Mate skusenosti?
ahojte baby no aký je ten kočiarik ja si ho tiež chcem kupit a je dost velky a priestrany a aku mate farby ja červenočiernu takí neutral
Ahojte,
ak by ste mali niekto zaujem, ja mam na predaj kocik Atlatnic,kolekcia z roku 2008, krasnej tyrkysovo-sivej farby, je v super stave, po 1 dietatku. Ja som s nim bola velmi, prevelmi spokojna a urcite ho mozem len odporucat. Rada Vam poslem detailnejsie info+foto, psm piste do spravy.
prosim vas tie ktore mate espiro atlantic, aky prsiplast mate na sportovu cast? pasuje tam univerzalny? a slnecnik ste niektora uz davali tiez? ide nanho vobec upevnit? a kam 😅
@rora ja som kupila plastenku na sportovu cast x-lander XA a pasuje super 🙂 kamoska ma x-lander tak som si ho vysukusala na svojom a sedelo super 🙂
Ahojky 🙂 ja mam
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Espi...
v tej sivej farbe plus vajicko🙂 som velmi spokojna,vanicka je velka a priestrana,material dobre umyvatelny ,sportova cast je tiez dost velka takze sa tam kinderko moze spokojne usadit ako sa mu chce,da sa polohovat az do uplneho lahu co je velke plus 🙂 konstukcia nie je tazka a kolesa su superove do terenu ale aj na obyc.prechadzku,velmi lahko sa s nim manipuluje a jednoducho sa sklada a rozklada,a v pohodke sa zmesti aj do mensieho auta🙂 asi tak od jula budem celu 3kombinaciu predavat...kociarik bude pouzivany pol roka 🙂
Baby kto by mal o Atlantic záujem tak predávam. Vieme sa dohodnúť.
Prosim vas mate niekto brozurku ku kociku? myslim tym tu kde je popis skladania rozlozeneho kocika od vyrobcu, ked ste si kocik kupili a prisiel vam v jednej krabici uplne rozlozeny a museli ste si ho poskladat, potrebovala by som ju prekopirovat a poslat (zaplatila by som to samozrejme). Predala som svoju 3kombinaciu atlantic 2011 a potrebovala by som to pre kupujucu, ja svoj navod neviem uz najst, mam len tu brozurku o autosedacke (Vajicku), dakujem.
Babenky, ak by ste mali niektora zaujem, tak ponukam na predaj kocik Atlantic Espiro, po 1 dietatku, je vo vybornom stave, akurat na taske su nefunckne cvoky, inac perfektny stav. My sme s nim boli veli spokojni, pisala som svoje skusenosti s nim uz v predoslych komentaroch. Viac foto mam aj v mojom bazariku. Cena dohodou.Odber najlepsie osobne v NO.
@227majka ja mam doma espiro atlantic 2011 a som s nim zatial spokojna i ked som s nim nebola na prechadzke kedze cakame malu az koncom jula 🙂 ale zatial sa mi paci na nom vsetko 🙂