Nemecká stránka - V Nemecku predávaný kočík pod značkou KNORR BABY - cena na trhu 562 eur. Upozorňujú, že kočíky sú vyrobené v EU, tzn že nie v Číne a pod ako drvivá väčšina...
http://www.knorr-baby.de/kinderwagen/kinderwage...
Slovenská stránka - Na Slovensku predávaný TEN ISTÝ kočík pod značkou TAKO - cena na trhu cca 380 eur.
http://www.4mama.sk/tako/tako-alive-komplet-vyb...
Zaujímavé, nie?
Poľský kočík nie...lebo poľský...ale to, že máte pomaly polovicu domácnosti, oblečenia a kozmetiky vyrobenú v Poľsku alebo v Ázii... to je také naše slovenské 😉
Pekný večer, peace 😎
@lajlilinka a?
Ja mam polsky a maximálne spokojna.je výborný.
a nepovie sa to "hejterky"?
cii pana dlho som tu nebola a vidím že som o nič neprišla. Nemáte čo robiť že riešite takéto chobotiny......
Nejako som nepochopila vôbec význam a obsah témy 😀 😀 😎
Ja by som to neriešila...ale...
Niekedy ma naozaj zaráža, vidím to v každej diskusii o kočíkoch, ktoré sú vyrobené v Poľsku, že sa niektoré dámy rady navážajú...zhadzujú mamičky, ktoré ich kúpia...
Otz - "Máte skúsenosti s kočíkom Camarelo? - reakcia "Ja by som si v živote poľský kočík nekúpila...!!!"
@lajlilinka a tak mi teraz povedz, čo očakávaš od tohto svojho príspevku? pretože predpokladám, že nastane jedine ak slovná prestrelka medzi tými ZA a PROTI....takže na čo je to vlastne dobré?
každá nech si kúpi aký chce a na aký má a tá ktorá nechce taký, alebo hentaký, žiadne články ju o opaku nepresvedčia...
Zajtra máme 3. adventnú nedeľu - sú také pekné témy na navodenie dobrej nálady a nie téma na vyvolanie zbytočných hádok 😀
nepochopila som, nevadí, to zase bude téma o ničom
@ivetusik neocakavam nič... Len som upozornila na niečo čo tu naozaj niekedy až moc bije do očí...
Vianoce a nový rok je ideálny na sebareflexiu... Tak poďme troška byť k sebe milší, nenavazat sa za maličkosti, neodcudzovat, brať do úvahy iný názor a rozhodnutie...
Tieto kočíky je len jedna z mnohých...
Vidím, že pointa a podstata môjho príspevku ostala asi nepochopena...
Nevadí... Takže pekný večer 😉
ale pozri sa ,ze je z tej sumy tiez zlavneny 😀
ach jaj tot zas tema, v dnesnej dobe sa k nicomu nevyhadrovat radsej, lebo hned bude clovek oznaceny za hejtera 😀 ( aj ked ma skusenost s viac znaciek kocikov napr. )
@lajlilinka Tymto príspevkom si chcela presvedcit zeny, aby kupovali len polske kociky? Nerozumiem velmi pointe. Toto je snad forum, na ktorom si kazdy moze vyjadrit svoj nazor...ked sa niekomu polske kociky nepacia, tak to moze predsa aj slobodne napisat na toto forum, nie? A zase je tu kopec bab, ktore su s nimi spokojne a tiez to tu mozu slobodne napisat. Kazdy nech si kupuje to, co uzna za hodne, co sa mu paci a na co mu staci penazenka...
Máme poľský kočík. obyčajný za cca 300€. a zatiaľ nehrká ani nič. vanička veľká malá sa vojde aj s fusakom (skúšali sme). uvidíme neskôr zatiaľ spokojnosť. a kebyže sa nám neroztrhne strieška na kočíku ešte po mne (22 ročnýˇ) tak malá sa vozí aj v ňom :D
Ja by som si napr. v živote nekupila ten ,,čačorik,, na stračej nožke Stokke....ten kočik tu v BA vyskakuje aj z chladničky...brrrr...ale na druhej strane taky kočik čo mam ja by si nekupila ina mama. Kazdopadne nech si kazda kupi taký kočík aký sa jej pači, splna jej poziadavky a hlavne na aky ma peniaze....Ja by som kludne prijala aj taku klasicku Libertu - ja som sa v nej vozila ešte ako 5 ročná v športovej časti.
Mimochodom náš prvý kočík bol Takko a ja som s ním bola spokojná len je to take ,,hebiedko,, nezmestil sa mi do kufra Felície...bol ťažky a nespratny a často sme mali defekt, ale inak som s nim bola spokojna...
@sardinka335 STOKKE sa mi tiež nepáči, ale vec názoru 🙂 my sme nedomysleli že nám konštrukcia nevojde do auta :D
A co teraz? Nadavas na hejterky polskych kocikov a ty nehejtujes teraz?
@sardinka335 presne si to vystihla nech si každý kúpi aký sa mu páči.ja som mala tiež polsky brala som ho od svokry z jej obchodu.jej sa strašne nepácil ze je taký a onaky a furt mi podsuvála iný samozrejme co sa jej páčil.ale mne sa lúbill a hotovo.A potom sa mi v Ba veľakrát stalo,ze ma pristavovali maminy,stare maminy a pytali sa že odkial mam taký krásny kočík.Lebo naozaj v Ba je všade Stokke je to obrovsky bum,ale keď vidím tie babatka v tom napraskane ako obuvakom,mne osobne pripada hrozne nepohodlný a malý.
ja idmem kupovať tiež TAKO alebo ROAN ved čo teraz nie je polské či z číny? tak ako píšeš aj mne to pride trápne ked sa mnohe navažaju do toho že taký kočik lacný onaký od veci ešte aj predavačka ked som pozerala NAVNIGNTON mi povedala že ak chcem kvalitu nech kupim Navington ak chcem lacný tak TAKO-ale že toje o ničom 🙂)) a mne sa TAKO páči,vyhovuje mi aj vanička aj ostatok aj dizajn a za kočik nemienim dat 800e!!!!tak stoji NAVINGTON alebo iné kočiky drahšie podla mna kočik ako kočík a zase tie polské kočiky nemožu byt take zle ked su na trhu a kupuju ich mamičky...ja určite by osm napr nechcela STOKKE pride mi hrozný a je skor na "uakzovanie" sa takže tak
@lajlilinka neries, co hovoria ostatni...aky kocik si vyberies, taky mas...hlavne, ze plni svoju funkciu 😉