Predajne kočíkov v Bratislave

bubchen86
11. mar 2014

Maminky prosím Vás poraďte kde v BA sa nachádzajú predajne kočíkov? Dojdeme na SK na víkend a radi by sme si kočíky pozreli , vyskúšali a ochytali 😀 😝 😀

mijunik
11. mar 2014

@bubchen86 ahoj, ja viem o predajni v Devínskej Novej Vsi v nákupnom centre Glavica a ešte na Dunajskej v meste je jedna predajňa s detskými potrebami, ale tí neviem, ako majú otvorené cez víkend. No a Kika - tam majú tiež kočíky. Ďalej Brendon v Rači a iné ma teraz v rýchlosti nenapadá. 🙂

lyzzy
11. mar 2014

@bubchen86 ...tiez ma napadol Brendon....my mame odtial kocik

lusinda1989
11. mar 2014

Este pre deti to je pri auparku

mijunik
11. mar 2014

Ešte v Shopping Palace na Zlatých pieskoch by mala byť predajňa s kočíkmi a taktiež na Košickej predajňa "Pre deti". 🙂

siska53
11. mar 2014

@mijunik
@bubchen86 na Dunajskej v sobotu su,ak to nezmenili,mam,na,nich aj t.c. 🙂

siska53
11. mar 2014

@mijunik tam este su? Nestahovali sa? Lebo predeti.sk,som,minule objavila i inde,len neviem,na akej ulici to bolo,pri turbinovej? Tam,kde su predajne s nabytkom,kupelne a tak.

siska53
11. mar 2014

@bubchen86
@mijunik v oc,korzo na,pestovatelskej 13 je predeti.sk,tam maju od 10-19 kazdy den,kosicka je cez vikend zatvorena. Kukla som,na nete.

vertyeux
11. mar 2014

@bubchen86 v OC Retre je predajna "allforbaby" (tusim tak sa to vola), v Avione je Babymarket, v OC Korzo je Pre deti, na Dunajskej su tiez kociky, pri strkovci je Kocikovo, aj na Zlatych v Palace su kociky...a taktiez ZA Korzom v takej malej nenapadnej ulicke a nenapadnej budove (ani by si nepovedala, ze tam bude nejaky obchod) je Babyland. a potom v okoli BA- Bernolakovo- SAMO kociky... na viac si zatial nespominam 🙂

vertyeux
11. mar 2014

@bubchen86 no a plus Brendon ako spominali kocky predomnou 🙂

barboratokei
11. mar 2014

Babymarket v Avion Shopping park a Pre deti v OC Korzo, nákupna zóna za Ikea. Tam sa da vyskusat ako kocik sedi na roznych povrchoch. Dalej Brendon v Raci, Kociky.sk v Shopping Palace na Zlatych pieskoch alebo Kocikovo v Eden Parku pri Strkovci. Najprv ale odporúčam pozriet ich web stránky. Nie všetky predajne majú všetky kociky - myslím všetky značky. Ak uz mate nejakú predstavu, pozrite si, v ktorej predajni kocik nájdete.

mijunik
12. mar 2014

@siska53 aj ja som si na nete všimla, že Pre deti sú aj na Pestovateľskej 🙂, len prvé, čo ma napadlo, bola tá Košická, lebo tam ešte sú, ale predajňa je oveľa menšia ako bola kedysi. Ale kočíky tam vlastne ani neviem, či ešte majú... To bude fakt asi skôr na Pestovateľskej, to je pravda. 🙂
@bubchen86 No budeš mať čo robiť, než všetky tie spomínané obchody obehneš... 😀 😀 Inak my sme mali kočík z Poľska z trhov, bol to super kočík, hlboký plus šporťák, bol priestranný, stabilný, jediné mínus bolo, že bol trošku ťažký a náročnejší na manévrovanie kvôli hmotnosti. A občas sa stalo, že "uletelo" koliesko - idem si idem a zrazu si jedno koliesko ide mimo kočíka vlastnou cestičkou... 😀 😀 Tak som ho ponaháňala, pripevnila späť a pohoda. Ale to sa stalo len zopárkrát. Kočík sme kupovali pred 9 rokmi za 4800,- Sk, vozila sa v ňom dcérka, potom synček, ešte sme ho za 10 € predali na burze. Inak, mám pocit, že v tom obchode v Devínskej majú práve poľské kočíky. 🙂

