Pre ktorý kočík by ste sa rozhodli? Dôležité je aby bol do úplného ľahu, čo spĺňajú obidva lebo je pre 5mesacne dieťa. Potrebujem ho len na občasné cestovanie vlakom,lietadlom a sem tam využitie na chate.
Ten druhy vyzera praktickejsi na pouzivanie. Vie dat nizsie striesku a ma priestrannejsi spodny kosik. Na nasom najvyuzivanejsia vec, ze toho vela uvezie, ked je treba.
Ked ale chces skladat do auta, tak treba vediet ako velmi sa da poskladat, aby vam potom nezaberal zbytocne vela miesta v kufri.
@moonlight1210 v aute ho vôbec nebudeme využívať, samozrejme len keď presun na letisko.Dost často cestujeme vlakom a s našim Cybex priam je to hrozne. Keď máme vaničku kočík môžem nakladať len do úložného priestoru a to pri príchode vlaku je človek v strese kde je vozeň na uloženie nadrozmernej batožiny a či je tam sprievodca aby vám otvoril dvere. A zase keď aj dám športovú časť neprejde mi cez dvere vlaku v detskom kupé a po zložení je dosť ťažký aby som ho len tak v ruke nosila a zaberie aj tak dosť miesta vo vlaku.
Preto hľadám lepšiu alternatívu, keď kočík jednoducho zložím, nie je veľký a ťažký.
@nelka09 my máme na takéto cesty easywalker a je super
@nelka09 my sme presne z rovnakeho dovodu kupili cestovny kocik Bugaboo Bee 3, sme spokojni
Pre ten druhy. Príde mi priestrannejši, pohodlnejší a ma vyššie tie bočné časti. Keď je to pre také malé dieťatko, malo by to byt vhodnejšie.