Priestranný športový kočík

natlii5
Včera o 12:57

Dobrý deň mamičky idem si k vám po radu.Hľadám vhodný športový kočík pre nás priestranný a pohodlný pre dieťa, s veľkou ložnou plochou aby sa mu tam dobre aj sedelo aj vedel sa ešte v pohode vyspať. Mali sme Moon Sport no hlavu mal az hore pri strieške musela byť stále dole a aj nohy mu dosť vyseli. Neviem sa rozhodnúť ktorý. Pozerala som Cybex Talos s Lux a aj balios s lux máte ich niektoré? Alebo potom som pozerala naozaj veľký mi príde aj Mast m4x plus. Aj kočíky od Joie som pozerala Mytrax a litetrax no proste sa neviem rozhodnuť. Vzhladovo sa mi paci najviac Cybex no neviem ci bude dobrý aj pre maleho.Viete mi povedat či je dostatočne veľký? Do cca 3,6 roka? Syn má 2 roky 86cm a 13kg. (Komentáre typu že 2-ročnému kočík netreba poznám )bývame vo veľkom meste presúvame sa vačšinou električkami ,autobusom a neviem si predstaviť ísť nakúpiť,vybaviť alebo niekam na rýchlo zbehnuť bez kočíka pretože by to trvalo strašne dlho + by toľko nezvládol chodiť ako sme zvyknutý byť niekde na nakupoch či v meste.

lneviemmeno
Včera o 13:07

@natlii5 Balios pre 2-ročného neodporúčam, má užšie sedenie, nízko striešku, ten mu už bude malý.. môj má 10 mesiacov, 73cm, máme Balios a vo fusáku je tam natrepaný, budúci rok budem pozerať po inom. Cybex Talos som mala predtým a ten je naozaj široký, má dlhú striešku, za mňa ale ťažký, má tuším okolo 15kg takže som ho preto menila. Ale odporucam ti určite pozrieť na predajni, tam to uvidíš najlepšie, kazde dieťatko je iné 🙂

jablkovastrudla
Včera o 13:16

Balios je uzky, tiez neodporucam. Ja som mala baby jogger city mini gt2 , dvojrocny sa tam paradne vyspal a to mam velkeho syn. On bol vzdy mimo tabuliek vyskovo. Joie kociky su sice sirsie ale na dlzku nie su az take velke.

natlii5
autor
Včera o 13:28

Ďakujem za odpovede🙂 Bohuzial tu u nas maju vystavené kusky ale presne tieto kociky su na objednavku online, nevidela som ich u nas na predajniach preto sa pytam lebo uz budeme kupovat tretí kočík a uz chcem nech je pohodlny a vhodny pre nás aby sme to mali do toho konca kočikovacieho obdobia

kiki68
Včera o 14:24

@natlii5 Ja som mala emmaljunga nxt 90, pri druhom ho budem pouzivat dalej. Je to pomerne priestranny kocik, dieta tam nie je ako sardinka. Ta cena je ale trosku vyssia, cize v urovni ako napr cybex. Nas je vacsi na svoj vek, hlavne vyska. On uz v 6 tyzdnoch vyzeral o par mesiacov vacsi. Nohy ma velmi dlhe. Ja som kocik pouzivala do 3 rokov na dlhsie trasy a pod. Teraz kupim k nemu stupienok a vybavene

luxus10
Včera o 14:57

cam cortina x3