Ahojte vsetci.Chcela som sa opýtať,či mi niekto nevie poradit značku priestranného kočíka. Chcela by som aby mala hlboká vanička šírku aspoň 40cm,aby sa tam mimčo zmestilo v zime aj s fusakom a nebolo tam natlačené ako sardinka.Mala by to byť aspoň 2-kombinácia alebo 3-kombinácia. Ďakujem
Dakujem. Už som pozerala vsade ale vsetky vanicky sa mi zdaju nejake malinke 🙂
@nitra2002 40cm je veľa, stačí kludne aj 35. Všetky poľské kočíky alebo retro kočíky sú dosť veľké a priestranné, stačí si vybrať.
CAM má veľkú vaničku. A potom tie lacnejšie - Camarelo..
ja som mala Neonato Sportfit, je navlas ako Cam Dinamico. Ma velke rozmery ako vanicky a takisto aj sportovej casti, jedno z najvacsich sedeni. bola som max. spokojna, prave ho predavam.
Dakujem vam vsetkým stvrtok idem na 4D sono a hadam budem vediet co bude. Potom uz zacneme poriadne hladat. Páči sa mi modrá alebo zelená farba .
@nitra2002 skus kuknut inglesinu magnul..ja som v nom vozila vo fusaku 9-12m.deti. Nemam pocit,ze by tam boli nejak utlacene.. Ono v tych fusakoch to natlaceno vyzrra aj na sankach.
Mne ten kocik vyhovoval po vsetkych sttankach,tiez som hladala priestranny a dost dlhy,aby v nom mohli byt az po roku.. Bola to 3kombinacia.
@nitra2002 ahoj..ja som kupila Tutek Turran Leather. Vanicka je obrovska 35x70cm. Je to trojkombinacia a je z eko koze,takze bude lahky na udrzbu. Ma nafukovacie kolesa co sa hodi na zimu a celkovo je pevny a odpruzeny. Cena je tiez prijatelna..myslim ze do 700€..my sme kupili uz jazdeny za 300. Ak chces tak ti mozem poslat fotky 😊 drzim palce
ja mam gb hardy.....vanicka ma rozmery 36x76 a hlavne sportova sedacka je takaa velka, ze tam vojde 2rocne dieta vo fusaku a neni sardinka....https://www.mall.sk/kociky-kombinovane/gb-set-h...
Ďakujem Vám všetkým,ani som nevedela že existuje toľko značiek kočíkov. Mám ešte dosť času a vďaka Vaším inšpiráciam to určite zvládnem a nájdem ten pravý. 😀
aj peg perego book je super priestranny a pritom skladny
skus pozriet znacku Maked.. aj recenzie su Ok