Príslušenstvo Hartan

tarniah
16. dec 2015

Ahojte! Rozhodli sme sa kupit kociarik Hartan a chcela som sa opytat Vas co s nim mate skusenosti ako je to s prislusenstvom.
Kupujeme aj hlboku vanicku v ktorej bude babatko v lete preto by ma zaujimalo ci sa da sietka proti hmyzu a slnecnik pripevnit aj na nu alebo pasuje len na sportovu cast. Tiez by som bola vdacna za info o uzitocnosti predlzenia lozka na sportovej casti ak to niekto mate oplati sa to ci je to skor zbytocnost. Za pripadne dalsie postrehy a rady vopred dakujem ;)

saurian
16. dec 2015

@tarniah my sme mali hartan s detmi - trojkolku (a to bol po 2 deťoch od švagrinej) a boli sme max spokojni. doplnky však neviem povedať, my sme ich nereišili.

tarniah
autor
16. dec 2015

@saurian dakujem ;)

margarita
16. dec 2015

@tarniah
ja mam VIP XL, hlboku vanicku, sietka proti hmyzu ano. slnecnik neviem, nepouzivala som ho ale myslim, ze ano, ved ak sa to montuje na rucku konstrukcie, tak ta je rovnaka pri oboch.
a prsiplast tiez sedi aj na vanicku, aj na sportiak v pohode.

neviem co je to to predlzenie lozka, ak myslis tu umelohmotnu cast vysuvnu uplne dolu, tak urcite hej, napr. moje deti tak spavali v sportiaku este ako 2 rocne vonku v zime aj vo fusaku, ked som ich sklopila do lahu.

ak mas este nejake dotazy, kludne, uz som v nom odvozila 3, a planujem 4. na Hartan nedam dopustit.
😉

tarniah
autor
16. dec 2015

@margarita Ahoj dakujem za info ;) toto som nikde nevedela najst a s tym slnecnikom netusim kde sa montuje preto som sa pytala ci je na sportaku na to nejake specialne miesto alebo je to na konstruckii 🙂
a to predlzenie myslim toto

margarita
16. dec 2015

no ja som slnecnik nechcela, po skusenosti kamosky s inym kocikom, co na prechadzke nerobila nic ine, len stale otacala, naklapala a na novo upevnovala slnecnik 😀 kedze malokedy kocikujes priamo rovno a jednym smerom / iba zeby si planovala kocikovat po runwayi alebo dialnici / 😀

ale nazdavam sa, ze to bude na konstrukciu.

myslela som, ze to predlzenie je ta spodna plastova cast cierna zahnuta na nozicky, mam rovnaku.
ale pozeram na obr. ze to vyzera ze Ty myslis predlzenim tu sivu latku, co je akoze vanicka alebo co?
ja mam model r.2010 a tam take nic nebolo.....

dari226
16. dec 2015

model r.2008.maximalna spokojnost s touto znackou,slnecnik sa pripevnuje na tu konstrikciu aspon u nas to tak bolo na obe strany ako chces prave.iny kocik som nikdy nechcela mala som moj vysnivany krasny

tarniah
autor
16. dec 2015

@margarita riskla by som to s tym slnecnikom vyzera byt dost velky tak by mohol mat aj slusny tieniaci efekt ;) ale popozeram este obrazky ako to vyzera
k tomu predlzeniu- preto som pridala ten obrazok lebo som ti to zacala opisovat a mala som pocit ze tomu sama nerozumiem :D pochopila si to spravne je to ta siva latkova vec malo by to byt nieco ako uzavretie sportovej casti ked su nozicky vystrete mozno vyuzitelne ked uz babtko nevojde do korbicky ale este predsalen je dost male tak na zimu to moze byt mozno celkom fajn vela info som o tom nenasla preto sa pytam skusenych lebo je to prakticke asi len vtedy ak dietatko aj sedi s vystretymi nozkami neviem si predstavit nosit to v taske a pouzit len ked bude spat a bude to nalezato...mozno sa mylim neviem si to predstavit celkom bude to nase prve babo cize aj kocik takze si myslim ze kopu veci neviem ocenit a niektore mozno precenujem preto sa obraciam na tych co maju skusenosti ;)

margarita
16. dec 2015

aha, tak to v mojom modeli nebolo, a asi by som to nechcela...zalezi kedy babetko cakas....lebo ako som pisala, ja to riesim tym, ze take velke deti v sportiaku mam vacsinou jesen az zima, a tym padom mam v nom zimny fusak, ktory je uzavrety sam osebe 🙂 a preto tam nijake predlzenie latky nepotrebujem.
ked mi tak zaspali v lete, prehodim deku, zalozim im pod nohy a idem....z mojho pohladu to nie je dolezite.

