Prečo neviem predať kočík?

Včera o 11:58

Co sa to deje na trhu ze už 2 mesiace neviem predať kočík ktorý je ako novy ani za 20% pôvodnej hodnoty ?? 🫣 nechápem tomu
Ide o abc design salsa 4 a myslím ze je to ozaj kvalitný kočík a ma mať hodnotu nejako vrzgajuceho polskeho kocika? 🤐

janka_266
Včera o 12:01

ak to nemáte ďaleko, skúste ho cez fb ponúknuť do baby bazár levice, možno ho od vás vykúpia, len ho treba asi doviesť osobne

parvinka0001
Včera o 12:02

A ty si si prečo nekúpila kočík radšej od ruky ako to ty očakávas od druhých ?.

really8
Včera o 12:10

Ach tieto sedliacke predsudky. Mozno pre to ze tie polske nie su to co si myslis.

ina2405
Včera o 12:10

Ja som chcela čisto nový kočík, nedať zaň 1000e a preto som si kúpila nevŕzgajúci poľský👍a som veľmi spokojná. Potom ho posuniem kľudne aj za 50.

domiklik
Včera o 12:21

Takéto kočíky sa darujú alebo predávajú za symbolickú cenu. Keď to niekto silno chce, tak si kúpi nový... Povedzme si pravdu, nie je to ani extra pekne ani funkčné, také nijaké..

nika23t
Včera o 12:27

Skús uverejniť inzerát na všetkých možných miestach, kde len vieš. A aktualizuj inzerát denne, nech je stále viditelny. Mne sa páči, ale nepotrebujem kočík.

nikaeli
Včera o 12:40

A za koľko ho posúvaš?

My sme svojho času (asi štyri roky dozadu) predávali Britax trojkombináciu s náhradnou strieškou a fusakom.. nový stál tiež celkom dosť a nevedeli sme ho predať za stovku 🤷🏻‍♀️ nakoniec sme ho darovali mamičke, ktorej zomrel manžel, keď bola tehotná. Trh je jednoducho presýtený a nie každý je ochotný dať za kočík toľké peniaze.

luciaruz
Včera o 12:40

Kočíkov je na bazaroch plna rit. Aj na darovanie. Nie su odkazani na tvoj, obnoseny a este aj zan zaplatit. To si rovno mozem kupit novy.

mameha7
Včera o 12:54

No ja by som nikdy nekúpila kočík z druhej ruky, o ktorom viem, že tá značka nie je žiadaná na trhu. Ani nový kočík by som nekúpila taký, kde viem, že nie je šanca to predať. Iné je, keď človek kúpi Joolz, Cybex.... Tam sa mi tá investícia čiastočne vráti. Kúpila som používaný Joolz ešte v záruke, ktorý vyzeral ako nový. Tam viem, že keby ho aj nepredám, tak existuje dokonca oficiálny bazár Joolz v Holíči a odkupuje značkové kočíky. To mi príde ako investícia do značky, ktorá sa vypláca a dvojnásobne to platí pri detských veciach. Preto treba kupovať kvalitné neutrálne pekné veci napr. od drahších značiek ako Lindex, Next, hračky Little dutch, Stokke .... Lebo mamičky sa na bazároch za tým idú pokakať a nemáte potom problém s predajom.

kiki68
Včera o 13:26

Kociky maju strasne nizku hodnotu ako second hand

kiki68
Včera o 13:29

Ja mam kvalitny, znackovy, cca za 2k. Teraz ho dalsi raz pouzijem a potom darujem pre sklad pre pestunske rodiny. Ako aj vsetko ostatne.

katulienocka999
Včera o 13:32

Ak si mam kúpiť kocik, ale s vaničkou, z druhej ruky tak max do 150-200e, to už musí byť fakt tip top..ináč potom nový.. z druhej ruky sa neoplatí kupovať nad túto sumu, aspoň pre mňa 🤷‍♀️

lienka.7
Včera o 13:37

@autorka a za koľko ho predávaš?

mamina7070
Včera o 13:41

toto je tvoj? https://www.modrykonik.sk/market/kociky/lvwe54/...

ak ano tak je proste skor na darovanie ako na predaj

lucia245
Včera o 13:43

Keď som začala predávať na bazároch pred ôsmimi rokmi, trh nebol taký presýtený, ako je dnes. To, čo som vtedy predala, by dnes nevzali ani darom. Tiež predávam kvalitnú autosedačku a nosič a ani pes po nich neštekne. Každý má hmotných veci veľa a veľa ľudí chce len nové veci (čo už by ozaj mohli mať aké-také poňatie o ekológii v roku 2025, že ano 🙂‍↕️). A nehovoriac o premrstenom poštovnom. Skús všetky možné predajne portále, ale je dosť pravdepodobné, že si počkáš dlhšie .

