Ahojte 🙂 vedeli by ste mi odporúčiť nejakú peknú a praktickú tašku na prebaľovanie, ktorá ma dosť miesta, aj nejaké šikovné bočné kapsičky? A je aj PEKNÁ? 🙂 Na internete je ich kopec, ale jedna vec je obrázok, druhá realita, preto ma zaujímajú nejaké konkrétne, Vaše 🙂
Vďaka
@ellieellie ahoj a vedela by si mi poslať originál foto tašky? Je pekná, len by som chcela vidieť reálnu farbu, nie foto z internetu 😊
Baby davajte pozor co objednavate ja som priatelovy objednala sako za 50eur a mi dosla teplakova bunda...:(
Za mna je top babymel satchel ... super povrch, nepremokavý, ak sa uspini, veľmi ľahko otrieš s handrickou. Vo vnútri má ešte 4 bočné vrecúška, a spredu je ešte jedna priehradka. Z boku tašky je terno-priehradka (čiže som nenosila navyše už žiadny termo obal na fľašu). Fakt super za mna! 😉
Pozerala som aj na ňu, preto zháňam mamičky, čo už majú reálne kúpené tašky a sú spokojne, pretože jedna vec je obrázok a druha realita.. včera mi prišla tak odveci taska a na nete vyzerala krásne, preto sa pýtam.
@keksik09 Jj, jasne, tiež som tak vyberala ;) sú v rôznych farbách a vzoroch, maká sim problém vybrať vtedy. Ale najväčším plusom bol pre mna ten materiál, že nepremokla. ;)
@keksik09 Nafotím zajtra na dennom svetle 😉 No je ako na obrázku.
Ahoj. Ja som kúpila v dm drogérie, mali čiernu, hnedú a ja mám takú bledu s modrou. Pekna, priestranna, veľa priecinkov. Ja som spokojná
Skúste pozrieť stránku www.pinkieshop.sk/ aj na fb je stránka pinkie mania a je tam aj veľa real fotiek v albumoch
@keksik09 ja mam tuto. Vlastne uz ju takmer rok nepouzivame. Mala ma 2,5 roka a uz je rok odplienkovana ale este som ju par mesiacov po odplienkovani nosila, kedze sa da fajn pripevnit na kocik a natrepes do nej aj polku domacnosti.
http://produkte.babymoov.de/wickeltasche-baby-s...
Ja som si kupila tuto... Obrazky absolutne zodpovedaju skutocnosti, mam ju uz pol roka, je kvalitna, dobre sa nosi, aj je velmi pekna a moderna.... Zalezi na tom, akej farby mas kocik.
https://www.mall.sk/tasky-prebalovacie/babyono-...
ďakujem za tipy mamičky 🙂 niečo popozerám 🙂
Tak tu je sľúbené foto, ale aj tak som cez deň nestihla - fotila som pri umelom svetle a farba nie je celkom taká, ako v skutočnosti. Tá hnedá je teplejšia - ako na fotke od predajcu. Ja som veľmi spokojná. Ale záleží, aký štýl hľadáš, táto taška je elegantnejšia, takže ak nosíš športový štýl, asi to nebude ono..😉
Super, ďakujem, pomohla si mi v rozhodovaní 😊
Ja som prebalovaciu tašku nikdy poriadne nevyuzila: )
@keksik09 skor ako ju kupis si zvaz ci ju naozaj budes vyuzivat 🙂 ja som mala tasku ku kociku a bola super prakticka skladna nie velka ani mala. Ale keby ju nemam ku kociku tak si to ani nevsimnem 🙂 vyuzila som ju jedine pri cestovani alebo ked sme boli cely den mimo domu. A v tom pripade by som vyuzila aj ruksak alebo nejaku inu tasku. Ja osobne nechapem co mamicky nosia v tych xxl taskach na hodinovu prechadzku lebo ja mam len kluce a mobil vo vrecku bundy 😀 ale jasne ze kazdy ma ine potreby.
Ahojte ja som dlho hladala kym som nasla nejaku normalnu co bude aj vyzerat a hodit sa ku kociku a bude aj prakticka. Nasla som od Mayoral, a som maximalne spokojna. Mam k tomu prebalovaciu podlozku, obal myslim na cumlik, velky termoobal na flasku a este take vrecko na vecicky (nosim v tom malemu veci na prezlecenie). Su v roznych farbach aj styloch. Obag asi velmi nie i ked viem ze baby to nosia, ale jednak k tomu nemas ziadne príslušenstvo a co tam, jeden velky priecinok. Osobne za seba by som stale v tom nieco hladala a nikdy nic nevedela najst. Pri detoch treba veci prakticke👍🏽😊
@monika_baricic ja by som si taku rarohu velku na kocik nedala a okrem toho ako dieta rastie tak nepotrebujete nosit milion veci :D
@lus2909 🙊🙊🙊🙊haha no vidite. sto ludi sto chuti😂 ja na Vase obag nepisem ze mate rarohy 👍🏽😂 dobruú
Za mna urcite SKIP HOP... mam uz druhu (taku ako na obrazku vyssie) a max spokojnost... pekna, prakticka, dostatok priecinkov ... maju napr. na feedo.sk
@monika_baricic ja som nenapisala na vasu tasku ze je raroha v tom zmysle ze je skareda ale ze je podla mna zbytocne velka a ked tam clovek naprata miliom veci tak aj tazka
juuuuuj ďakujem žienky, no teraz fakt nebudem vedieť, čo vybrať :D popozerám si všetko, tie tašky, čo spomínate, už poznám z internetu, len som chcela vedieť reálne skúsenosti Vás či ich máte a tak 🙂 ďakujem, idem pozerať 🙂
Ahoj, ja som dostala túto od Ježiška 🙂 Neviem, či zodpovedá Tvojmu vkusu, ale mne sa veľmi páči a som s ňou maximálne spokojná.
https://www.predeti.sk/taska-prebalovacia-chic-...