Prosím o radu: JOIE LITETRAX 4 FLEX alebo BRITAX b-MOTION 4 plus, RESP, ODPORÚČANIE na iný športiak

pata90
4. okt 2019

Dobrý deň, veľmi pekne prosím o radu pri výbere športiaka, zvažujem:
JOIE LITETRAX 4 FLEX (víťaz nemeckého testu)
BRITAX : buď agile alebo b-motion 4 plus,
EASY GO QUANTUM AIR 2019.

Pozerala som popis, videá, recenzie, ktorých je málo a preto prosím o Vaše reálne skúsenosti s týmito kočíkmi. Ďakujem.

ivankalaco
4. okt 2019

Ani ja sa neviem rozhodnúť..

pata90
autor
4. okt 2019

Akurát pozerám aj na Cosatto Fly, ale to už je 466 eurový kočík, to už by som musela byť maximálne presvedčená o jeho kvalitách...

nikpa
4. okt 2019

@pata90 Britax b motion 4plus, máme syna celkom cvalika a neposedného, aj v kare sa stále mrvi, skáče. Konštrukcia je pevná, zatiaľ ho zvláda 😀 ale je to dosť veľka a taška kára, no ľahko sa ovláda, v pohode s jednou rukou. Čo je mínus, že k nej nič nedostaneš, nánožník, tašku, všetko treba dokúpiť. No a ešte jedna dôležitá vec, opierka za chrbtom sa nedá dať do úplného sedu, je akoby šikmá. Teraz bude mať malý 2 roky, už je to v pohode ale keď bol menší tak okolo 8 mesiacov až rok mu to vadilo. Nevedel sa v nej uložiť, ten uhol medzi zadkom a opierkou je dosť neprirodzený, normálne v takom uhle nesedis a menšie dieťa má problém sa tak udržať. Kvôli tomuto by som tu káru už nekúpila. No odporúčam ísť do predajne a vyskúšať si zopár kúskov, uvidíš sama ktorý ti sadne

pata90
autor
4. okt 2019

@nikpa veľká vďaka za túto recenziu, pomohlo mi to. Predajnu sa budem snaziť nejaku najst, len ja s mojimi troma priveskami sa malokedy niekam dostanem, preto to riešim online formou, co je, samozrejme, nevýhoda. Ale recenzia pomohla 🙂
Vdaka

dzejsik
4. okt 2019

@pata90 ja mám joie mytrax čo je podobné, ľahlo sa ovláda, perfektne sa skladá a je skladný do auta, priestor na ležanie veľký, odpruženie a nafukovacie kolieska chválim, predné na mytraxe a litetraxe trocha hrkocú plasty o seba na nerovnostiach tam kde sa naklikávajú kolieska, ale podla rad druhych sme tam dali gumene tesnenia a už idú tichúčko ... my sme spokojní s ním ... pozerali sme aj britax b motion, ale mal tvrdšie pruženie ako joie

pata90
autor
4. okt 2019

@dzejsik veľká vďaka, presne tento ma zaujal najviac, táto značka 🙂 tak som zas o trochu smelsia. :D

sofia1
4. okt 2019

@pata90 za mňa určite britax.perfektny pohodlny pre dieťa kocik.sice tazsi,ale prejde vsetky tereny

pata90
autor
6. okt 2019

@sofia1 aká krásna strieska 😍😍😍😍 to ste si dali ušiť?

sofia1
6. okt 2019

@pata90 nie to je orginal

pata90
autor
6. okt 2019

@sofia1 krásna, naozaj 😍. ZVLÁDA britax aj zimu?

sofia1
6. okt 2019

@pata90 perfektny lahko ovladatelny aj v ťažkom terene

jana621
6. okt 2019

My máme Joie litetrax a za mňa spokojnosť. Tiež sme zvažovali Britax, ale bol o dosť väčší a nezmestil by sa nám do výťahu 😀
Za mňa nevýhody Joie:
- keď je v úplnom ľahu nedá sa skoro vôbec dostať do košíka
- sedačka sa nedá otáčať
- madlo sa nedá ,,otvárať", ide len celé dole
Inak nevidím žiadne nevýhody. Je spratny (mám maly kufor a v pohode tam vojde), ľahko sa ovláda, má veľa funkcií (aj kamoška minule pozerala, že čo všetko dokáže 😀), prežil v pohode aj zimu. Aj strieška je super.
Páči sa mi aj to, že sa k nemu dá dokúpiť vanička, čo určite využijem pri druhom 🙂