My sme ho uz kupili, je krasny, priestranny, hojdavy. Ale s babom ho vyskusame az v maji 🙂
Tusim je to 43, biely kozeny s takou sedo bielou mriezkou. Pacil sa mi aj ten celo sedy ale kvoli cisteniu je ta kozenka velmi prakticka 🙂
@delly16 Ahoj delly ano ano kupila som a musim povedat ze som velmi spokojna... zacnem minusami a to je jeho velkost aj do auta nie je taky drobny ale v pohode s nim viem sama manipulovat a nakladat si ho a vykladat nie je problem... ale zase na druhej strane je obrovska priestranna vanicka a aj sportova cast je velika.... a tolko ludi ma pristavi na ulici ze aky je krasny 🙂 a manipulacia s nim je uplne super vobec nemam problemy s otacanim ked som si v tom ansla "svoju techniku " 😃
najskor som bola trochu nespokojna so sportovou castou lebo som nevedela upevnit fusak a prevliect cez to popruhy ale potom mi jedna mamina poradila a aj na toto mysleli pri tomto kociku 🙂 takze spokojnost nadovsetko a nemenila by som za ziadny iny 🙂 ale jedna maminka co ho ma tak sa jej nepaci sportova cast a chce ho preto uz predat tak su pokukaj aj tu sportovu, lebo niektore babatko tam vydrzi aj 6-7 mesiacov ale nasa princezna je strasne aktivna a uz ked mala 4 sme presli na sportovu a tu teda budeme vyuzivat dlsie ako vanicku...
Ja som.tiez chcela tu kombinaciu bielej ana bledohnedej, ale.nakoniec som.objednala.tmavomodry....bala som.sa tej bielej :( no nevadi, uz budeme.mat taky aky bude 🙂
Mamičky žiadna nemáte roan Ema? 🙂 ďakujem za každú skúsenosť 🙂