Ahojte mate nejakú skúsenosť s týmto kočíkom pripadne podobným kde na zimu zmestím fusak a deku a bude priestranný? 🙂 ďakujem
@lenicka777 ahoj, my sme ho mali a je velmi priestranný, určite tam das všetko, co potrebujes
@ladybug138 super ďakujem 🙂 mozem sa opýtať akú farbu ste mali?
@smejko25 z MT
@lenicka777 sivý v kombinácii s ciernou 😊
@lenicka777 mne dnes prišiel zn. Bebetto kočík a vaničku ma dosť priestrannú a je prekrásny. Len model mám Bebetto Bresso Stella 2020 premium class
@kika3111111 my čakáme prírastok v septembri tak tiež chcem radšej väčšiu a priestrannejšiu vaničku 🙂 a objednávala si cez internet alebo si si bola aj osobne pozrieť
@lenicka777 objednavala som ho cez stránku Centrum Kočíkov Nitra .. majú strašne veľký vyber pozri aj na fb tam pridávajú real fotky z predajne. Osobne som na neho nebola pozrieť lebo som si ho napozerala na videách a bol dokonalý pre mna 😍 a Nitra je celkom ďaleko od môjho bydliska. Ale pozri ich fakt na nete na ich stránke majú veľký vyber Bebetto kocikov všetky možné druhy
@kika3111111 pozriem ďakujem 🙂 ja som ho tiež osobne nevidela ale strašne sa mi páčia z fotiek
@lucia2907 ten je krásny 🙂 vyzerá byt veľmi fajn len neviem ci môžem objednať cez internet či to risknut alebo ísť osobne niekde do predajne pozrieť
@lenicka777 my sme ho kúpili z Prešova priamo z predajne. Stal nejakých 412€ plus 69€ vajíčko. Ale vajíčko sme nebrali také, ale sme zvlášť kúpili isofix a Joie sedačku. Predsa s isofixom je to bezpečnejšie.
Camarelo má veľké vaničky .
Aj my ho máme a mala tam má miesta aj na tancovanie 🙂
@lenicka777 ahoj odkial si ? 🙂 lebo ja uz budem kupovat sportovy kociar a ten co mam teraz ma dost velku vanicku 🙂 mala ma 71cm a este ma minimalne 10cm volne miesto