Zienky, cakam dvojičky 🙈 som zatiaľ len 9tt, ale pozerám si už dopredu veci, aby som mala všetko dopredu pripravené a aspoň ako tak naštudované ☺️. Chcem hlavne, aby mi tu napísali ženy čo už mali kočik bugaboo donkey twin, ako jediný má zaujal a čo som pozerala kociky tak sa mi najviac pozdáva. Chcela by som vedieť výhody a aj nevýhody kočíka a ako dlho sa dá používať hlboká vanička a takisto aj športová 🙂 a ako je to vlastne s prechádzaním cez dvere a manipulácia s kočíkom 🙂 budem vďačná za kazdu jednu odpoved 🙏
@iv_sch to ste vážne vydržali do 7,5 mesiaca v hlbokej vaničke? 🙈 Wow, zatiaľ sme ho ešte neboli pozerať v predajni, iba viem podľa videá a sa mi zdá fakt najlepší kočík pre dvojky 🙂 teraz som mala s dvojkami menšie komplikácie, sme si polezali v nemocnici 🙈 tak som aj rozmýšľala, že nekupime novy, ale z druhej ruky. Ale určite kúpime tento ☺️ ďakujem za recenziu 🙏
@nikk1 My mame donkey twin a za mna uplne super, cez dvere sa da prejst cez niektore ktore maju menej ako 70 sirku uz nie ja vtedy ked potrebujem tak beriem jedno dietatko donosica a kocik zuzim na jeden, vanicka je super pohodlna velka maju tam deti dost miesta, akurat sme presli na sportovu cast 7,5m maju moje baby a tam je korytkove sedenie navrhnute pediatrami, nam vyhovuje, ale niektore mamicky maju radsej polohovatelny chrbatik zvlast aj nozicky zvlast. Mozno akurat ako nevyhodu vidim ze pri hlbokej vanicke ked sa babätko uz pretca na bruskona dviha hlavku a je zvedave a chce vidiet, nie je vo vanicke otvor, cez ktory by mohlo pozerat von ako ma napr. Cybex. Ale zas sportova cast sa da dat do 5tich poloh, jedna je skoro lezmo co je super ze tam mozu hopat aj mensie babätka, ktore este uplne same nesedia a maju pekne oprety chrbatik a aj vidia von z kociarika. Takze za mna/ nas super kociar co nema problem so ziadnym terenom zatial.