Prosim vas, vedeli by ste mi poradit, kde dat presit potrhane okienko na sportovom kociku Jane za rozumnu cenu? Povodne som myslela, ze by som si to opravila sama, ale folia, ktoru som mienila pouzit-z potrhanej plastenky na kocik-napokon bola tensia, ako ta povodna.. Dakujem za vsetky podnetne rady 🙂
tak skús použiť ten tvrdší obal na vysvedčenie 😉
Fiha, @palculienka123, dakujem za tip, skusim pozriet, ci existuje nejaky, co sa nezlomi, ked zlozim striesku.
@maryem viem ze baby z mmb presivaju. len nasla som len v cechach. mame podobny problem len zatial je tam prasklinka mala a je este v zaruke len sa musim dopracovat k tomu napisat predajcovi ci to spada pod zaruku alebo nie. popr. co stoji kupa novej. kocik budeme v lete predavat a s dierou v streche by to islo asi velmi tazko
@katy1979, dakujem, o tej pani, co v Cechach opravuje, resp. sije aj nove potahy, viem-ak teda piseme o tej istej. No s postovnym to vyjde dost draho. Baby, ktore ste z BA, v Babyland tiez tie okienka presivaju, neviem sice, ci hocijake kociky.. Len sa mi ta cena zda dost za kusok igelitu, plus potom postovne, preto hladam nahradne riesenie..
@mimisk, uz som pisala, ze som to chcela z tej mojej poskodenej plastenky usit, len som napokon zistila, ze je tensia, ako ta povodna na strieske. Kupit kvoli tomu novu plastenku, to uz by sa mi oplatilo financne a pohodlnejsie dat to usit v Babylande. Teda aspon som nevidela plastenky pod 10-13 eur..
@maryem ahoj a keby si si kupila plastenku cez bazar ved ty nepotrebujes novu- napr. https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/17xi/pla......
@mmumma, dakujem za link. Zaroven oznamujem, ze uz som to vyriesila 🙂 Spomenula som si, ze isteho casu, ked som kupovala sportak, bola tam taka dost neprakticka plastenka a naozaj aj dost pevna,takez material mam. Uz len to pekne nasit. Ale inak som dostala ets celkom dobry tip, ak niekto vlastni ten priesvitny nefunkcny dazdnik..tiez by to mohla byt celkom kvalitna folia..
Tema asi zapadla inymi..A ci nemate nikto skusenosti s tymto??