tarniah
autor
16. dec 2015

@dari226 dakujem za info 🙂 bola si s tym slnecnikom spokojna ci mas podobne skusenosti ako opisovala margarita?

ipwoman
16. dec 2015

Ja mam racer s, s prehadzovackou, uz ho pouziva druhe dieta, prve sa vozilo skoro 2 roky dennodenne, kocik vyzera stale dobre, ani nic nevrzga 🙂 Doplnky nemam, to predlzenie hej, ale moja starsia bola aj tak vyssia kym sme vymenili kocik tak jej uz viseli nozicky🙂 Inak je to skvely kocik aj na zimu, v snehu sa s nim dobre manevruje. Je aj vyborne odpruzeny a nehrka. 🙂
A preco chcete vanicku a nie fusakotasku? Podla mna je vanicka zbytocna, taska ma viacero vyhod...

dari226
16. dec 2015

@tarniah no trebalo ho nastavovat alebo ci ine nam ostava ked sa prechadzame,ale ked niekte kocik "zaparkujes"ked si sadnes v parku alebo na ihrisku tak si rada ze mas slnecnik alebo ked ste vonku na deke tak tiez mozes dat slnecnik dole a pouzit ho napr.na kupalisku tak to mas stale zo sebou.
doba sa meni a aj hratan napreduje a myslim je stale lepsi aj ked ja som bola velmi spokojna 2 deti som s nim prekocikovala po 3 roky v horach na ceste,v lese ,v blate v snehu a dokonca v piesku 🙂 .prezil vsetko oplatilo sa investovat,ked dobre viem dokonca ma slnecnik aj UV,a nemali sme vanicku ale tu tasku.

tarniah
autor
16. dec 2015

@ipwoman ahoj dakujem za odpoved 🙂 vanicku chcem preto ze je sirsia ako tie vlozne tasky aj korbicku by som prijala este sirsiu :D

tarniah
autor
16. dec 2015

@dari226 tiez som to cchela napisat ze ked necham trebars na dvore stat kocik s babom tak bude slnecnik fajn potom mi napadlo ze sa da kocik natocit tak aby nesvietilo :D ale vlastne ked budem chciet mat rozopnute to vetranie tak je slnecnik fajn lebo by jej zas svietilo asi tadial a ta poznamka ze aj mimo kocik sa da vyuzit je tiez super vravim nie je nad osobne skusenosti dakujem ;)

tarniah
autor
16. dec 2015

@dari226 este som sa chcela opytat aky model mate kedze pises ze zvladol hory doly my sme presne chceli nieco s cim budeme moct chodit aj cestami necestami kedze mame obaja moc radi prirodu tak sme nakoniec vybrali Racer GTS

dari226
16. dec 2015

@tarniah no bol to model 2008 teraz uz su vynovene hlavne latka je uz ina nasa bola este hakliva na slnko co ale aj pisali v knizke ze moze vyblednut
hartan racer plus sme mali kolesa super a hlavne rucna brzda co som ja casto vyuzila v horach hlavne ked deti boli uz väcsie tak boli tazsie
http://www.hartan.de/downloads/dokumente/Racer_...

dari226
16. dec 2015

@dari226 ten vas vybrany vyzera tiez velmi dobre a hlavne ked sa ti dostane do ruky katalog kde je typ kocika a rozne farby a rozne formy tak sa isto zalubis do niektoreho z nich 😀

tarniah
autor
17. dec 2015

@dari226 pre farebnu variaciu sme sa este celkom nerozhodli ideme len podla obrazkov na nete lebo katalog u nas v predajni este nemali a po vianociach musime objednat kedze dodacia doba 3 mesiace a na zaciatku aprila mam termin 🙂 ale tak farba pre mna nie je zas az taka dolezita ja som spokojna ze sme vybrali zda sa kavlitny kocik tak snad bude dobre sluzit ci uz bude sivy ruzovy fialovy 🙂))

dari226
17. dec 2015

@tarniah tak to je velka skoda,ze nemaju katalog ja som ani nevedela ,ze katalog existuje,nasla som si ho vtedy online a napriklad z nasho kocika mali vtedy aspon 15 farieb a aspon 30 roznych motivou,kruhy,pasiky,kvetinky,hviezdicky a tak a ked sme boli v obchode tak som presne povedala cislo tej farby atd a vtedy predavacka vytiahla katalog a tiez to tam mala.tak skrite v sufliku 😉 .ja som tiez v januari objednavala tiez termin v aprili a tak som sa tesila nan. 😀

dari226
17. dec 2015

@dari226 nasla som ti ak to ma byt tento hartan racer gts kolekcia 2016 krasny vyber
http://www.hartan.de/de/dessins.php?modell=race...

