Praktický golfový kočík. Aký kúpiť?

tonka939
17. okt 2011

Potrebujem športový kočík pre chlapca maly do auta,aj do terénu aj do mesta poradte može byt aj golfáč.

mianc
17. okt 2011

aj ja takýto potrebujem, tak šup šup.. odporúčania kočky! 😉 🙂

zuzikkaa
17. okt 2011

@tonka939
@mianc golfac rozhodne nieje do terenu...taky spratny a s vacsimi kolieskami je baby jogger city mini,,a je tu o nom aj tema

zajo79
17. okt 2011

sportovy kocik, maly do auta, aj do terenu, aj do mesta a moze byt aj golfac- taky kocik nieje.

anieli_1
17. okt 2011

@tonka939 ja som chcela qunni zapp 2011 ten sa da aj polohovat ale nakoniec mi svokra kupila obycajny taky lacny tak som sa na to vykaslala ale este stale nad tym rozmyslam........

katka226
17. okt 2011

súhlasím so zajo79, taký nenájdeš. Musíš sa rozhodnúť, čo viac preferuješ, či mesto alebo terén. A golfáč do terénu vůbec nie, to sú zbytočne vyhodené peniaze...

kvetinka211
17. okt 2011

podla mna mutsy urban rider by mohol byt, ja som po nom pred rokom pokukovala a chvalili ho na videu ze je velmi skladny ... treba to ale vidiet na zivo ... ja som sa nakoniec rozhodla maximum pre teren a teda gesslein F6, ten je ale nafigu do mhd ... do auta vleze fajn ked je rozlozeny, do vytahu ledva-ledva

mata128
27. mar 2013

Ahojte.Baby,mate niektora golfovy kocik cangaroo dayana?????ake mate skusenosti????dakujem za kazdu radu