Dobrý deň, veľmi pekne prosím o radu pri výbere športiaka, zvažujem:
JOIE LITETRAX 4 FLEX (víťaz nemeckého testu)
BRITAX : buď agile alebo b-motion 4 plus,
EASY GO QUANTUM AIR 2019.
Pozerala som popis, videá, recenzie, ktorých je málo a preto prosím o Vaše reálne skúsenosti s týmito kočíkmi. Ďakujem.
Akurát pozerám aj na Cosatto Fly, ale to už je 466 eurový kočík, to už by som musela byť maximálne presvedčená o jeho kvalitách...
@pata90 Britax b motion 4plus, máme syna celkom cvalika a neposedného, aj v kare sa stále mrvi, skáče. Konštrukcia je pevná, zatiaľ ho zvláda 😀 ale je to dosť veľka a taška kára, no ľahko sa ovláda, v pohode s jednou rukou. Čo je mínus, že k nej nič nedostaneš, nánožník, tašku, všetko treba dokúpiť. No a ešte jedna dôležitá vec, opierka za chrbtom sa nedá dať do úplného sedu, je akoby šikmá. Teraz bude mať malý 2 roky, už je to v pohode ale keď bol menší tak okolo 8 mesiacov až rok mu to vadilo. Nevedel sa v nej uložiť, ten uhol medzi zadkom a opierkou je dosť neprirodzený, normálne v takom uhle nesedis a menšie dieťa má problém sa tak udržať. Kvôli tomuto by som tu káru už nekúpila. No odporúčam ísť do predajne a vyskúšať si zopár kúskov, uvidíš sama ktorý ti sadne
@pata90 ja mám joie mytrax čo je podobné, ľahlo sa ovláda, perfektne sa skladá a je skladný do auta, priestor na ležanie veľký, odpruženie a nafukovacie kolieska chválim, predné na mytraxe a litetraxe trocha hrkocú plasty o seba na nerovnostiach tam kde sa naklikávajú kolieska, ale podla rad druhych sme tam dali gumene tesnenia a už idú tichúčko ... my sme spokojní s ním ... pozerali sme aj britax b motion, ale mal tvrdšie pruženie ako joie
My máme Joie litetrax a za mňa spokojnosť. Tiež sme zvažovali Britax, ale bol o dosť väčší a nezmestil by sa nám do výťahu 😀
Za mňa nevýhody Joie:
- keď je v úplnom ľahu nedá sa skoro vôbec dostať do košíka
- sedačka sa nedá otáčať
- madlo sa nedá ,,otvárať", ide len celé dole
Inak nevidím žiadne nevýhody. Je spratny (mám maly kufor a v pohode tam vojde), ľahko sa ovláda, má veľa funkcií (aj kamoška minule pozerala, že čo všetko dokáže 😀), prežil v pohode aj zimu. Aj strieška je super.
Páči sa mi aj to, že sa k nemu dá dokúpiť vanička, čo určite využijem pri druhom 🙂
Ani ja sa neviem rozhodnúť..