Problémy s kočíkom

lilu74
7. nov 2016

Chcem sa poradit lebo uz fakt neviem. Mam kocik zn.tako po 2dietati a v poslednej dobe sa mi zacali predne kolesa triast a pretacat(uz som ich aj zasekla ale je to tazsia manipulacia s nim), uz sme ich mazali,dofukali, ono akoby bol ten kocik prevazeny, ak nadvihnem rukovat tak ide dobre...ja uz fakt neviem, ci tam mam cinky oblepit ci co😣😣😣

janickacrazy
7. nov 2016

@lilu74 Kúp si iný kočík, na bazare je ich ako maku. Samozrejme si ho pred kúpou riadne vyskúšaj, či ide dobre.

lucinka511
7. nov 2016

@lilu74 a aka to je znacka?,nech si taky nekupia ostatne mamicky.

hettinka
7. nov 2016

TAKO - poľská lacina, po 2 deťoch je to už vhodné tak do smetiaka ... nečudujem sa, že sa kazí. Jdine ešte pozrieť ložiská, alebo cele kolesá vymeniť, čo môže byť drahšie ako lepší ojazdený kočík
ja som mala tiež z Poľska dovezený, ale značkový, nie tie ich výrobky (mala som GRACO, spokojnosť)

lucinka511
7. nov 2016

@hettinka no ved Polske veci povatsinou haraburdy.

hettinka
7. nov 2016

@lucinka511 nie všetky, len človek nesmie kúpiť to najlacnejšie na trhu
alebo ísť do PL a kúpiť značkové veci (vyrobené inde), majú lepší výber, spravidla aj ceny ... a v normálnom obchode, nie na tržnici

lilu74
autor
7. nov 2016

On je po 1dietati len a stal cca 600eur ja som s nim inak spokojna len tie kolesa ma hnevaju😣.ok nie je to concord ale som si myslela, ze co-to vydrzi😣

jonnie
7. nov 2016

Nuz-skus zohnat nove kolesa. Ja som tiez kupovala kvoli jednemu kolesu celu sadu-ale na Cam. Co uz...

matka1989
7. nov 2016

toto milujem ... nadváať na poľské kočíky :D že haraburda keby ste videli čo všetko prežil náš kočík poľský tank a funguje ... akurát sme menili kolesá nakoľko sa na nich "osmičky" spravili ... stačilo napísať na stránku kde sme kočík kúpili a hop kolieska sme mali a nemuseli sme kupovať nový kočík ani štyri kolesá ... ja by som nikdy napr. nekúpila tie čo mamičky kupujú veĎ idem po meste a každá druhá má jeden a ten istý kočík len inú farbu :D

nivea777
7. nov 2016

@matka1989 aky mate kocik?

lilu74
autor
7. nov 2016

@matka1989 a tie osmicky na kolesach ti co robili?zeby som ich mala aj ja?🤔

matka1989
8. nov 2016

@nivea777
@lilu74 mame adbor polsky a nanosil toho dost je tazky ako tank ale unesie. ak aj mas tak ich neopravis podla mna to robi aj teren. mame aj bebetto nico na tom zatial kolieska su ok ...

nivea777
8. nov 2016

@matka1989 pozerala som rozne polske..nenadavam na polske vobec a je to asi jedina moznost kedze hartan,cybex,petite atd atd su pre mna prizemne kociky..pri mojom chlapovi by to vyzeralo ako hrackarsky..ako su pekne,kvalitne ale pre mna velmi nizko polozene vanicky

hettinka
8. nov 2016

ja nemám nič proti Poľsku ani poľským výrobkom, tiež tam chodievame viackrát do roka na nákupy, Poliaci sú milí, ústretoví obchodníci, zoženú všetko, aj keby mali spod zeme vyhrabať 😀
Kupujeme v Biedronke aj ich potraviny, ale na trhu by som nekupovala ... aj 90% detskej výbavičky sme mali odtiaľ, vyšlo o oveľa lacnejšie ako u nás. Ale tie kočíky TAKO ma teda vôbec neoslovili, hoci to už vtedy vozili vo veľkom ... Vlastne sme ho tiež boli pozerať, ale bol ťažký, neobratný a kvalita slabšia, oproti iným značkám. Takže sme si objednali potom inú značku.

lilu74
autor
30. nov 2016

uz ho mam v pozarucnom servise, tak som zvedava, ako bude fungovat ked ho dostanem spat🙂

lilu74
autor
6. dec 2016

A baby, nemali ste ziadna tento problem?ze sa vam rozkmitali predne kolesa?fakt ma to zaujima cim som si to sposobila, aby som sa vyhla tomu ked ho budem mat zo servisu spat doma

katusa2311
Autor odpoveď zmazal
Zobraz