Prosím recenzie na kočík Moon nuova city 2019.

lagerta
18. máj 2019

Baby, prosim o recenzie na moon nuova city 2019 ( najlepsie ak mate niektora v ciernom prevedeni).
S manzelom uz dlhsie hladame nejaky pekny a hlavne spratny kocik, kedze ho budeme denne skladat a vynasat do domu po schodoch ( maly bude skor zimne babo).
Odporucate ho aj s odstupom casu alebo sa preorientovat na iny? Nechceme predrazene kociky - nejak v tom nevidim zmysel, skor mi to pride ako pretek medzi mamickami, kto ma aku limitovanu ediciu 😅
Dakujem velmi pekne za kazdu jednu radu 🙏😘

sandra49
26. máj 2019

@lagerta boli ste si ho skúšať? Mne bol hrozne veľký a veľmi tvrdí 🙈 ale je krásny.
Nho s tými pretekami mamiciek mate pravdu.. Ja som mala kvôli tomu vybratý cybex priam 2019 za 1800e 3kombi🙈 ale manžel má riadne schladil ci som normálna tak potom som sa troska uvedomila a kúpili sme royal jewel za 650e 3.kombi a ešte to spracúvavam 😂😂 uvidíme aký bude, ta týždeň ma prísť. Aj co sa týka kvality tak nám majiteľ obchodu vravel ze vrzgaju všetky, že treba striekat.. A ze tie drahšie imidzovejsie značky sa dovážajú do skladov z Číny a poľské sú proste aj výroba v Poľsku aj dovoz odtiaľ.. 🙈 Tak aj toto u mňa zavazilo co sa týka ceny a "predbiehania"

lagerta
autor
27. máj 2019

@sandra49 ved práve to vŕzganie ma desí. Dnes sme boli pozrieť aj naživo a viac sa nám páči Moon Scala, ale ako píšete je trošku nespratný. Cez víkend sme pozerali Joolz Day 3 a to bolo iné kafčo, len ja som proti korýtkovému sedeniu a športová časť má len takú variantu.
Už som z tých kočíkov znechutená a mám pocit, že zoberem čokoľvek len nech mám pokoj.

sandra49
27. máj 2019

@lagerta úplne vás chápem 🙈 my sme na tom boli tak isto.. Nho môj muž došiel domov s tým ze kamoš ma joolz a ze veľmi chváli.. Začala som čítat recenzie mamičiek a bolo rozhodnuté.. Cena verzus kvalita nezodpovedá.. 😐 Mne zo všetkého najlepšie vyšiel cybex priam.. Skoro žiadne negatívne recenzie nemal.. Len kvôli rozpočtu sme nakoniec nemohli tak mame tento royal.. Som zvedavá na Poliaka.. Už to seriem 😂🙈 malej to bude aj tak šumafuk😁

nijka
7. okt 2019

@lagerta aky ste nakoniec vybrali?

lagerta
autor
7. okt 2019

@nijka moon scala limitovanu ediciu a zatial je 👌 som zvedava na soprtovu cast, ci ma nesklame

nijka
7. okt 2019

@lagerta ta nuova vrzgala ci v čom bola iná? Kde ste kupovali?

petra7481
7. okt 2019

Minulý rok sme kupovali moon scala či som sa ja nachodila pozerať kociky otras najprv joolz som chcela len to korytko to som si rozmyslela potom cybex priam tam mi prišla užšia vanicka ale sportiak je top a nakoniec sme prišli a týmto a taký terén prejde že dovidenia

nijka
7. okt 2019

@petra7481 paráda. To aj my sme nová ulica s otras cestou, plus so psom po poľnej. Aký je rozdiel medzi Nuova a Scala?

123elenita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petra7481
7. okt 2019

@nijka nuova ma v predu na.kolosach take pruziny či? No my sme bývali 3 mesiace u našich na chalupe a tam sme chodili asi 9 metrov po úplne rozbitej kamenistej ceste

lagerta
autor
9. okt 2019

@nijka nie nevrzgala a le dizajnovi sa nam viac pacil Scala a hlavne ma sklapaciu striesku, takze malemu nenafuka dovnutra a nuova to tusim nemalaa zda sa mi strieska bez toho dost otvorena, minimalne na zimu je to pre mna nevyhovujuce. Tak preto scala.

lagerta
autor
9. okt 2019

@petra7481 jj tie pruziny su cisto esteticka zalezitodt. Nuova ich ma odokryte a scala naopak zakryte. My sme vedeli ze chceme moon lebo takisto sme najskor pozerali joolz a cybex, ale cena sa nam zdala premrstena a to korytko ja odmietam pri malom babatku-cisto moj pocit. Myslim ze moon ma super vanicku, akokeby rastla s babom 😂 a koordinacia je tiez 👌

keathli
9. okt 2019

Ja trosku odveci možno, ale predsa: my sme mali moon nuova 2015, z bazáru, super krásny, ja som veľmi spokojná, mám ho odložený pre ďalšie a ani neuvažujem, že by som menila, ale.... vyberala som podľa hlbokej časti a dnes by som to už urobila inak. Vo vanicke je babo relatívne krátko a potom v športovej, ktoré ale vo väčšine prípadov vyzerajú fakt divne, sú nespratne a ťažké..... Takze sme asi po dvoch mesiacoch používania športovej časti kúpili športový kocik. Strašne veľa kamosiek sa tak “ofajcilo”, išli len po hlbokej časti, športovej nevenovali takú pozornosť.... napr nás moon sa športová časť musela pri skladaní odopnut od podvozku a zaberalo to v kufri auta omnoho viac miesta ako vaničková časť..... pre mna je dvoj,trojkombinacia blbosť, ale verim, že niekomu to vyhovuje 😉

lagerta
autor
10. okt 2019

@keathli ja tiez ratam s tym, ze budeme prevdepodobne kupovat sportovy kocik. Ale kedze mam zimne babo zaujimal ma hlboky kocik a moon sa mi zdal fajn😉

natashkaa
2. sep 2020

@petra7481 a to je aký?

petra7481
2. sep 2020
tasc
5. mar 2021

Ahojte. zienky ktore mate moon kociky este stale by ste ho odporucili? 🙂 alebo nejake rady co na nom nieje ok . dakujem krasne

tasc
5. mar 2021

@lagerta a nesklamala? 🙂 zvazujem aj ja tento kocik a kazda rada pomoze . dakujem 🙂

lagerta
autor
15. mar 2021

@tasc ahooj. My máme Moon Scalu (Voyage). Hlboká vanička využitá na 100%. Športovú časť stále používame (cca 10-ty mesiac), ale už sa obhliadam po niečom inom. Malý už v kočíku dlho neobsedí, tak hľadáme niečo menšie. Týmto zahajujem predaj nášho kočíka :D Kto má záujem, píšte :D :D