Ahojte. Čakáme druhé bábo a neviem si predstaviť, ako nabalím veci pre dve deti, ak sa vyberieme na prechádzku, prípadne niekam na malú návštevu. Chcem Vás poprosiť, či neviete poradiť veľkú (mega) príručnú, hlavne univerzálnu tašku pre mamičku, kam sa zmestí čo najviac vecí pre moje dve deťúrence. V súčasnosti máme kočík X-Lander, taška mi určite nebude postačovať. Vopred ďakujem za typy.
@dandatur Prepáč, ale mám tri malé deti a nikdy som nepotrebovala viac ako tašku od kočíka, prípadne som niečo strčila pod kočík. A nenosila som kabelky, ale ruksak na chrbte.
@dandatur aj mne stacila kocikova taska. A v case odplienkovania maleho som dala igelitku s nahradnym do kosika.
A na navstevu som plienky a nahradne oblecko nabalila do 2tasiek z porodnice (taku cez plece sme dostali) a neskor uz len jednu. Kedze kocik ma velky kosik,tak sa mi tam zmestila igelitka s hrackami na piesok,ostatne do kocikovej tasky a napchala som tam aj odrazadlo,ked sa malemu uz nechcelo.
Ked som chodila s buginou,tak som nosila ruksak na chrbte alebo som na rucky zavesila tasku. No problem.
@dandatur neviem, co balis pre deti. ale mne stacila pre dve deti vzdy klasicka kocikova taska. mala som tuto : http://www.hans-natur.de/wickeltasche-allerhand...
a zmestili sa mi tam plienky pre novorodenca aj starsie dieta, strava pre starsie dieta a este aj nieco pre mna, plus nejake tie knizky, doklady a penazenka... 😉