Poznáte kočík pre dvojičky čo vojde do výťahu?

brii
15. dec 2009

Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu pri vybere kocika pre nase 6 mesacne dvojicky. Mame Teutoniu Team Alu a sme s nim velmi spokojni, kocik ale nevojde do klasickeho panelakoveho vytahu (taky ten maly) a problem je aj s obchodmi (byvame v malom meste, nie su tu ziadne supermarkety s velkymi dverami).
Rozmyslame preto nad kupou kocika, ktory by sme pouzivali len na kratke vylety, cestovanie, nakupy a podobne, alebo na "cestu vytahom" medzi bytom a kocikarnou, kde by sme mali odlozenu Teutoniu.
Nasla som na nete kocik MARCO SKY L: http://www.prenasedeti.sk/product/kompaktny-sur...

Chcela by som vas poprosit o nazor, pripadne na tip na iny kocik, ktory dokazem napratat do vytahu. Dakujem 😉

jonatanka
15. dec 2009

BRII ja mam cosatto, do vytahu v pohode, cez dvere tiez , 😉 www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_COSATTO-YOU-2-B...

jonatanka
15. dec 2009

prepac, ten prvy link, nejde otvorit

brii
autor
18. dec 2009

Ahoj Jonatanka,

prosim Ta, aky vytah mate? Taky klasicky maly? Lebo ja som merala ten nas (ma 70 cm sirku) a cosatto kocik pisu ze ma sirku 76cm. 😕 😕

jonatanka
18. dec 2009

brii no podla mna je to klasicky vytah, no ale cez 70 tky dvere ti neprejde, 8Otky dvere uplne v pohode 😉

jonatanka
18. dec 2009

brii cez 70 ti prejde iba kocik, ktory je za sebou, ale tie mi pridu pre vacsie deti neprakticke, nemozes si kocik nechavat v pivnici?

jonatanka
18. dec 2009

teraz som pozrela ten kocik co si nan dala link? 13 kil, to uz je vela cosatto ma 11 😉

najjulinka
18. dec 2009

najkartší kočik je MARCO SKY LONGHORN a ešte jedne od francuzskeho výrobcu YOUPALA - oba kočíky su golfové tandemy a maju dlžku 89cm 😉
U nas Marco SKY LONGHORN vojde do výťahu na struhany vlas 😉 Samozrejme 89cm to má, ak sa tá zadná sedačka rukou pridrží uplne zvislo...
Marco SKY L ma myslim o 4cm viac 😉
Ale Zle sa velmi kočikuje ten kočík... Ťažisko ma tiež dosť zle, takže na kočíkovnaie je ťažší hoci ma len 13kg ako obrovská INGLESINA, ktorá ma cca 21kg... Pri Marcu nehrozi kočikovanie jednou rukou, na obrubnik, schodik a pod, treba ešte priložiť ku kočikovaniu okrem dvoch ruk, ešte aj nohu... takže aj s tým treba rátať... 😉

andika10
18. dec 2009

ahoj ja mam kocik graco ale ten je len od 6m. ten viem dať do výťahu aj s deťmi, mi máme malý víťah

andika10
18. dec 2009

ja som si ho objednala z čiech, stál aj s dopravou230eu a mala som k nemu aj nánožník, plášť do dažďa

luci112
4. jan 2010

pozri si bumbleride kočíky, sú tam aj dvojičkovské

juliagregor
7. jan 2010

ahoj,
raz som videla podvozok mutsy a na ňom boli nacvaknuté dve sedačky, taký malý šporťáčik, rozmýšľala som nad tým, ale keď som si preverila cenu cca 11000, tak som presiahla limit 😝