ahojte dievčatá, hľadám kočík podľa týchto kritérií, ak mi viete poradiť budem veľmi vďačná :
- nafukovacie kolesá
- zvládne aj horší terén a prechádzky v lese
- ľahký ( podľa možnosti)
- spratný do Fabie
- zložiteľný aj so športovou sedačkou
- štvorkolka
-priestranný
Som moc náročná ??? Lebo na každom, čo som zatiaľ vybrala sú chyby, najvážnejšie uvažujeme nad Maxi Cosu Mura 4 aj keď nespĺňa všetko...Budem vďačná za každú radu 🙂
@dominicka8475 na cene nezáleží, mali sme pôvodne vo výhľade Brio go, ale ten mi prišiel slabý na naše oravské podmienky, skôr je to mestský kočík...No ale už by sme si mali vybrať a ja stále neviem :(
my máme brio go a peg perego classic... podla mna idealny kočík neexistuje a preto pri každom bábu som mala dva kočíky, jeden do terenu a tuhej zimy a druhý do mesta.... maxi cosi je super, len je trošku väčší a tažší... brio je spratný, kompaktný, prepracovaný kočík, len vanička je trošku malá (ale my máme 7,5kg slečnu a teraz v zime je to o krk, napratat ju tam, aj ked stále to nie je taká tragedia ako pri polských kočíkoch) a športová čast nejde do uplneho lahu, aj ked skoro, ale napr, 5-6 mesačne dieta by som tam ešte nedala (kvôli chrbtici) , ale podvozok brio go je najlepší na svete...
Ahoj, podobne podmienky pri vybere sme mali aj my a nakoniec mame taliansky cam, pozri diskusie, aj od pouzivatelov mame velmi dobre ohlasy 😉
@kikaski ahoj, ja mam Brio go, aj som ti chcela napisat, ale nema nafukovacie kolieska...a chodila som s nim uz aj v 10cm snehu, a je uplne v pohodke, lahko sa ovlada, vanicka je priestranna, ja mam skor pocit, ze je to jeden z tych fajn terenakov 😀 ja som teda vlemi spokojna. Akurat, podla mna sa ti do Fabie do kufra, ak nemas combi, nevojde. ja mam ford fiestu, a ak nedam dole kolesa, nevojde sa mi do kufra.
My mame x-lander XA, je priestranny,zmesti sa mi tam 2,5 rocne dieta aj s fusakom. Ma 4 nafukovacie kolesa, predlzenu striesku ked fuka alebo svieti slnko,je vyborna. Kolesa zvladaju aj velky sneh. Sklada sa spolu so sport.castou a zmesti sa nam do Hyundai Getz,co ma maly 200l kufor. Je to moj treti kocik a konecne som spokojna.
Ahoj my máme tiež x-lander a spokojnosť, zložim ho aj do auta a to mam toyotu yaris tá má dosť malý kufor 🙂
My máme Atlantic Espiro, nový stál 240 eur a sme s ním veľmi spokojní. Používame ho 1,5 roka a zatiaľ sme s ním nemali nijaký problém 🙂
my mame doma Inglesinu Zippy Free, a sme nadmieru spokojny! mame kupenu celu 3-kombinaciu, vo vanicke nam dcerka zo zaciatku spavala aj v noci, je velka, priestranna, a sportova cast je tiez OK. lahucko sa sklada a rozklada jednou rukou, myslim, ze v pohode ti vojde do Fabie, kedze mojim rodicom vosiel do Felicie 🙂 v tom terene, no na Orave som s nim nebola, ale zatial vydrzal vsetky nase prechadzky a po meste to teda nebolo 😉 je to 4-kolesovy kocik, len sa mi zda, ze kolesa niesu nafukovacie, cize to jedine, co z tvojich poziadavok nesplna asi... skus si ho najst na nete, neviem, v akej cene sa pohybuje na SR, ja zijem v zahranici a tu sme ho kupili v akcii za 550 eur. mohli sme kupit aj lacnejsie, ale vobec to nelutujeme!
