Poznáte športový kočík s 4 nafukovateľnými kolesami?

goga03
24. okt 2010

Aky sportovy kocik so 4 nafukovatelnymi kolesami a preklapacou ruckou ? Nieco styl/typ ako X lander a nie ako Viper alebo Tako. Dik

dosa
25. okt 2010

kociky mutsy maju nafukovacky - 4 rider ma predne kolesa otocne okolo svojej osi, urban rider ma otocnu napravu. a maju otocne aj sedenie tvarou k mamine - oretaca sa cela sedacka, nie rucka...

tigarah
25. okt 2010

tak x-lander :D model XA rok 2008 ma uplne ze super kolesa. po snehu ide bez problemu, alebo po akom kolvek terene. nemam problem ist do terenu na prechadzku

ka.
25. okt 2010

Ahoj, ak mozem dotaz - ta preklapacia rucka - tiez som povodne hladala nieco take, nakoniec sme mali bez toho. Mala som S4 Casulplay, je to trojkolka, ale predne koleso je ma 2 pneu, takze akoby 4 spolu. Tiez velke kolesa, na zimu bol fakt super, do terenu naozaj perfektny, jedina nevyhoda - nie je lahky, ale to asi ziadny sportak v podobnom prevedeni. CO sa tyka tej rucky - kamoska mala taky - aj chcela pouzivat, ale neprakticke to je, lebo aj bude nosit tasku na kocik, tak to treba zakazkym odopinat, prehodit, zapnut .... vyuzivat to chcela akurat v lete koli slnku, ale kupila si slnecnik a vybavene. Takze tolko z mojich skusenosti...

jajulienka
25. okt 2010

Ahojte,ja mám Bertini X4, ktorý nebol na nafukovacích kolesách, ale dokúpili sme ich. Podvozok kočíka začal úplne kopírovať terén, prestala som mať pocit, že z malého vytrasiem dušu-takže kočík na nafukovacích kolesách veľmi odporúčam.Výhodou tohto kočíka je otáčanie všetkých štyroch kolies, takže manipulácia s ním je veľmi jednoduchá aj v meste aj v teréne, netreba ho podvihovať, čo pri dvoj-trojhodinových prechádzkach ide krkom. Ďalšia výhoda v zime bola v tom, že predné aj zadné kolesá má v jednej línii, takže cez sneh nepretláčaš niekoľko dráh ale len dve. (Veľmi oceniteľné pri neodpluhovaných chodníkoch). Čo sa týka preklápacej rukoviatky, je to asi lepší nápad ako keď potrebuješ preložiť celú športovú časť, lebo v konečnom dosledku kočík viac nosíš ako tlačíš. My sme to vyriešili tiež slnečníkom a výhodou našeho kočíku je strieška, ktorá má slnečnú clonu a dá sa dosť ďaleko stiahnuť, takže sme malého nakoniec vobec nepretáčali. Prajem pekný deň!