Prasknutá konštrukcia na Bumbleride kočíku

matkamatka
22. aug 2014

Ahojte, vedeli by ste mi poradit kde a ako opravit prasnutu cast na kociku (vidiet to na foto). Uz to bolo raz zvarane, ale prasklo to znova. Kocik sme kupili uz pouzivany, bol super az do momentu prasknutia konstrukcie - uz zvarena a zatial drzi. Toto je druha vec co nam praskla na oboch stranach a neviem ci to pojde dalsi krat zvarit. Mam pocit, ze je ten kocik oslabeny a labilnejsi. Tak neviem co s tym, ci existuju aj taketo nahradne diely. Dakujem za info. Maťa

zita19
22. aug 2014

@matkamatka asi najlepsie by bolo kontaktovat vyrobcu, ci vam vie poslat ten klb a najst nejakého sikovneho majstra, ktory to vymeni.

oktobermimi
22. aug 2014

@matkamatka čo to je za kočík ponukám net či sa nedaju nahradne diely kupit 🙂 nemám čo robit 😀

janickacrazy
23. aug 2014

@matkamatka Ja by som si kúpila iný kočík, ved malá už má 9 mesiacov tak ti stačí aj nejaký len športový alebo golfáč, bazár je ich plný a vyjde ta to lacnejšie ako opravovat stále tento šrot.

sonulka81
24. aug 2014

v komjaticiach je dovozca bumbleride skús tam zavolať

arion92
24. aug 2014

My mame Bumbleride, ale dvojickovsky. Tiez sa nam zlomil 2x v klbke na rucke. Zvarenie tam nepomoze - bud iba vymena alebo sikovny sustruznik.

matkamatka
autor
27. aug 2014

dakujem velmi pekne, za info, pozistujem

alex1212
19. máj 2019

@matkamatka dobrý deň, už ste predali kočík? potrebovala by som predné koleso.. ďakujem