Prišiel mi pokrčený kočík

july0
4. aug 2021

Baby prišiel mi kočík bebetto flavio lenže je dokrkvaný aj strieška aj vanička vyzerá ako z druhej ruky no nepáči sa mi to, nejaké rady ako to našponovať/narovnať ?

lienka.7
4. aug 2021

@july0 reklamuj kde si kupila...

july0
autor
4. aug 2021

@lienka.7 nieje na ňom chyba prišiel zložený a latka ostala dokrčená po zložení, keby mi poslali druhý tak isto zložený príde takze moc by sa nezmenilo. Vyzerá to nepekne potrebujem len nejaké rady ako to narovnať

lienka.7
4. aug 2021

@july0 aha 😁
No tak ho musis nechat iba zlozeny, aby sa ti proste narovnal... ked mas latkovy, napada ma trosku ho nakropit ako pri zehleni? 😁

july0
autor
4. aug 2021

@lienka.7 skúsim všetko 🥺

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
4. aug 2021

@july0 daj foto

januska20
4. aug 2021

🥕

layla12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rooberta
4. aug 2021

Existuje zehlicka v spreji mozno by pomohlo

july0
autor
4. aug 2021

Moc to tu nevidno ale v reále je to viac aj z druhej strany

lienka.7
4. aug 2021

@july0 musis nechat vystriet... mne tiez prisiel pokrceny anex. Som bola zufala; ale pekne sa to po case vyrovnalo. Neboj 👌

melvinko
4. aug 2021

@july0 alebo skusit toto https://www.euronabycerny.com/sk/p/1171/quick-h...
kedysi som pozerala na instagrame video z jednej predajne detskych kocikov a tam spomínali, ze to používajú na kočíky. Ale osobnu skúsenosť nemám

blunka
4. aug 2021

mne prisiel tiez tak dokrceny Britax Smile 2
tiež presne takato ista bezova farba som bola nahnevana ze na obrazkoch pekny a pride to take dozute
Ani neviem kedy sa vystrel ale uz je vystrety 😂. Nič som s ním nerobila.

july0
autor
4. aug 2021

Baby ďakujem presne aj mna to nahnevalo 😂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
july0
autor
4. aug 2021

@evamarek77 ďakujem ☺️

kittykat22
4. aug 2021

@july0 ja si myslim, ze sa ti to vyrovna casom. Je to tvrdsia latka tak to asi nebude hned rovne ako to vystries 🙂 kocik mas nadherny!

july0
autor
4. aug 2021

@kittykat22 ďakujem 💕

sashka22
4. aug 2021

@july0 ešte by som skúsila prehodiť cez to posteľnú plachtu a prežehliť parnou žehličkou. Len tu plachtu medzi žehličku a kočík nezabudni dat, aby sa Ti neznicila látka na kočíku

dzejsik
5. aug 2021

@july0 Trendy Baby CZ v jednom videu ukazovali na to nejaký sprej čo majú na predajni, ale neviem v ktorej časti to bolo, skús im napísať napr cez FB