Ahojte maminy a buduce maminy 🙂. Mam taky problem s kocikom. Kupila som si stokke crusi. Je uzasny, velmi sa mi paci ale ked som ho tlacila od predajkyne domov, zistila som ze obcas trosku zakopavam o podvozok. Rukovat sa mi najskor zdala dost vysoko, ale zjavne pre mna je aj tak nizko aj ked je na maxime. Meriam totiz 190 cm. A teraz neviem co robit. Napadla mi mozno taka blbost, ale...existuje nieco ako predlzenie rukovate? Nejaky nastavec co by sa tam dal dokupit aby to bolo aspon o par cm vyssie? Neviete mi poradit? Mate niektora podobnu skusenost? Dakujem za kazdu radu. Prinajhorsom predam ten kocik nejakej nizsej mamine ak mate zaujem 😀
@ukulela no to mi tiez napadlo ze by som to dala urobit otcovi. Len problem ze ak by to ovplyvnilo funkcnost, tak mam po kociku aj po predaji v buducnosti. Tak si asi budem musiet tiez iba zvyknut 🙂. Inak teraz som nasla toto: https://www.market24.sk/nahradne-diely-pre-koci... Skoda ze na stokke take nikde nevidim...
@gerrwie_girl mne chybalo na druhom kociku polohovanie rukovate - stasilo by zohnat ten klb a eozrezat rukovat. no zvykla som si 🙂 a s tym klbom by som ho mozno neposkladala, rucka sla natesno popri korbe, zrejme by som ju suchala ...
@zuzuliennka1 wow super!!!! Dakujem kraasne 🙂
@gerrwie_girl ja som zakopla na zaciatku tiez par krat- no nejako som si zvykla a naucila sa ho tlacit tak, aby som nekopala, je to o zvyku.
inac nejaky univerzalny nadstavec asi neexistuje, ale sikovny majster by to rozrezat a nadstavit vedel, len by to jednak bolo vidiet a otazne je, ako by sa to odrazilo na funkcnosti - skladanie a tak.