Zaujima ma,preco tehulky najprv kupuju trojkombinacie kocikov a nevyuzivaju po vanicke sportovu cast,ale rovno potom uz ako mamicky kupuju golfky 😕 Dakujem.
xixixi dobra otázka ale ja som spravila to iste môj ako športový sa mi nepačil 🙂
pretoze kupit samostatne hlboky kocik sa vobec neoplati a vyber je strasne zuzeny a este preto, ze clovek az pouzivanim zisti co mu vyhovuje / nevyhovuje 😉
...lebo šporťák je zvyčajne ťažký a zle sa skladá napríklad do auta. Takže šporťák je super do cca 1 roka dieťaťa ale potom je to ako za trest ...
my máme športový z trojkombinácie na zimu - má väčšie kolesá do snehu, mohutnejší a golfáč-ľahký sme si kúpili na jat, leto 😉
tak ja som mala 2 kombinacie, klasicky vanicku do tych 4 mes, sportova cast do roka, a mam aj golfac - dvovod je ze to lahko hodim do auta ak niekde ideme, zaberie to malo miesta atiez cestovanie autobusom je lahsie, ta sportova cast kocika sa obcas nezmesti cez dvere, tak ak ideme autobusom beriem golfac, no a este jedna vec, tie 2-3 kombinacie maju lepsie kolesa co s a tyka kocikov na zasnezene cesty, a vacsie nakupne kosiky, taky idealny kocik ktory by splnal vsetko co clovek od neho chce asi ani neexistuje...
ja na dlhe prechadzky som pouzivala sportovu cast- je pohodlnejsia a lepsie sa v nej syn prespal, no na rychle presuny po meste alebo k doktorke som si kupila golfac, lebo je lahsi, sikovnejsi a lepsie sa s nim dostanem vsade
alebo preto, ze este nevieme ze je to nevyhovujuce mat doma potom zbytocne dalsie casti :D ako ja...po 5-tich mesiacoch som kocik predala, a kupila sportovy pretoze my doma zavadzala vanicka a mala autosedacka 😀 nabuduce uz kupim hlboky tu z bazarika a sportak z obchodu 😀
ide asi hlevne o hmotnost. akykolvek kocik z trojkobinacie je tazsi ako golfac. zalezi aj na pocasi a terene. v zime je prechod z cholfacom dost tazky, preto je vhodnejsi sportiak z velkeho kocika a hlavne niekedy sa stane /ako aj mne/ ze sportova cast kocika vyzera otrasne a hlavne je neprakticka :(
u nas sportovy kocik bola silna terenna masina, co dva roky zdolavala kazdy teren - aj caste prechdzky v kopcoch, skvele nas supportoval na dovolenkach, dieta sa v nom vyspalo, natiahlo, do kosika dole sa vpratala deka, nase aj maleho veci a ma kupku sme boli od vsetkeho odlahceny - vsetko utiahol nas tank. A o zimach ani nehovorim, silny sportak toto nase prostredie fakt potrebovalo. A golfka je taka hovadinka lahka, ked len po rovnom, nie moc rozbitom chodniku potrebujes zbehnut niekam, je lahucka, pohodlna, teda, podla toho co kupis, a skladna. Takze ak mienis byt dost v pohybe, zidu sa ti postupne obe veci. Na golfku mas cas, ked dieta podrastie, pre spiace babatko je lepsi sportak co sa da dat uplne do lahu a ma pevny rovny chrbat, takze pre nejake 6 mes. babatko na vyspavanie na dlhom vylete veru golfac nie je.
Ako komu ako vyhovuje. Nekúpiš iba s vaničkou. Časom si všimneš, že tak okolo jedného roka dieťaťa sa Ti lepšie manipuluje s golfáčom. Ak na to máš, tak si ho kúpiš, no počas zimy využiješ športovú časť z 3jky. Poskúšaj si v obchode ako sa Ti s nimi manipuluje, pridaj cca 8-10 kíl, nejakú tašku, čo Ti zavadzia v pohybe a aj tak Ťa to nepripraví na realitu 😉
Lebo si všetky myslíme ako ten kočík nekonečne dlho využijeme 😀 , ja som teda kúpila zvlášť hlboký, zvlášť šporťák a zvlášť golfky. Používam šporťák(PP GT3) tu v dedine, kde sú tak zlé cesty, že golfky by sa mi rozpadli za 2 mesiace a golfky vozím stále v aute, ani ich nevykladám, na krátke presuny do mesta. Jednu zimu som ten šporťák skladala do auta a mala som dosť, nie je nad lahký, skladný kočík do mesta.
ja som práveže bola so športovou časťou velmi spokojná aj som ju využívala pomaly ešte doteraz... práve golfáč som si kúpila úplne za babku a to doslova, bola brutál akcia v obchode... dieťa potom od 2 rokov v podstate všade chodí pešo, iba na dlhšie trasy a nákupy ten golfáč beriem... ale dovtedy som normálne športák používala...
