Pýtam sa, lebo golfáč, ktorý sa mi celkom dosť pozdáva, nánožník nemá, dokonca sa k nemu nedá ani dokúpiť. Je to vraj "letný golfový kočík". Tak teraz neviem. Pravda je, že ja som ani v športovom kočíku, ktorý používam teraz, nánožník skoro nepoužívala. Ale to sa išlo zo zimy do leta, rýchlo bolo teplo a v prípade potreby som použila deku. Neviem, ako to bude v jeseni, neviem ani, ako často budem golfáč používať (plánujem prednostne používať športový, ale ktovie, ako sa mi ten golfáč zapáči...). Tak ako? Je nánožník veľmi dôležitý? Využívate ho?
ano pouzivala som casto , ale da sa nahradit fusakom
pouzivala som a dost casto, ale ako pise
@tova - da sa nahradit fusakom... Takze je to o tom, ako sa ti ten kocik pozdava a v zime ked nie je nanoznik, tak das fusak a deku a dieta bude mat tepla dostatok 🙂
akurat rataj s tym ze z tej deky a fusaku to pojde tazsie oprat, ako z nanoznika (tie maju antispinivu upravu) ale stale to oprat pojde. 🙂
@ena1903 no na golfac/buggy som ho nepouzivala vobec, buggy som pouzivala len v lete (na zimu mal neprakticke kolieska a bol lahky na to, aby sa dostal cez sneh). ale kedze som nemala fusak, tak som v zime mala nanoznik (mala som latkovu tasku pre novorodenca, ktora sa dala prerobit na nanoznik) a v nom este spanielsku deku. 😉 takze v zime som pouzivala len ten 🙂