1104
12. mar 2014
vevet
12. mar 2014

@vertyeux samo-kočíky sú už v Senci, v Bernolákove to zrušili a prešťahovali sa do Senca

bubchen86
autor
12. mar 2014

Jèjda ste zlaté,no musím si vybrať najviac 2predajne,aby drahý nezošalel 😀 chcem totiž obehnúť ešte Ikeu a Avion B-) Ja by som rada videla kočíky Dada Paradiso alebo aj Tako City Move ma zaujal,takže musím vybrať predajňu kde majú aj niečo takéto :-P Za kočík 1000€ veru dávať nechceme aj keby sme mohli 😉
@mijunik si ma rozosmiala 😀 akurát včera keď som s priateľom kočíkovala sestrinho malého mi drahý hovorí ,, ja by som sa bál,že mi s kočíka uletí koliesko,, ha ha ha 😀

vertyeux
12. mar 2014

@vevet aaaaha, dakujem, nevedela som 🙂

mirruska
12. mar 2014

@bubchen86 ak chces tako tak ani v Babyland (za Korzom) ani v Pre deti ho nemaju, boli som tam v sobotu a bola som dost sklamana z celkoveho vyberu. Mne sa tiez velmi paci City Move. Skvely detsky obchod (maju tam aj Tako) je Alladin v Hlohovci, ale to mas trochu od ruky 🙂

jabadaba
12. mar 2014

@bubchen86 v Auparku mas predajnu Peg Perego, pri Avione na druhej strane cesty v novom nakupnom priestore je "Pre deti", velka predajna s kocikmi je Brendon, kdesi v Raci a priamo v centre mesta na Dunajskej je dalsia predajna s kocikmi.(tusim CHICCO) Nespominam si na nazov ale je to na rohu, na konci Rajskej a pred predajnou uz je Dunajska. Kdesi tu bol aj Baby market, netusim kde su teraz.

jabadaba
12. mar 2014

@mijunik na Kosickej ta Pre deti uz stoji za prd, je mini a kociky tam uz ani nemaju. Su prestahovani k tomu Avionu.

mijunik
12. mar 2014

@jabadaba predajňa v Auparku je už zrušená... viď https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/.... No a áno, tá predajnička na Košickej je fakt pidi a je dosť o ničom... A tá predajňa, ktorú Ty myslíš na Dunajskej sa volá For Baby, to je tá, ktorú som @bubchen86 spomenula aj ja, len som v rýchlosti nevedela presne, ako sa volajú. 🙂

@bubchen86 inak také uletené koliesko je celkom sranda, ono sú tam ešte ďalšie tri, takže kočík Ti nespadne prudko na stranu, len ho jemne zastavíš a bežíš naháňať koliesko. 😀 😀 Raz mi ušlo na cestu, našťastie nešlo auto vtedy. Ale ja myslím, že pri značkovom kočíku sa Ti to nestane. 😀 Iba ak, že by hej... 😀 😀

jabadaba
12. mar 2014

@mijunik jej ano! For baby. Uplne mi to vypadlo. A neblbni, tak PP v Aupaci zrusili? Sila. Roky sa drzali...tam to nejak kape. 😝

mijunik
12. mar 2014

@jabadaba Tiež som pozerala, že Peg Perego a Auparku zrazu akosi nie je... Nejako mi to tam tak "graficky" chýbalo v rade obchodov a vidíš, fakt sú zrušení. 😒

vevet
12. mar 2014

@jabadaba
@mijunik peg perego z auparku je ževraj presťahované do Shoping palace na Zlatých, neviem či sa nejako nespojili s Premaman

katarinaforever
16. mar 2018

Ahoj určite Brendon alebo predeti.sk ale môžem sa podelit so svojou skúsenostou s forbaby.sk je najhorší obchod v Bratislave -arogantný a nepríjemný, zbytočne kazia meno nemeckým kočíkom