ja som mala výhodu, že kufor nášho auta znesie aj hlboký kočík bez zloženia 😀
Ja som si skôr všimla, že sa kupujú trojkombinácie a potom športiaky a až potom golfky 🙂 tie trojkombinácie, teda vačšina, čo som videla ja, mali tie športové časti tak maličké, že tam nevošlo pomaly ročné dieťa, nieto ešte fusak 🙂 Niektoré športové sú lahšie, aspon sa lahšie skladajú, ja som kúpovala športiak len preto, že môj "normálny veľký" kočík sa po štyroch rokoch rozpadol 🙂 golfky mám len také "lacné", ked niekam ideme, tak narýchlo,a le zas, dieťa sa v tom nevyspí :D
lebo sme ženy 😀
ja golfac nevlastnim, iba trojkombinaciu Jane Slalom. Ale to asi preto ze byvame na dedine a tu je vacsi kocik s nafukovacimi koliekami uplne najlepsi. Ale vsade kam ideme, mi zatial uplne vyhovuje.
ja som mala tiež trojkombináciu a môžem povedať, že je potrebná, tak som ju predala a kúpila si za tieto peniaze ľahký športový kočík, ktorý je vhodný až pre staršie dieťa,
my sme mali dvojkombináciu.a športovú časť som mala rada.toľko pohodlia.no po čase teda roku som zatúžila mať niečo menšie,spratnejšie
Ja mam kociar uz treti a to preto, lebo sa mi ich strasne vela paci a chela by som skusit. Teda teraz dva uz len sportaky a urcite ak bude teplejsie, ak nie skor, tak kupim golfku hlavne kvoli tomu, ze ked chcem vybehnut do obchodu autom tak sa mi nechce trepat do kufra stale ten tazky sportovy a to jej tazky kazdy jeden oproti golfke. Ale teraz mam jane slalom a som max. spokojna, mam aj PP gt3 a tiez max. spokojnost 😀
pretoze golfac a sportova cast 3komb su nebe a dudy. Ja som vyuzila naplno aj jedno, aj druhe. Ked mi dieta zacalo chodit, tak uz do auta hodim len golfac, ked niekde idem a doma pouzivame stale sportovu cast.
My sme mali trojkombinaciu, golfac sme nikdy nemali, keby sme mali dalsie dieta, urobime to iste. U nas je taky teren, ze golfac by mi nepresiel ani meter a celkovo su cesty a chodniky v strasnom stave, golfac je z mojho pohladu vhodny jedine do obchodaku. Ked dcerka odmietala v obchode kocik, posluzila nam tojkolka s tycou, alebo nakupny vozik. Golfac nam nikdy nechybal.
ja som mala dvoj kombinaciu a v pohode, golfac mi pride neprakticky, male hrkotajuce kolieska, na zimu a do ternu, nic moc, prefuka zo krizom krazom, dieta v nom nema pavny chrbatik, takze ja som s moji sportovym spokojna, akurat z neho uz odrastame, ale novy sportiak sa mi kupovat neopati,....
no tak ja teda sportovu cast vyuzivam maximalne, golfac mam tak do vlaku ak nahodou treba 🙂 😉
ja si myslim, ze je to super mat aj velky aj maly kocik 🙂
my mame 3kombinaciu hartan racer gt a neviem si predstavit lepsi sportak na zimu, mala je januarova, ma teraz 13m. a je veliky, mala sa v nom super vyspi, bo spi iba v kociku, nikde inde 🙂 ale zase na behanie po shoppingoch, na dovcu do lietadla idem kupit nejaky golfac-( mam vybraty britax romer b-agile) bo skladat moj hartan to stale do auta da zabrat 🙂 a mala mi itak okrem spanku v kociku nechce byt, bezka popri kociku a na to postaci aj nejaky mensi a hlavne skladnejsi 🙂
ja som vyuzila oba..., pretoze 6 m dieta do golfaca nedas...takze prveho pol roka hlboky, potom do 1,5 roka sportak a potom golfky
Golfky kupujes aj ked mas 3kombinaciu, su lahsie, spratnejsie... ale velky sportak vytiahnes dalsiu zimu 100% velke kolecka do snehu, zmestis tam fusak aj dieta... podla toho treba kupovat, ze treba mat oboje... ja na trojkombinaciu napriek vsetkemu nedam dopustit....
Ako kto, mne sa malý narodil v zime, mali sme úplne parádny kočik na zimu, veľké kolesá zdolali aj neodhrabaný sneh, tlačili sa každým terénom super, športová časť bola veľkorysá, odpruženie parádne, žiadne diery, sneh, kamienky, voda, nič okrem presunov autom nám nevadilo, ale to bolo málokedy a preferovali sme nosič. Túto zimu, to síce malý už chodil, ale 20 metrov v snehu bol preň heroický výkon, a pri snežení sme boli vonku s kočíkom sami,lebo malé kolieska proste neprešli. Nákupný košík sme tiež zaťažovali vysoko nad doporučených 5 kg a úplne v poho. Dnes sme kúpili tie najmenšie a najľahšie golfky na trhu, len na výlety, dlhšie cesty, rýchle presuny, vyslovene do nášho pidikufra.
ja osobne preto, lebo 6 mesacne dieta by som do golfiek este nedala...a v zime sa sportak vzdy hodi viac, ako golfac 😉
mne staci uplna trojkombinacia, ja golfac nepotrebujem bohate mi staci aj jeden kocik naco dva 🙂 🙂 🙂 🙂 stacil vsetkym detom, postaci aj najmensej 🙂 🙂 🙂 tento kocik co mam teraz mala len starsia dcerka a bola v nom v pohode do 2 rokov a mensia ma teraz 11 mesiacov , tak na ten rok bohate staci, naco vyhadzovat navyse peniaze 🙂 🙂 🙂
Pretoze potom zistime, ze sportova cast z 3-kombinacie je velke monstrum a existuju aj lahsie kociky 🙂