Ahojte chcem sa opýtať od ekdy je najlepšie používať športový kočík. Môj malý má 5 mesiacov a týždeň a je rád vo vaničke lenže keď v nej vystrie nohy a začne kopať tak už vidno že mu je malá a on je strašne živý furt metá nohami. Mám troj polohovateľný kočík takže si tam môže aj ľahnúť a môže byť aj v polosede. Môžem ho už dať do tej športovej časti?
@majuskakirnicova my sme používali, lebo vo vaničke nechcela byť, aj keď som polohovala vaničku. Výhoda bola, že už bolo teplo, tak to nevadilo a nebola úplne na ležato, ten prvý mierny sklon
@moni244 no môj je rád ale už mu je dosť malá keď má zohnuté nohy tak v pohode ale ako ich vystrie a začne kopať tak už búcha do nej sa aj bojím že si nohu zlomí....no ja keď dám tu športovú časť do ľahu tak nohy ma trocha nadvihnuté to moc vadí? 🙂
@d_anica ďakujem za radu 🙂
@majuskakirnicova ahoj, no tak vobec by som nepozerala na vek babatka, mate cez 5 mesiacov cize asi este sami nesedite. my mame 8mesiacov, tiez este nesedime a vo vanicke sme prave preto. tiez ju mame polohovatelnu, cize ked sa uz z nej chce dvihat tak jej to dvihnem do troska zvysenej polohy a je spokojna a ked vidim, ze bude spat tak klasika.Sportova cast nasho sa da sklopit do takmer lahu, ale aj tak tiez vaham nakolko jej je ako aj tebe len len vana na dlzku. takze moja rada skus dat raz dva krat sportovu ak uz vo vani nevydrzite a ked uvidis, ze nie je to ok, tak sa vrat k vanicke.
@marseillka no len ja som myslela že športový kočík mám troj polohovateľný vaničku nie a veru ešte nevie sám sedieť ja len preto lebo vanička mu je už malá keď má vystreté nožičky. No len keď je v ľahu v športovej časti tak má trocha nadvihnuté nohy to nevadí či?
My sme nemali ani 5 mesiacov a už sme šli do športového kočíku. Aj malý bol, aj sa malý už metal,aj sa môže dívať pred seba🙂
@dobromila1111 a nevadí keď je v ľahu a má trocha nadvihnuté nohy?
@majuskakirnicova
Nevadilo mu to. Nohy mal v rovine..až na to, keď si ich vykladal na madlo 😀
@majuskakirnicova myslim, ze by to nevadilo ved tam nesedi cely den 😉 kludne daj, skus a uvidis.
@majuskakirnicova pokila bude lezat (v tej polohe, co je najblizsie k lahu) tak moze byt. Nas vnuk ma necele 4 mesiace a uz je v sportiaku, ale este stale iba lezi. Pokial sa sam neposadi, tak aj lezat bude.
ahojte mozem sa opytat kedy mozem dat maleho do sportoveho kocika?problem je ale v tom ze ten moj sa neda polohovat uplne do lahu.je to len sedenie a o jeden stupen nizsie nieco ako vajicko.syn mal 3 mesiace a neviem ci je to este zavcasu dat ho do sportiaka.dakujem
Ahojte.naša má. 6mes.a od 5,5mes.je v športiaku pretože v hlbokej časti kričala.Mohla som s ňou chodiť von len keď chcela spinkať.teraz je to už fajn,kočík má 3 polohy takže keď zaspiinká dávam ju do ľahu.inak musí sedieť lebo všetko sleduje a teší sa z toho,že neleži,neriešim už ci skoro alebo nie.Každy má nato iný názor
Prosim o odpoved na moju otazku... strasne casto stretavam vonku mamky, co maju kociky poprikryvane plienkami, plachtami, dokonca dekami... normalne su tie deti tam zabunkrovane. Ja som v zivote ani jedno zo svojich deti nezabunkrovala... mozte mi vysvetlit na co to robia? Keby som brala, ze kvoli prilis silnemu slnku... ale ved dobry kocik ma snad aj poriadnu striesku... pripadne sa da aj dokupit nastavec, aby bola dlhsia strieska... iba uvazujem... navyse... som sa rozpravala s jednou babou, co sa dost kocikmi zaoberala a ta dosla s velmi zaujimavou studiou, ze co sa kocikov tyka, tak ked to nemalo vetranie a robili sa volajake vyskumy a testovania, tak sa zistilo, ze vo vnutri v kociku pod takymto bunkrovanim bolo vyse 50 stupnov... tak hadam si dieta nezadusim kvoli tomu, aby na neho nedopadol slnecny luc...
A este... vysvetlite mi prosim, ked uz som pri tom... lebo tuto otazku vo mne podnietil otecko, ktoreho som videla kocikovat... bola som v nakupnom centre, on sa zjavne prechadzal tam, asi aj jemu bolo prilis teplo... ale kocik nemal zabunkrovany nejakou tenuckou plienkou, ale uplne vazne stipcami popripinanu spanielsku deku... proste total bunker... akoze dufala som, ze to dieta mu doma este bude dychat... PROSIM, mne... ktora som nikdy nebunkrovala dieta... vysvetlite mi potrebu bunkrovania... nech konecne pochopim... Dakujem 🙂
Ahoj deniseee.Ja si myslím,že to veľa mamičiek robí kvôli tomu aby do kočíka nebolo vidno,aby nik nepozeral na dieťa kvôli všelijakými poverám.to som počula
Ahoj 🙂 ja som začala syna dávať do šporťáku keď mal 5 mesiacov aj niečo. Vo vaničké mal miesta habadej, ale už tam nechcel byť, stále vrieskal. Takže aj keď nevedel ešte sám sediať, na prechádzku som ho dala tak aby videl a keď zaspal spustila som ho do ľahu. Myslím, že ho kľudne môžeš dať ležať do šporťáku 🙂