Recenzia na kočík Roan Emma

naykupa
2. nov 2016

Dobry den mamicky, mate niektora skusenost s kocikom Roan Emma? Dakujem za kazde echo.

jufka
3. mar 2017

Mamičky žiadna nemáte roan Ema? 🙂 ďakujem za každú skúsenosť 🙂

naykupa
autor
3. mar 2017

My sme ho uz kupili, je krasny, priestranny, hojdavy. Ale s babom ho vyskusame az v maji 🙂

jufka
3. mar 2017

@naykupa dakujem pekne 🙂 no my akurat tiez zvazujeme kupu a tiez by sa vyskusal v maji tak uvidime ako sa rozhodneme 🙂
a aku mate farbu? 🙂

naykupa
autor
4. mar 2017

Tusim je to 43, biely kozeny s takou sedo bielou mriezkou. Pacil sa mi aj ten celo sedy ale kvoli cisteniu je ta kozenka velmi prakticka 🙂

jufka
5. mar 2017

@naykupa Ja sa tiez rozhodujem medzi E43 a E190. Co bude praktickejsie na udrzbu a bude v neutralnej farbe pre babatko 🙂

delly16
1. feb 2018

@jufka ahoj, kupila.si.nakoniec ten.kocik? Ktory? Ako si s nim spokojna? Dakujem

jufka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jufka
2. feb 2018

@delly16 Ahoj delly ano ano kupila som a musim povedat ze som velmi spokojna... zacnem minusami a to je jeho velkost aj do auta nie je taky drobny ale v pohode s nim viem sama manipulovat a nakladat si ho a vykladat nie je problem... ale zase na druhej strane je obrovska priestranna vanicka a aj sportova cast je velika.... a tolko ludi ma pristavi na ulici ze aky je krasny 🙂 a manipulacia s nim je uplne super vobec nemam problemy s otacanim ked som si v tom ansla "svoju techniku " 😃
najskor som bola trochu nespokojna so sportovou castou lebo som nevedela upevnit fusak a prevliect cez to popruhy ale potom mi jedna mamina poradila a aj na toto mysleli pri tomto kociku 🙂 takze spokojnost nadovsetko a nemenila by som za ziadny iny 🙂 ale jedna maminka co ho ma tak sa jej nepaci sportova cast a chce ho preto uz predat tak su pokukaj aj tu sportovu, lebo niektore babatko tam vydrzi aj 6-7 mesiacov ale nasa princezna je strasne aktivna a uz ked mala 4 sme presli na sportovu a tu teda budeme vyuzivat dlsie ako vanicku...

delly16
2. feb 2018

@jufka Dakujem pekne za odpoved, ja som.viac menej rozhodnuta, chcela som len pocut nazor niekoho, kto ho ma a velmi sa tesim, ze ste spokojna 🙂 a mozem vediet,.ktoru farbu mas? A ten trik na vkladanie fusaku? 🙂

jufka
7. feb 2018

@delly16 mam tento kocik, len kremove vajicko a biele kolesa.
ked budes mat sportovu cast tak sa musis rukou dostat pod ten potah a cele tie putka vytiahnut a prevliect cez fusak 🙂

jufka
7. feb 2018
jufka
7. feb 2018

@jufka snazila som sa prilozit obrazok kocika ale neda sa mi to... posielam do spravy

delly16
7. feb 2018

@jufka Ďakujem pekne a čo sa týka údržby?

jufka
9. feb 2018

@delly16 uplna paradicka 🙂 kazdy ma odhovaral od bielej ale tato kozenka je super iba sa pretrie mokrou handrickou a ciste... ale jasne ze nie je vzdy snehobiely ale tak nie je to vobec strasne 🙂 poriadne som ho cistila asi 2x a to ma nasa slecna uz 8 mesiacov 🙂

delly16
9. feb 2018

Ja som.tiez chcela tu kombinaciu bielej ana bledohnedej, ale.nakoniec som.objednala.tmavomodry....bala som.sa tej bielej :( no nevadi, uz budeme.mat taky aky bude 🙂