Ja mám bebeconfort hightrek je ľahký má veľké nafukovacie kolesá a zvládne hocijaký terén vrelo odporucsm
@kikaski Ahoj sa vtierknem a počkám s tebou na odpovede 🙂 Presne si napísala moje kritéria na kočík 😀
@penelope111 tak bola som dnes pozriet CAM dinamico 2013 a vyzera to tak,že to bude ten pravý...nič nieje dokonalé,ale spĺňa pre mňa toho najviac 🙂 je ľahký,stabilný,má dve nafukovacie kolesá a dve umelé potiahnuté gumou,dá sa použit v smere aj protismere jazdy,je skladný aj so športovou časťou,šporťák je priestranný,v zakladnej výbave je aj nánožník,pláštenka a taška...v podstate okrem dvoch bočných plastov na strieške nám nevadí nič,aj keď teda musíme obetovať dve nafukovacie kolesá,zdá sa mi táto možnosť celkom okej🙂
@kikaski Vyzerá zaujímavo akurát sa obávam toho, že či bude vhodný do terénu? Vyzerá byť taký ľahučký 🙂
@penelope111 no určite to nie je tereňák,ale tie sú aj ťažké,tak v niečom som musela urobiť kompromis 🙂 myslím,že po lesných chodníkoch kočík zvládne ísť,kolesá nie sú také malé...ale na nejaké ťažké túry to asi nebude 🙂 kamaratka ma CAM cortinu len je to trojkolka a to sa nám nepáči,ale je s ňou spokojná a behá s ním aj po kopcoch 🙂 asi až používaním zistíme ako ho môžme vyťažiť a čo zvládne 🙂
@kikaski Mne sa trojkolky nepáčia 🙂 To je pravda, že treba ho vyskúšať a tak človek zistí najlepšie či vyhovuje 🙂 Tak vám prajem veľa šťastných kilometrov 🙂
@kikaski @penelope111 pisala som, ze mame cam, len som nenapisala, ze dinamico, mame este model 2012, odporucam 😉
a tiez mame fabiu, len teda combi, kolesa su nafukovacie 2, zvlada horsi teren, taliani ho maju do piesku, u nas je fajn do snehu, tieto kriteria som vymenovala aj predavacke v obchode a ona hned ze cam 😉 mali tam 2013 model dinamico, ale nam sa viac pacila 2012... vanicka je velka aj pre vacsie dieta a na zimu, ostatne kociky pri nom vyzerali ako pre babiky 🙂 a sportova cast je taktiez dost velka, uvidime co bude, ale mala by byt az do troch rokov, stvorkolesový, je velmi lahko skladatelny a my nemame vytah, takze vaha bola tiez 1 z naj. kriterii. Spokojnost a urcite lepsia kvalita ako polske 😉
@nikky222 Takže spĺňa všetky kritéria tak to je super 🙂
Ahoj pozri si balerinu. Kamoska ju ma a je s tym velmi spokojna. kupila ju cez web predieta.sk
pozri, uvidis
@nikky222 ja som 2012tku nevidela naživo, my máme termín v apríli, takže to bude viac letné dieťa, čiže vaničku až tak neriešim...viac som riešila tú športovú časť, aby bola priestranná a dobre krytá keď je zlé počasie...ani my nemáme výťah, ale kočík budem nechávať dole, hore pôjde len keď mi ho muž vynesie 🙂 chcela som sa ťa ešte spýtať na tie plastové kĺby na strieške v šporťáku, či sa to nekazí...nám to prišlo nejaké labilné, potom som si všimla že to mala aj ta cortina, ono sa to asi len zdá, predavačka povedala, že na to ešte nemali reklamáciu...ale ak používaš, tak daj vedieť či to drží dobre 🙂
@kikaski sportova cast bude este dlhsiu dobu v pivnici 🙂 jediny "nedostatok", ktory sme zatial nasli je pokrcena strieska, neda sa uplne vysponovat, ale to je len drobna "chybicka krasy", farbu mame taku tmavsiu bezovu, videli sme bledo bezovu, hnedu a sedu a tato sa nam pacila najviac, posielam link:
http://www.google.sk/imgres?hl=sk&sa=X&tbo=d&bi...
ja mam hartan vip xl
vozim v nom uz druhe dieta, a zlozeny sa zmesti dokonca aj do smartu 😀
@kikaski ahoj.My sme si vybrali espiro Gtx.Zatil ho vsetci chvalili.Aj ked vaha kocika je okolo 15 kg a vraj nepatri medzi najlahsie.Ma obycajnu mechanicku brzdu.Da sa zlozit so sportovou castou. Cena je tiaz prijatelna aspon prre mna.Neviem kolko chces investovat do kocika. Pozri si ho na http://www.kocikovsvet.sk/kociky-espiro/715-esp...