really8
Včera o 13:53

@mamina7070 no ak hej tak sa nedivim. Za to mozem mat novy polsky a bez vady (btw mam polsky a nic nevzrga a nie je nikde vyblednuty) Aspon by mi ho nebolo luto darovat. Takyto kocik je niekomu max do zahrady na spanie za 50e

mamina7070
Včera o 14:03

@lucia245 to neni o ekologii ale onbezpecnosti a zdravom rozume ty predavas autosedacku s lepenym polystyrenom (co je uplne mimo bezpecnosti) za 100€ a je xy inzeratov v lepsom stave ta ista autosedacka za 40-50€

ina2405
Včera o 14:05

@lucia245 pretože ľudia si myslia, že keď si kúpia nezmyselne drahú vec, tak sa im to oplatí predať, lebo hlupáci to kúpia aj rozbité, vyšednuté a pod. V kočíku mi spí dieťa, vôbec neviem aké hygien.štandardy majú ľudia, ktorí ho predávajú a fyzicky si chodiť kočíky skúšať a pod., to si radšej kúpim nový za normálnu cenu (podľa mňa) a posuniem ho za symb.cenu, alebo ho zaveziem niekam ku Rómom a oni si ho vezmú.

lucia245
Včera o 14:10

@mamina7070 1. ta lepena časť nemá s bezpečnosťou nič spolocne . 2. Dá sa kúpiť nová, ak niekomu vadí. 3. Existencie ako ty, čo si sem chodia rypnut (ešte aj mimo témy, keďže sa rieši kočík autorky )... Škoda slov veru na teba🤷 a nezabudni mi znova odpísať a pokúsiť sa začať hádku😀😀

lucia245
Včera o 14:15

@ina2405 neviem veru, ja som kúpila dva kočíky z druhej ruky, dva nové, nemala som s tým takéto problémy, vždy som bola spokojná... Ale bolo to už dávno, mozno aj ľudia začali odvtedy viac zavadzat a klamať v inzerátoch, to je pravda

nikaeli
Včera o 14:47

Ak ide o inzerát, ktorý pridala @mamina7070 tak za mňa - veľmi málo fotiek, na tej prvej máš tieň - nedá sa reálne posúdiť jeho stav. Na druhej fotke vyzerá akoby bol na streche špinavý. V prvom rade fotka predáva, tie tvoje dve ma vôbec neoslovili. Ty by si si na základe týchto dvoch fotiek povedala, že 'toto je on! tento chcem' ? Nafotila by som ho bez rušivých elementov, bez tieňov, z viacerých strán, aby mal kupujúci predstavu o jeho stave. Píšeš, že je z roku 2021 a bol používaný dva roky. A že je veľmi obľúbený v Nemecku? to mi je naozaj jedno.. Má 4 roky. Za mňa nemá hodnotu 180€, prepáč..

Ak to nie je on, ukáž nám svoj inzerát. Možno poradíme 🙂

nevenka
Včera o 15:40

Nuz, ja neviem predat kvalitne kozene zimne topanky s membranou, nenosene, nove, s visackami, ale predala som 2 pary cinskych tanecnych topanok z Aliexpresu, netrvalo to ani 5 dni 🙃😅.

nevenka
Včera o 15:46

@ina2405 no tak ja uz svoj vyse 10 rocny a stale dobry polsky nepredam, to uz je nepredajne, ale stale sluzi u nasich po dedine. Po 3 detoch 😃. A druhy je tiez polsky, ale taka lepsia znacka (Espiro), a veru uz zacal vrzgat, ale asi treba proste namazat, no. A nestal 200, ale 500. Podla mna tiez nie je az tak lacny, ale po 2 rokoch uz vidno pouzivanie proste, uz nemam ambicie ho predavat za 200 🤨.

nevenka
Včera o 15:48

@domiklik tak mne sa paci, svagrovci taky mali, len mne je vysoky, oni ho tusim v pohode aj predali.

ina2405
Včera o 15:52

@nevenka to je super, keď si využila kočík,ja som si myslela, že už bábo mať nebudem 😁. Tak som starý kočík predala a teraz som si kúpila poľský. Syn v ňom prvé mesiace vôbec nechcel byť, až keď sme začali používať športovú časť. Asi by ma štvalo, keby som investovala do kočíka moc. A včera, keď som sa predierala snehom som bola veľmi spokojná s výberom, išiel výborne.

mimisk
Včera o 16:30

bohuzial sa nerodi tolko deti a ponuka prevysuje dopyt, takze ani ten co chce darovat ma problem

saxana000
Včera o 18:25

Tak mas dve moznosti bud ho predas za ozaj len zlomkovu cenu a zbavis sa ho alebo ti bude doma strasit este pekne dlho.aj ja som kupila pred 8 rokmi kocik za 800eur a bolo to viac ako moja vtedajsia vyplata nepodarilo sa mi ho predat ani za 200 tak stal odlozeny zabaleny a zadarilo sa dalsie babetko a vozi sa v nom.ak by som ho nemala uz by som ale novy kocik istotne nekupovala isla by som do bazaroveho a naozaj necakam za sa mi ho podari este predat za viac ako 50e ak vobec..pritom je krasny nezniceny nehrka nevrzga..kocar je rovnako ako auto velmi zla a nenavratna investicia.

lneviemmeno
Včera o 19:05

Ja som predala Cybex o polovicu menej ako stal nový a bol používaný iba mesiac 😂 čiže tip top stav bez poškodení. S touto cenou som ho predala na druhy deň. A samozrejme som mala krásne fotky z každej strany. Jednoducho tak to je, naozaj je trh presýtený a ja som sa ho chcela zbaviť tak som šla s cenou dosť dole.

bluemoon24
Včera o 20:01

Me se oplatilo prodat pres skupinu na FB, kde se nabizely kocarky pouze jedne znacky. Mela jsem TUG2 (s originalnimi doplnky) pouzivany par mesicu a prodal se do 20min za 80% puvodni ceny.