Predajne kočíkov - Poprad, Prešov, Košice. Kde?

smesmesmejko
14. jan 2011

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekde na vychodnom Slovensku okolie Popradu, Presov, Kosice, existuje nejaka vacsia predajna s kocikmi, kde sa da ist osobne pozriet kociar? Dakujem!

bobocka
14. jan 2011

@smesmesmejko skvela otazka.ja ti ale s odpovedou neporadim,mam podobny problem.hladam poriadny obchod s kocikmi v okoli banskej bystrice a nic zatial ☹ dufam,ze nejaka ina maminka nam bude vediet poradit.potrebujem nazivo vidiet liru 3 a espiro magic 3 a bertoni omega 3.neviem sa medzi nimi rozhodnut a najradsej by som o nazivo videla.no u nas sa tak max na chicco a pure zmozu alebo potom na kombinovane kociky kadejake.no ja teraz golfac potrebujem a v bystrici ich maju strasne malo.☹

traktor
14. jan 2011

dajte si do googlu predajna kocikov kosice, predajna kocikov bratislava................ a vyskocia vam predajne + adresy

alca85
14. jan 2011

@smesmesmejko myslím, že e-kočíky majú sídlo v Bardejove a majú asi najväčší výber kočíkov.

mathildica168
14. jan 2011

super tema, ja hladam dobre velke predajne na zapade... napr. Nitra, Trenčín, ale aj Bratislava, Trnava... ak niekto viete, dajte typ...

brusnica1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankohrasko
15. jan 2011

@bobocka my sme mali kocik Lira 4, celkom sme boli spokojni, ale zdal sa mi dost labilny. Nasa ma uz 15 mesiacov, vacsinou uz chce chodit sama. Kociky Lira, Espiro a Bertoni su velmi podobne. Pacilo sa mi skladnost, ze boli lahke.
My teraz mame Hauck capri, je stabilnejsi, vacsi ako Lira. Kazdemu vyhovuje nieco ine, najlepsie si vyskusat 😀
Kociky Lira predava jedna pani v Tvrdosovciach - PPluxbazar okolo 100 eur

Brendone, fakt velky vyber, maju tam aj "kutik" pre deti. My sme s obsluhou nemali problem, jeden pan sa nam "uspesne" venoval 😀 😝

https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/golfac-lira-3-a-lira-4-ste-spokojna/

https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/magic-es...

cucumix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mathildica168
16. jan 2011

@brusnica1 jej, diky moc za odpoved a rady, no ale vcera sme boli v prievidzi a kocik sme si nakoniec vybrali tam... a som rada ze to mame vybavene a z krku... spadol mi kamen zo srdca. lebo som bola taka nerozhodna, ze som si myslela ze si ani nevyberiem.