Ahojte, používa niekto športový kočík od narodemia? Resp. Od 3-4 mesiacov? Moja má 3 mesiace aj 2 týždne a keď ju oblečiem tak sa mi už bezmestí do hlbokého🥲a rozmýšľam že by som jej kúpila teda iba športový
@ema229 neviem my mame joolz hub+ tam je vanička mala a potom som kupovala moon
@ema229 jasne presne 3-4 mal maly a kupila som športový kočík, co ide do úplného ľahu. Kupila kvalitny fusak a bolo mu dobre.
Zbytocnost kupovat novy s vacsou vanickou, sla by som rovno do sportiaku, kt sa da dat do uplneho lahu ideal nech ma aj nanoznik ;)
@ema229 myslim ze moj mal 65 cm vtedy
Uplne v pohode chod do sportiaku ak ma uplny lah, akurat zainvestuj do dobreho fusaku ak si niekde kde riadne mrzne alebo fuka.
Ja som pri oboch deťoch od 4 mesiacov mala športový. Nezmestili sa už do vaničky a to boli tie väčšie vaničky. Športiak mám taký, čo sa neda ani otočiť a dieťa je v smere jazdy. Dala som fusak, dieťa obliekla a ak sa mi zdalo, že je zima, dala som ešte deku. Nevidím problém 🙂
Aka velka je tvoja mala ? Nas ma skoro 70cm , vanicku mame cca 83 cm dlhu cize ratam ze celu zimu tam pobudne , kocik bugaboo mame , aky kocik mas ty ?
Ja som davala maleho do sportaka kvoli skladnosti 😁 sportak 1 kus a vanicka s podvozkom obrovske hebedo. Sklopila som a vybaveno bolo
No neviem či športiak pre tak maličké dieťa je vhodný ono ešte potrebuje mať vystužené pod chrbátik. Moja má 16 mesiace a krásne mi vojde do vanicky nožičky nemá ani pokrčené a aj fusak má a to máme Cybex priam. A teraz čo je zima tak vidím na nej samej že je jej lepšie vo vaničke ako v športovom. Vo vaničke mi pospi aj 2-2,5 hodiny. Bez problémov
@weuska1559 no tak zas prehanat to v 16m mi nechce byt nikde nie ešte v hlbokom kočiku 😂 jedine že by ho tam rozdrapilo. Ma 15 a 99% času chodí.
Ak sa už ozaj nezmestí do vaničky, kúpila by som športový kočík, ktorý sa dať aj do protismeru a do ľahu. K nemu by som kupila vložnu fusakotasku, ma vystužený chrbát, je dostatočne dlhá, da sa v nej bábätko preniesť, ked zaspí v kočíku, je ľahká.
Ja som tak riešila bábätko v surodeneckom sportovom kočíku a bola to super vec. Potom som príležitostne vyuzivala aj pre syna, ked sa mi nezmestil hlboký kociar do kufra, lebo sportiak je predsa len spratnejsi, ľahší.
A takuto kombináciu by som poradila aj každému, co kupuje kočík do malych priestorov, áut, ci bytov bez výťahu.
Fusakotasku ružovú pre ilustráciu mam v bazariku.
@minesasubu 77cm má vnútro, mám Peg Perego, len keď ju naobliekam tak je to už také natlačené celé
@ema229 aha a davas aj fusak a oberal alebo len jedno z toho ?
@minesasubu podľa toho aká je zima ale teraz bude už potrebné mať aj aj
@ema229 ked sa ti uz nezmesti tak ju daj do športového ale len v ľahu co ine ti ostáva , jedine ze by si kupila iba vanickovy kocik s väčšou vaničkou , musi byt poriadne dlhá uz 🙂
@ema229 maly mal fusak cottonmoose a davala som len ten mackovy overal, pod to mal pancusky, teplacky/leginy, body a tenku mikinu. Normalny overal som nedavala a ani som ho z kociku vonku nevyberala. Kryt na kocik a bol teplucky. V pol roku som uz davala bundu/ overal aj do fusaku lebo presiel do sportoveho ale skor by som ho tam nedala. To babo je malicke a treba aby bolo chranene pred tou zimou.
@ema229 my máme 3 mesiace a dala som malú do športového kočíka lebo sa mi nezmestil fusak do vaničky. Kočík je v úplnom ľahu a je to vpohode. Staršia dcéra bola tiež od 4 mesiacov už v športovej časti kočíka
@ema229 nie kupovala som novy kocik s väčšou vanou ktory som po zime predala… podla mna to je male doeta aby bolo v otvorenom sportovom kociku ale ak to inak nejde tak jednoznacne kocik ktory ide do uplneho lahu.