Poznáte dáky športový kočík do malého výťahu?

gagarinka
27. sep 2010

Máme v dome len malý výťah, tak uvítam akýkoľvek tip na športový kočík, v ktorom môže malá byť už v 4 mesiacoch a ktorý sa mi vojde do malého výťahu. Uprednostňujem väčšie kolieska, nakoľko ho začneme používať v zime, do vaničky sa mi totiž už o tie 2-3 mesiace nezmestí.

lenka_66
27. sep 2010

ale co je maly vytah ? nas je tiez maly vosiel mi tam camarelo q12 (trojkombinacia ) a teraz 3kolka graco trekko.ak si dobre pamatam tak vytah ma sirku 59 cm.osobne si myslim ze 4mesacne babo je na sportiak este male a len vo fusaku mu bude zima.predsa vanicka chrani z kazdej strany a sportiak je viac otvoreny.neviem ci by ti dcera vosla do tej prenosnej tasky co vlozis do sportovej casti a mas ako hlboku vanicku

latvia
27. sep 2010

Cam portofino evolution, ale ma male kolieska

taanak
27. sep 2010
brisilda
27. sep 2010

ahoj ja byvam v panelaku mame maly vytah a vojde sa mi tam aj kocik Mura maxi cosi 😀 takze je asi vazne otazne aky vytah mate no inak je uzasna loola hotovy poklad konstrukcia je malicka nieco ako golfky 😉 ale ako sa s nou jazdi v zime po snehu netusim to odskusame az tuto zimu 😀 inak maly kocik ma male kolieska tak dufam ze nejdes nieco idealne 😉 z vlastnej skusenosti viem ze ani jeden kocik neni bez chybicky 😀

suzik77
27. sep 2010

ahoj, neviem, ci su vsetky male vytahy rovnako velke (dobra veta, haha), ale ja mam v-max od baby smile a zmesti sa. a ma aj pekne velke kolieska gumenne nafukovacie, je velmi dobre ovladatelny. sportova cast je tiez vyborna, i ked som sa jej spociatku trosku bala, lebo som pocula najprv negativa nejake, ale po osobnom odskusani odporucam! 😉

mirka285
27. sep 2010

no ja neviem,ale ja by som si odmerala vytah,potom sa vybrala do obchodu s kocikmi a pozrela si nazivo co sa mi pozdava...aku cakas radu?aj tak ti kazdy poradi to svoje..ja mam teutoniu cosmo,pre 4 mesacne dieta v pohode,lebo ide do uplneho lahu,do maleho vytahu sa tiez zmesti,ale neni najlacnejsia 😒

zuzkat1
28. sep 2010

jednoznacne odmeraj vytah.. a este neviem ci mate tie vnutorne dvere na vytahu,lebo do takeho sa ja vojdem len s golfacom ... so sportakom sa vojdem u babkinych ale u svokry nie..takze neviem asi tie vytahu su rozne... inak jednoznacne suhlasim s tym ze 4 mesacne babo v zime este nepatri do sportaku... (a nielen v zime) skus nejaky vacsi hlboky pozriet alebo ja neviem ... tu ti radili tu prenosnu tasku na trokombinaciu...

zuzana39
28. sep 2010

moja svokra má tiež len malý výťah,ale zmestím sa tam, máme Jané slalom (3 kolka) a zatial je ešte v hlbokej časti.Najlepšie je ked si ten výťah odmeriaš.

zuzana923
3. okt 2010

dosť dôležité je aj to, či má ten malý výťah vnútorné dvere - do niektorých s týmito dverami sa nedostaneš ani s malým kočíkom

berus222
3. okt 2010

ja som sa nezmestila ani s chicco liteway, lebo mame vnutorne dvere, ktore sa zatvaraju z vnutra von. 😠

mamutka
3. okt 2010

videla som fakt maly vytah a myslela som ze to je fakt extrem - take PP GT3 tam nenarvem absolutne.....no a potom som natrafila na este mensi vytah 😅 ma aj vnutorne dvierka, tam sa ledva zmestime ja a mm pricom jeden ma drobca na rukach, druhy max jednu tasku a potlacime sa kym zavrie tie dvierka......a to sme stihli, teda mm urcite 😅
takze napipsat len ze maly vytah - to nestaci, musis to odmerat, premerat aj sirku dvierok, aby si ich dokazala zavriet ked uz budes dnu a potom hladaj.....to by ti tu kazda musela pisat presnu sirku a dlzku kocika pri sklopeni rucky, tak aby zabral co najmenej miesta, ale kym ty nenapises rozmer, nic ti to nepomoze...