Používali ste trojkolku v zime?

esterba
6. nov 2014

Ahojte 🙂 malá mi už v kočíku moc neobsedí, ale ešte nechodí. Uvažujem preto nad detskou trojkolkou s ovládaním smeru jazdy. Používali ste to niektorá v zime? Ak áno, čo ste obliekli dieťaťu? Nepotilo sa? Rátam s tým, že to nie je do snehu, len do sucha.

sabina1975
6. nov 2014

@esterba ja osobne by som tam dieta v zime nedala ved nie je vobec chranene si predstav ze by si tam bez pohybu mala sediet ty podla mna tam moze len dobre prechladnut

babulina
6. nov 2014

nepouzivali, premrzne ti dieta a kormidlovat to cez lad sneh tiez nie je bohvieco

vevesh
6. nov 2014

@esterba jasne, bez problemov, take male dieta nepodava extremny sportovy vykon, takze sa ani nespoti, ak ho extra nenaobliekas- obliekam typ "cibula"- starsie potrebuje vzdy 3 vrstvy( tielko, tricko, sveter/bunda), mladsie iba dve (tricko, bunda) - takze prisposobit potrebam a zvyku obliekania.. 😉

kengurica
6. nov 2014

Skus to porovnat s tym, ako by ti bolo sediet na lavicke vonku? Nehybat sa, len tak sedkat bez pohybu...asi by bola zima....

emili162
6. nov 2014

ja tiez mam syna, ma rok a uz od stvrteho mesiaca neznasa kocik, len sa tam srdi, vykrikuje...asi sa tam nudi, lebo sediet len tak neni nic pre neho....ked mal osem mesiacov, tak sme mu kupili tu trojkolku, ktoru spominas a to bolo pre mna vykupenie. No my sme ju kupili na jar, tak sme ju vyuzili aj cez leto a aj teraz na jesen, ale len poobede, ked je este ako tak teplo...na zimu to urcite neni, myslim si, ze by mu tam bolo dost zima, len tak tam sediet, lebo to ani zakryt dekou sa neda v nej....tiez neviem, co budem v zime, v com ho budem vozit, ale ta trojkolka urcite na to neni vhodna.

esterba
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vevesh
6. nov 2014

@esterba starsia nechcela byt v kociku, tak od 12 mesiacov trojkoka istila... Ked bol sneh, tak kociar istil ( ale tu zimu vela snehu nebolo...)

esterba
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz