Prebaľovacia taška Elodie details

keksik09
22. jan 2018

Ahojte baby, nemá z Vás niektorá tašku Petit Botanic? Práve mi prišla, no som strašne sklamaná z toho, aká je tenká a neforemná 😞 má byť taká nevystužená? Mám pocit, že v nej bude riadny chaos 🙈 máte skúsenosti?

hettinka
22. jan 2018

Však ak sa ti nepozdáva, vráť ju. Ak je to objednané cez net, môžeš do 7 dni vrátiť aj bez udania dôvodu. Lacná nie je a ak nie je podľa predstav, vrátila by som.

janamatejkova
22. jan 2018

A nechceš ju predat?

fkata
22. jan 2018

@keksik09 Ahoj, ja mám tiež, akurát Dots of Fauna a používala som ju 3 dni.
Od prvej chvíle sa mi nepáčila, za tie peniaze som si predstavovala niečo praktickejšie, ale toto je iba kus látky.

keksik09
autor
22. jan 2018

@janamatejkova a chceš ju kúpiť? :D

@hettinka no akože môžem ju vrátiť hej, ja len, že som toto nečakala..... možno tie tašky, čo stoja 130 eur sú aj vystužené :D ja som kúpila tú "iba" za 65 eur, ale akože KATASTROFA fakt..... škoda, lebo dizajnovo je pekná, ale materiál a celkovo..... teraz neviem, akú namiesto nej kúpim

janamatejkova
22. jan 2018

Píšem IP 😊

keksik09
autor
22. jan 2018

@fkata takže ju môžem vrátiť 🙂 super, na obrázku vyzerajú aj tie lacnejšie normálne vystužené, no toto, čo mi prišlo, až som pozerala či to nie je nejaký fake z Aliexpressu, ale asi nie :D normálne všetky etikety a odznaky Elodie details, ale... toto som fakt nečakala

tana85
22. jan 2018

@keksik09 pozri skip hop...nemaju taky pestry dizajn, ale su z pevnej latky, mam ju doma a je super. https://www.google.sk/search?client=safari&hl=s...

fkata
22. jan 2018

@keksik09 Sú naozaj nepraktické a za 129 eur som čakala viac. Ja som sa s ňou skúsila zmieriť, 3 dni som ju používala, ale je dosť ťažkopádna a nevedela som si nájsť ani systém, takže odvtedy leží v šuplíku.
Chcem tiež nejakú normálnu, ale neviem, čo kúpim nakoniec.

janamatejkova
22. jan 2018

Ja mám takú sikovnu G-mini na predaj v bazari. @fkata

ivetbal
23. mar 2018

@keksik09 Mám od ED graphic a je perfektná. Vystužená veeeľa priečinkov, fakt praktická.