Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekde na vychodnom Slovensku okolie Popradu, Presov, Kosice, existuje nejaka vacsia predajna s kocikmi, kde sa da ist osobne pozriet kociar? Dakujem!
dajte si do googlu predajna kocikov kosice, predajna kocikov bratislava................ a vyskocia vam predajne + adresy
@smesmesmejko myslím, že e-kočíky majú sídlo v Bardejove a majú asi najväčší výber kočíkov.
super tema, ja hladam dobre velke predajne na zapade... napr. Nitra, Trenčín, ale aj Bratislava, Trnava... ak niekto viete, dajte typ...
@bobocka my sme mali kocik Lira 4, celkom sme boli spokojni, ale zdal sa mi dost labilny. Nasa ma uz 15 mesiacov, vacsinou uz chce chodit sama. Kociky Lira, Espiro a Bertoni su velmi podobne. Pacilo sa mi skladnost, ze boli lahke.
My teraz mame Hauck capri, je stabilnejsi, vacsi ako Lira. Kazdemu vyhovuje nieco ine, najlepsie si vyskusat 😀
Kociky Lira predava jedna pani v Tvrdosovciach - PPluxbazar okolo 100 eur
Brendone, fakt velky vyber, maju tam aj "kutik" pre deti. My sme s obsluhou nemali problem, jeden pan sa nam "uspesne" venoval 😀 😝
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/golfac-lira-3-a-lira-4-ste-spokojna/
@brusnica1 jej, diky moc za odpoved a rady, no ale vcera sme boli v prievidzi a kocik sme si nakoniec vybrali tam... a som rada ze to mame vybavene a z krku... spadol mi kamen zo srdca. lebo som bola taka nerozhodna, ze som si myslela ze si ani nevyberiem.
@smesmesmejko skvela otazka.ja ti ale s odpovedou neporadim,mam podobny problem.hladam poriadny obchod s kocikmi v okoli banskej bystrice a nic zatial ☹ dufam,ze nejaka ina maminka nam bude vediet poradit.potrebujem nazivo vidiet liru 3 a espiro magic 3 a bertoni omega 3.neviem sa medzi nimi rozhodnut a najradsej by som o nazivo videla.no u nas sa tak max na chicco a pure zmozu alebo potom na kombinovane kociky kadejake.no ja teraz golfac potrebujem a v bystrici ich maju strasne malo.☹