Ahojte mamičky, máte niektorá tento kočík? Našla som až tri recenzie na internete a neviem sa rozhodnúť. Nie je ani na žiadnej predajni kde by som si ho mohla odskúšať no strašne sa mi páči 😀 cena je tiež celkom prijateľná no nechcem vyhodiť peniaze za niečo nekvalitné. Chcem zmeniť trojkombináciu za tento kočík. Viem že ma 10kg, ale zas je skladný a má veľký košík, plus môj syn spáva denne vonku v kočíku čiže splocha na spanie je super plus dať do skoro úplného ľahu. . Tiež by som ho rada využila aj pri druhom (plánujeme ďalšie bábätko keď bude mať syn dva) čiže by sme časom dokupili aj hlbokú vaničku a autosedačku.
Nerozhegá sa konštrukcia časom? Nezačne vrzgať? Odpruženie je dostatočné? Hupat sa pravdepodobne nedá, čo? A je len model z roku 2016 či novší? Ďakujem za odpovede.
Pripadne ak máte nejaký iný kočík s ktorým ste spokojné a nie je drahší ako 500€, nemá nafukovacie kolesá a ani hrkálky sem s ním ♥️
@matulienka10 môj bude mať tiež o chvíľku desať mesiacov a keďže som teraz dostala menšie auto musím riešiť športiak :D no nánožník aj univerzálny, to nie je taký problém, ja som včera písala jednej babe na bazár či by mi poslala real fotky toho kočíka po používaní jedným dieťaťom. Tak keď mi ich pošle tak ti ich môžem poslať. Chcela by som ho ísť aj pozrieť keďže tiež som v žiadnej predajni tento kočík nevidela. 😁 Tak potom ti dám vedieť :D
@bobula46 super, zvažovala si aj inu voľbu ako recaro? Ja som pozerala ešte cybex balios S, a valco, no v tom množstve sa orientovat je naozaj tazko, tu na bazare je jeden recaro, žltý sunshine,pozerala si ho?
@matulienka10 ja som pozerala cez bazos, čierny, je blízko v mojom okolí (ZA) ten žltý je z Košíc čo je moc ďaleko.
Zvažovala som Valco, aj som bola na 99% preň rozhodnutá ale potom som uvidela tento recaro a veľmi sa mi zapáčil a teda najmä aj to že som ho ešte nikomu nevidela. Na cybex som zatiaľ nepočula veľmi dobré recenzie :D zrovna balios s som si mohla aj vyskúšať (asi rok dozadu) aj kocikovať a za mňa je to také ohreblo 😁
Ešte sa mi páčil joie ale ten má tiež každý druhý. Potom oyster ale tiež som ho mohla vidieť naživo po dvoch mesiacoch používania a vyzeral veľmi opotrebovane, strieška tam drží veľmi zle a aj poloha na sedenie je dosť v poloľahu
@bobula46 normalne sa teším ze som na teba natrafila, máme aj podobne stare deculo, ale ja mám uz druhe 😉
@bobula46 a ktorý Valco si zvazovala?, na tie ostatne som tiež čítala podobne recenzie, hlavne balios s uz som skrtla asi celkom, lebo čím viac info som o nom hladala tým viac negatív som objavila 😉
@matulienka10 ja mám prvé a teda mám doma trojkombináciu. Nehľadala som nejaký super spratný športiak, veď cestovala som málokedy takže mi nevadila tá váha plus teda mala som veľkú vaničku ktorú som využívala do konca ôsmeho mesiaca 😁 no rozmýšľala som na valco snap baby 4 tailor made, aj teda stále nad ním trošku uvažujem, videla som ho aj v skutočnosti a je vážne krásny len každý ma odhovára že má strašne zlé ťažisko a vraj sa s ním ťažko manevruje :D tak zas nechcem kúpiť kočík ktorý mi nebude vyhovovať 😁
@bobula46 aj my sme sa doteraz vozili vo vanicke, mám dorjan po synovi a vanicka je pri nom fakt velka, v pohode aj fusak overal deka a aj tak mala miesto este ale v sportovej sa jej zatial velmi nepaci ...
@matulienka10 no presne aj ja som tak vozila malého, ja mám bebetto tito tiež som s ním spokojná, pokiaľ ho nemusím sama skladať niekde na cestách so synom. Plus keď ťahám nákupy :D recaro sa mi páči aj kvôli tomu veľkému košíku.
