Mamicky aky mate nazor na tento kocik, ak ho poznate....poradte mi, prosim!!! 😉
@nena62 dakujem, moc si ma potesila, lebo uz ho mam objednany... a nevedela som sa rozhodnut... mas aj vajicko???? akej farbi si si vybrala Ty???🙂
nieje začo 🙂 ja mam čierny...🙂
@nelinka1810 a aano mam aj vajičko k nemu 🙂
@nelinka1810 https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocar-cama... skus aj tu si prečítať referencie na neho.
ja som mala bežovy a tiež max spokojnosť ale športova časť je riešena hrozne tu neodporučam.
@garonka ok, ja tiez som si objednala bezovy, ale rozmyslala som nad ciernym.... 🙂 preco je sportova cast zla???
@nelinka1810 mne šporťak nevyhovoval madlo je dosť nízko, a môj maly sa v tej športovej časti akosi necitil dobre, ale v zime do neho vojde paradne fusak. Vanička bola super aj vajíčko 😉
@nelinka1810 ja som bola spokojna. vadila mi iba velkost a vaha poskladaneho kocika, pretoze dost cestujeme. mala bola vo vanicke 5 mesiacov, keby nebolo take velke teplo, tak aj dlhsie a 4 mesiace v sportovej casti. madlo sme nepouzivali. urcite ma ten kocik chyby, ale za tu cenu je super. ja ho idem predat, kupila som nieco medzi sporatakom a golfacom. mam tyrkysovy 🙂
má ho neter a je s ním veľmi spokojná 🙂 malá sa narodila v apríli a krásne sa vojde do vaničky aj s fusakom, je skutočne priestranný... 😉
Ahoj,ja ho mám a je super.velika vanička...a na zimu je ako stvoreny..ja som s nim až velmi spokojna.