Rady pri voľbe kočíka

katuska810
16. sep 2016

Ahojte 🙂 chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o rady pri voľbe kočíka? Prípadne akú značku ste používali vy, a ako ste s danou značkou, resp. daným kočíkom boli spokojní? Taktiež by som poprosila možno o nejakú radu, na čo si dávať pozor, či kupovať menšiu, väčšiu vaničku a i ďalšie podrobnejšie vecičky ohľadom správneho výberu kočíka? Za akúkoľvek radu, odporúčanie značky Vám veľmi pekne ďakujem 🙂

ziwka
16. sep 2016

Ahoj, ja som raz videla naživo v predajni kočík Bexa line a zamilovala som sa do neho. a vedela som už predtým, že chcem s nafukovacími kolieskami a aby mal dosť veľkú vaničku, nakoľko som mala termín v septembri a tušila som že nebudem mať žiadneho drobňúšika ale riadnu chlapinu :D a išla som do zimy tak aby som ho v pohode v perinke vo fusaku dala do vaničky a nemala pocit že tam je nejak naprešovaný. a že som sa nakočíkovala... 🙂 ale bolo to fajn aj je relatívne skladný. a športová verzia tú môj drobec miloval keď som ho presadila, čo bolo v podstate hneď na jar lebo keď prišiel na to, že sa dá aj sedieť už som ho nepoložila do vaničky lebo nechcel ležať. ja som s ním bola max spokojná 🙂 a cenovo je veľmi prijateľný nakoľko som si povedala, že mi netreba kočík za 500 e keď som vedela, že bude treba aj na iné ešte. Dokonca na predajni ešte menej stál ako cez eshop ich. a majú mnoho farebných kombinácií. pridávam aj foto 🙂 tmavomodrý s červenou a bielou 🙂 okrem toho, že je unisex aj celkom budil pozornosť 🙂 ale za mňa ti poviem, že si popozeraj a ktorý sa ti celkom zapáči o tom sa poinformuj bližšie i na predajniach a podľa mňa je najlepšie ho vidieť naživo poobzerať ochytať, skúsiť ako ide ako sa skladá ako vymeniť športovú verziu a tak. v obchode mi to bez problémov ukázali nechali ma prejsť sa no polhodinová inštruktáž bola venovala sa mi predavačka bez problémov ukázala mi aj inú podobnú značku a vybrala som si. 🙂

astonka
16. sep 2016

@katuska810 ahoj je tu skupina...prelistuj si ju možno ta prispevky inšpiruju...
https://www.modrykonik.sk/group/2092/

jankastubka
16. sep 2016

Ja keby som znova isla kupovat kocik, tak uz nekupim 3 kombinaciu. Kupila by som hlboky mozno aj z bazara. Casovo ho vyuzijes tak 6 mes. Kvalitnejsiu sedacku ako byva pri 3 kombinaciach, lebo v tych autach to ozaj neni sranda. No a nedam dopustit na golfac, ktory sa da dat uplne do lahu.
My totiz mame maly kufor, a prevoz s nasou 3 kombinaciou bol dost narocny.
Ale zavisi aj od rocneho obdobia, terenu po ktorom budes chodit, velkosti kufru v aute a pod.

janka743
16. sep 2016

ja keby som išla kupovať teraz kočík, tak tiež by mi stačil klasický hlboký, s veľkými kolesami, nemusia byť nafukovacie a kočík by mohol byť z bazára. A radšej by som kúpila nový skladný a praktický športiak.

stardust
16. sep 2016

najlepsie je ist do obchodu a vyskusat si kociky nazivo, ako sa s nimi manevruje, ako sedia v ruke atd. Co sa tyka velkosti, ak ste obaja s manzelom vysoki, tak aj vase babo bude asi vacsie. Ja so mala prvy kocik Teutoniu elegance, ten bol velky, ale tazsie sa s nim manevrovalo a bol relativne neskladny do auta, ale vhodny do kazdeho terenu. Druhy som kupovala nejaky neznackovy za par eur, s tym som tiez spokojna. Ale co som si pozerala kociky Chicco, tie maju dobre ceny, ale s plastovymi kolesami...to radsej nie. Takze neriad sa znackami.

siska53
16. sep 2016

@katuska810 V prvom rade vyskusat. Idealne aj mimo predajne. Od kamosiek,co maju deti napr.

Ja tym,ze som mala co-to nakocikovane - deti od susedov v ranej puberte,o 16rokov mladsia sesterka, "au-pair"dieta,mala som jasnu predstavu,vo mi vyhovuje a moj vyber ma.nesklamal.

Ja som mala.inglesinu magnum a veru iny by som .nechcela. K tomu stacila uplne lahucka stara bugina. Mna napr.drahy dotlacil do kupy este jedneho sportiaku,ze jemu sa bugina zle.tlaci a ten bol nemozny,male kolesa,tazko sa tlacil,zle aj tazisko podla mna,maly kosik,nedal sa 1 rukou tlacit.. No ten by som.uz v zivote nekupila.

No kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto neda dopustit na otacave kolesa,ja ich neznasam. Potrebovala som velky kosik a tie moderne maju vsetky kosiky male,plus vacsina ma male kolesa ,otacave,robiace 4 stopy,prosto nic pre mna. A aj male vanicky a naslesne povzdychy,uz mam dat sportiak?,ja som.nemusela. Mala som.rovno polohovatelnu opierku, fusak somnai kupila rovno pasujuci do kocika a rastuci s dietatom,kocik uz mal remence,cize aj to bolo vyriesene. Jedine,co bybsom na nom uvitala,je preklapatelna rucka,ale zas,vanicku som nepotrebovala 100x za den otacat,ked boli vasci,len som ju otocila v smere jazdy a bolo vyriesene.
Nam sa zmestil aj do auta,len niekto potrebuje jazdit denne a auto ma male,nam stacilo raz do tyzdna,vynimocne viackrat.

Vela stastia pri vybere.

egiginka
16. sep 2016

To je velmi idividuale, asi ako vyber auta🙂 kazda ma ine ocakavia, chces aby bol kocik skladny? lahky? retro? do mesta, ci aj do prirody? chces ho do velkeho snehu? mate velke auto? chces 3, ci 4 kolsove, ,,,,aaaaaaaaa teda ty hlavne musis vediet co chces, ak byvas v panelaku bez vytahu, alebo s malym vytahom a mate male auto, byvate v meste, tak urcite treba volit male , lahke spratne kociky, popripade golface vhodn od narodenia, ako keby ste byvali niekde na dedine v rodinom dome so zlym terenom, to by si sa asi z golfaca zblaznila🙂 Odporucam obchod s kocikmi kuknutt, ze co cca potrebujes, co sa ti paci a podla toho potom hladat dalej a len doladit design, znacku, Vanicka, ja som napr mala korytkovy kocik vhodny od narodenia, takze som nemala ziadnu vanicku a pri druhom, budem mat len taku vlozku vanickovu / stokke scoot), ale niektore deti letne este v zime su vo vanice a maju fusak a potrebuju vacsiu vanicku, ako deti zimne, ktore su v zime malinke a na dalsiu zimu, uz su v sportaku...... takze tak,