Prečo si mamičky kupujú nový športový kočík?

wiwihc
24. aug 2019

Baby, pouzivate sportovu cast z kocika? My sme este zatial vo vanicke, no o mesiac - dva pojdeme do sportiaku. V okoli vsetky baby kupuju novy a nevyuzivaju dvojkombinaciu. Aky je hlavny dovod? Teda okrem ze sportiak sa da lepsie zlozit do auta. Ja som skusala spotrovu cast a mne sa to paci. Dakujem za rady. (My mame Moon)

lula313
24. aug 2019

@wiwihc Ano, pouzivala som, mám stokke(športová časť je krasna). Väčšina bab si kupovala poľské 3 kombinacie, tak samozrejme, že si potom kúpili zvlast (krajší) športiak

nika_m
24. aug 2019

Ahoj...my mame polsku 3kombi...vanicka je pekna ale ta sportova cast sa mi teraz po case zdala neforemna skareda 🙊 dalsia vec je, ze uz by som pri cestovani rada mala volnejsi kufor a toto je tak isto ako cestovat s vanickou...chcela som hned kupit sportiak, ktory je lahky, skladny...maly ma 6,5m, este nesedi sam a vcera som skusila sportovu cast a dajme tomu, ze to s nou este chvilku prezijem...vacsinou v kociari este spi a ked ho nejaky zvuk hlasny zobudi tak so strachom na mna pozrie, neviem ako by reagoval keby ma nevidel, kedze tie sportaky, ktore sa mi pacia sa nedaju nakliknut na obe smery ale su vkuse...preto som sa rozhodla, ze pokial si sam nesadne a nebude viac zvedavy tak to vydrzim ale potom urcite kupim spratnejsi kociar...tie polske sportove casti su niekedy take onicom takze malokto pri nich ostane 🙂 ak sa ti ale vasa paci, dieta bude spokojne a nevadi ti, ze je aj po zlozeni vacsi, tak pri nom kludne ostan 🙂

bociandy
24. aug 2019

Ahoj, ja mam Concord a sportovu cast vyuzivam uz 2 roky. Je fakt ze v kufri zaberie viac miesta, tak sme neskor kupili aj golfac, ked idem niekam autom, beriem ten. Ale ked len po okoli sa motame, beriem vzdy Concord, uz len kvoli tomu ze lepsie zvlada tie nase rozbite chodniky a ked v nom dcerka nahodou zaspi, je v nom urcite pohodlnejsie ako v golfaci.

sasanka605
24. aug 2019

Mam joolz a využívam aj športovú a časť a kúpila som aj sporák. Hlavne preto ze sporák je polovica váhy joolz a to je dosť, dakedy keď nemá kto pomôcť do schodov alebo autobusu tak to cítim riadne ten rozdiel. Pohodlnejšie je ale zas vo veľkom kočíku ako v sportaku, takže som zas začala používať aj aj, aj keď veľký som najprv odložila už nadobro.

sasanka605
24. aug 2019

Sporák som tiež kúpila ale malo tam byt sportak 🤣

lienka9
24. aug 2019

@wiwihc my mame sportak maly (pettit mars easy) a klasicky z 2kombinacie (BEXA).ten klasicky je pohodlnejsi,dlhsi.maly ma 15mesiacov a krasne sa tam vie este cely natiahnut a pospat si.je odpruzeny,takze ked ideme niekam do prirody tak len s nim.
mensi sportak mame na cestovanie,ked idem niekam do obchodu,restauracie,lietadlom,a pod..mam dva a oba plne vyuzivam a neplanujem este nejaky cas 2kombinaciu predavat 🙂

wiwihc
autor
25. aug 2019

@sasanka605 😂😂😂

wiwihc
autor
25. aug 2019

Dakujem baby za rady! Zostanem aj ja pri sportovej casti z Moonu a na cesty neskor poriesim asi tiez golfik 😉