Ahojte. Aj mne sa veľmi páči ten kocik. Neviem ci sa mi podarí niekde nájsť v obchodoch. Ako je možné že moderný kocik a nedá sa nastaviť rukoväť? Však to sa dá aj na 10rocnych kocikoch.. Naozaj vyzerá byt taky lacny?
@lucyliu194 ahoj a asi s ním spokojná?😊
@miriam223344 viete mi poslať real foto pls?
@barborababuska poslem
@anitu v predajni predeti ich majú ....predeti.sk
@roma1 2v1 je aj Inglessina Magnum a je lepšia a pekná, celá sa dá vyprať aj strecha a vydrží aj tornádo. kukni
@lenqua_12325 ďakujem. Už mám vybratý iný. 🙂
Ahojte mamicky prosim vas zaujal ma tento kocik a tato stranka chcela by som sa opytat ci ho uz niekto kupoval a ci pride dakujem https://shofita.com/products/travel-baby-stroller
Ahoj. Nemam tento typ ale tiez som nad nim uvazovala lebo sa mi strasne pacil... ale...videla som ho nazivo a za mna nie alebo teda co mne na nom vadilo 😉 . 1. Bocne steny latkove co pri vetre a v zime nestastne riesenie. 2. Labilna ta leziaca cast . 3. Pasy , na ktorych babo lezi. 4. Na zivo mi prisiel velmi lacny...