Poznáte kočík Espiro Atlantic 2011?

227majka
2. jún 2011

Mate skusenosti?

nikus14
9. jún 2011

@227majka ja mam doma espiro atlantic 2011 a som s nim zatial spokojna i ked som s nim nebola na prechadzke kedze cakame malu az koncom jula 🙂 ale zatial sa mi paci na nom vsetko 🙂

mirka32
13. júl 2011

ahojte baby no aký je ten kočiarik ja si ho tiež chcem kupit a je dost velky a priestrany a aku mate farby ja červenočiernu takí neutral

graziela
4. sep 2011

Ahojte,
ak by ste mali niekto zaujem, ja mam na predaj kocik Atlatnic,kolekcia z roku 2008, krasnej tyrkysovo-sivej farby, je v super stave, po 1 dietatku. Ja som s nim bola velmi, prevelmi spokojna a urcite ho mozem len odporucat. Rada Vam poslem detailnejsie info+foto, psm piste do spravy.

rora
12. apr 2012

prosim vas tie ktore mate espiro atlantic, aky prsiplast mate na sportovu cast? pasuje tam univerzalny? a slnecnik ste niektora uz davali tiez? ide nanho vobec upevnit? a kam 😅

nikus14
2. máj 2012

@rora ja som kupila plastenku na sportovu cast x-lander XA a pasuje super 🙂 kamoska ma x-lander tak som si ho vysukusala na svojom a sedelo super 🙂

rora
2. máj 2012

@nikus14 joj dakujem velmi pekne za radu, idem ho hned pozriet kde sa ta kupit

nikus14
2. máj 2012

@rora nemas zaco 🙂 viem, ze sa tazko zhana plastenka na sportovu cast kedze nevyrabaju direkt na espiro 🙂 dufam, ze aj tebe sadne 😉

tatranocka
2. máj 2012

Ahojky 🙂 ja mam
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Espi...

v tej sivej farbe plus vajicko🙂 som velmi spokojna,vanicka je velka a priestrana,material dobre umyvatelny ,sportova cast je tiez dost velka takze sa tam kinderko moze spokojne usadit ako sa mu chce,da sa polohovat az do uplneho lahu co je velke plus 🙂 konstukcia nie je tazka a kolesa su superove do terenu ale aj na obyc.prechadzku,velmi lahko sa s nim manipuluje a jednoducho sa sklada a rozklada,a v pohodke sa zmesti aj do mensieho auta🙂 asi tak od jula budem celu 3kombinaciu predavat...kociarik bude pouzivany pol roka 🙂

zamilovana
18. jún 2012

Baby kto by mal o Atlantic záujem tak predávam. Vieme sa dohodnúť.

rora
24. aug 2012

Prosim vas mate niekto brozurku ku kociku? myslim tym tu kde je popis skladania rozlozeneho kocika od vyrobcu, ked ste si kocik kupili a prisiel vam v jednej krabici uplne rozlozeny a museli ste si ho poskladat, potrebovala by som ju prekopirovat a poslat (zaplatila by som to samozrejme). Predala som svoju 3kombinaciu atlantic 2011 a potrebovala by som to pre kupujucu, ja svoj navod neviem uz najst, mam len tu brozurku o autosedacke (Vajicku), dakujem.

graziela
2. nov 2013

Babenky, ak by ste mali niektora zaujem, tak ponukam na predaj kocik Atlantic Espiro, po 1 dietatku, je vo vybornom stave, akurat na taske su nefunckne cvoky, inac perfektny stav. My sme s nim boli veli spokojni, pisala som svoje skusenosti s nim uz v predoslych komentaroch. Viac foto mam aj v mojom bazariku. Cena dohodou.Odber najlepsie osobne v NO.