Môjmu synovi sa páči aj v aTite, mám ho zatiaľ otočného ku sebe čo mi teraz viac vyhovuje ale o chvíľu ho budem chcieť otočiť a teda už aj ťahať so sebou ľahší kočík :D
Dnes mi pani poslala kočík, vyzerá naozaj dobre, síce je tam pár škrabancov, cez víkend by som ho mala omrknúť tak potom by som dala info. Čo sa týka konštrukcie (pevnosť, stabilita) a aj materiál som zvedavá či bude dostatočne kvalitný 🙂 som najmä zvedavá po používaní ako vyzerá. Lebo aj moje Títo čisto nové v obchode vyzeralo ako najstabilnejší kočík na svete a čuduj sa po dvoch mesiacoch konštrukcia ostala voľnejšia :D to je asi čaro poľských kočíkov, ale tento by mal byť nemec a to je iná kvalita :D
@bobula46 dorjan je tiež polsky výrobok, konstrukcia nepovolila a to ma uz 7 rokov, len práve dnes som si vsimla ze keď som ho tahala opacne tak divne zataca sam a celkom je to mordovacka keď je tazky ... Veď potom kľudne daj fotky aj tu ... Možno niekomu pomozeme ... zatial je to duel debata ... 😀
@matulienka10 no môj má pár mesiacov a teda nie je to niečo 100% kvalitné :D tak myslela som že za 550€ bude kočík za niečo stáť ale asi to bol veľmi nízky limit 😁 ale športový už chcem ozaj kvalitný a ten by som si rada nechala aj pri druhom pokiaľ by sa podarilo 🙂 :D
Ešte skočím raz pozrieť ten Valco lebo stále mi vŕta v hlave aj ten a už sa rozhodnem :D
@bobula46 citala som si vasu debatu a chcela by som vediet ako to dopadlo😁.ja tiez rozmyslam nad sportiakom a rozhodujem sa medzi valco snap 4,joie a mala som tam aj mutsy nexo a cybex balios s.som strasne nerozhodna a potrebovala by som pomoc
@tinuska7 tak vitaj v klube...ja ešte používam športovú časť z kombinácie ...zatiaľ sa chce mala voziť smerom ku mne ...A keďže som sa stale nerozhodla tak využívame po synovi 😀
@tinuska7
@matulienka10 ja už som hrdá majiteľka recaro :D a teda poviem že som 100% spokojná. Jediná nevýhoda že už mám malého iba od seba ale maličkému to vôbec nevadí takže som si aj ja rýchlo zvykla 🙂 skladanie, vykladanie z auta jedna radosť, kočík je odpruzený no samozrejme hupat sa nedá. Košík úplne parádny, mám tam miesta a miesta v pohode tam nákup odveziem 🙂 strieška tiež pekná, kvalitná, maličký tam má miesta toľko že sa ešte dlllho bude voziť :D pospinká si tam tiež, hlavne spinká na brušku čiže tá rovná plocha je pre nás úplne výhoda
@tinuska7 mutsy nexo som tiež zvažovala, pýtala som sa známej ktorá ho mala a jej odpoveď? Jej dvojročná sa z neho už trikrát vykotila, keď jej tam spí a má tašku na ručkach tak kočík spadne tiež. Joie ma odradil kvôli tomu že sa nedajú nastaviť rúčky a tiež že má nafukovacie kolesá. A Cybex by som vylúčila hneď, za mňa veľká nespokojnosť a to som ho raz vozila. Strašne tvrdý, nepohodlný, rozvrzganý kočík. Valco som zvažovala ale u mňa v blízkosti ho majú tri mamičky a chcela som čosi špeci 😁
@bobula46 takže predsa 😉 a kde si nakoniec kupovala? A uz si riešila aj nanoznik? Pripadne budeš riesit vozenie dalsiu zimu iba s fusakom?
@matulienka10 nánožník som neriešila keďže už ide leto a zbytočne a cez zimu už bude mať malý rok a pol a to mu už asi bude stačiť len fusak. Prípadne som videla sťahovaciu deku a páči sa mi to viac ako nánožník :D
Babytrend, ale majú aj v mravceku. No čakanie 6 týždňov :/
@bobula46 no to aby som sa pripravila psychicky malému sa páči väzenie v novom? A akú farbu si nakoniec vzala?
@matulienka10 maličký úplne super, tiež som sa bála a nechala doma pre istotu aj druhý kočík že keby sa mu nepáčilo vrátime sa ku starému ale zvládol to dobre. Pekne hneď v ten deň zaspal ako sme ho skúšali, sedí sa mu v ňom dobre, nemusí mať podložený chrbát aby pekne sedel, pekne sa oprie, vyloží nohy a obzerá 😀
Nakoniec som si ten šedý. Nechcela som úplne čierny ale zas tá modrá strieška má odradzala pretože sa ku nej potom všetko ťažko kombinuje 😀 objednala som si ešte modrú a šedú podložku do kočíka a striedam 😀
Tak to gratulujem.nie je nad spokojnost s kocikom😉. Tak teraz aspon mam jasnejsie.a co ten valco snap 4,vedeli by ste mi o nom nieco napisat.celkom sa mi pozdava a zostal mi zatial ako jedina volba.ten recaro sa zda tiez super..
a este mam ulozene espiro sonic air a g mini baby trend, a to je uz vsetko😁
@bobula46 ahoj aj ja tento zvazujem, naša malá ma 10 mesiacov, nikde som ho nazivo nevidela, ale my sme z maleho mesta,... ja pri ňom napr.riešim, co v chladnom počasí ? Je k tomu nejaký nanoznik? Ale baby sa nejako neozyvaju....Tak ci nám niekto pomoze v mamickovskej kocikovskej dileme...😀