tarniah
autor
18. dec 2015

@dari226 dakujem ze si hladala my uz to mame samozrejme najdene len rozhodnut sa je tazsie kedze ich je tolko :D ale asi vyberieme hned ten prvy myslim ze je to 903 ;)

dari226
21. dec 2015

@tarniah ach tak nevadi.no vsetky su krasne je takze sa rozhodnut,ale ked su take krasne tak aspon sa neviete rozhodnut zle ,akykolvek to bude 😀

lucmar2015
21. dec 2015

Baby my sme kupili hartan vip ale nemame sietku ani prsiplast.. Da sa to niekde dokupit?

dari226
21. dec 2015

@lucmar2015 nebol ten prsiplast k tomu v taske v strieske?my sme si kupil sietku v dm ku raz som ju pouzila lebo mi volako tak vtedy vletelala vcera bola dnuka a nevedela vyletiet tak som sietku uz nepouzivala.
inak kde su kupila kocik by sa malo dat objednat aj prislusenstvo

katrin21
21. dec 2015

ja som dnes Hartan obzerala v obchode, sportak... super sa mi pacil, pevny, dobre odpruženy ale cena ze 700E... prehanka za sportak.. tak ma presla chut, skoda.... Ale inak super fakt... asi kvalitne to bude predsalen naozaj...

tarniah
autor
21. dec 2015

@katrin21 no jo my sme sli po kvalite je to palka ale nejak to dame a verime ze to posluzi aj dalsim deturencom ked sa nam podaria ;)

zuzka_bluzka
21. dec 2015

ja mam Hartan Topline S, kupovala som ho novy pre prvu dcerku a nechala som si ho aj pre dalsie, myslim, ze ten kocik zvladne odvozit aj 4 deti a stale bude super 🙂 Tu na Svk su skor zname take imagove znacky ale napr vo Svajciarsku alebo v Nemecku je tato znacka velmi popularna hlavne svojou praktickostou do terenu. Ja mam k nemu aj tie vymenitelne terenne kolesa a to je parada, ak sa niekto chysta ho vyuzivat vyslovene do prirody tak tie kolesa urcite odporucam 😉

vedorka
21. dec 2015

@katrin21
@tarniah ja ho mam z druhej ruky a po roku a pol používania som zaň dala kľudne plnku, je fakt úžasný. Tiež ma odradzala cena. Neľutujem, nechcela by som iný. 🙂

tarniah
autor
21. dec 2015

@zuzka_bluzka dakujem za nazor my ho chceme aj do terenu preto sme vybrali ten racer gts on ma uz zakladne kolesa mohutnejsie urcene na cesty necesty

tarniah
autor
3. jan 2016

Ahojte tak nadisiel den D kedy uz potrebujeme kociarik objednat ale stale dumem nad prislusenstvom tak budem rada ked napisete co ste vy kupili a ste s tym naozaj spokojne ze by ste kupili znovu a teda aj odporucili Dakujem moc za kazdu radu

margarita
3. jan 2016

@tarniah
my sme priamo s nim kupili len original prsiplast a nanoznik. uz som ti pisala, mame VIP XL.
neskor som si dokupila klasicku sietku proti hmyzu, uz si ani nepamatam kde, ale v lete, ked bolo u nas plno komarov som to fakt ocenila.

nic ine nemam a ani som nepotrebovala, namiesto slnecnika som cez striesku prehadzovala a prevazovala plienku, alebo uchytila stipcami na bielizen.

teraz, ked bol moj povodny po 3 detoch uz fakt ze vyblednuty a zosuchany, som tu cez MK bazar kupila o rok mladsi ten isty model, po 2 detoch, ako novy. stal ma asi stvrtinu povodnej ceny z roku 2009 a mam k tomu aj kadejaky vankusik a perinku, tasku na kocik a slnecnik a cojaviemco...polku z toho asi nepouzijem no ale nekup to, ked je to v cene. 😉