Používali ste športový kočík pre 4-mesačnom dieťati?

7. sep 2024

Ahoj. Pouzivali ste sportovy kocik, ktory sa da polohovat uz pri 4 mesacnom dietati? Moje dieta je dost velke. Ma 3 mesiace a 68 cm a vyse 7 kil (take baculiatko) vanicka jej jej uz mala - uz som mala pripomienky od ludi, ze noo na case zmenit kocik. Pred kupou som netusila, ze je mozne, ze sa tam babo uz tak skoto bude tlacit (ked lezi na chrbte ruky a nohy ma uz na bokoch vanicky).

3petka
7. sep 2024

Prvý syn bol v športovom od 4 mesiaca lebo chcel vidieť a vo vanicke bol nervózny. Viac menej bol ale v miernom ľahu. Druhý až od 6 mesiaca ale on bol malinky.

jablkovastrudla
7. sep 2024

Ked bude lezat na rovnom tak by som dala do sportovej casti- joolz hub alebo cybex balios s maju tak riesenu sportovu cast. Ja som mala bugaboo a tam je korytkove sedenie tam by som 4 mesacne nedala. Poznamky ludi si nevsimaj, ty musis vidiet ci sa tam mala v pohode zmesti

lenocka8894
7. sep 2024

Ja som tiez mala dieta od 4 mesiacov v sportovom polohovatelnom kociku lebo v hlbokej nechcela byt a chcela vsetko vidiet 🙈

anjelicek26
7. sep 2024

Ved keď sa ti tam nezmesti moc nevyspekulujes.. Naš 6 mesačný s rovnakou dĺžkou ako vy ma ešte kopu miesta vo svojom, ale vyberala som s rozvahou povedzme to tak😅🤣 Ešte mesiac dva snaaad vydrží rada by som jeseň prežila len s dekou a nemusela kupovať aj zimný aj prechodný fusak.. športový kočík mame len do auta, na tie 5-10 minútové presuny smer obchod posta kruzok detom je to jedno....

ivinkapink
7. sep 2024

Aj náš bol povedzme "väčší" 😄 v 3mesiacoch 8kg, takže sme museli kúpiť športový, Cybex, dá sa dať do ľahu a otočiť v smere i protismere jazdy...
Keď treba, tak treba...

milanemila
7. sep 2024

Nie nepouzivala, dala som ho do sportoveho az ked vedel sediet. Syn sa narodil ako 4,5kg a bol vo vanicke 6,5 mesiaca (ak nie dlhsie). Rovnako aj starsiu dceru az ked sama sedela. Mame cybex priam a tiez sa tam vozili potom na brusku a pozerali von ako na fotke vyssie.

lneviemmeno
7. sep 2024

Áno, ja som svojho ako 4-mesačného už dala do športového, mal vtedy 67cm a 6,6kg. Športový sa dal dať do úplného ľahu čiže nevidím problém 🙂 veľmi sa mu páčilo a aj páči v ňom

taktotedanie
9. sep 2024

To mas prosim ta aku vanicku? U nas vydrzala do cca 10mesiaca

vso10
9. sep 2024

Začali sme skoro používať športovú časť, asi okolo 5m. Mala som problémy s rukou a hlboká časť mi bola ťažká, mala som problém sama vyložiť kočík z auta a poskladať. Ale teda mala som Cybex balios s, ktorý sa dá dať do úplného ľahu, a malý bol v úplnom ľahu, pokým si sám nesadol. Nie som zástancom aby bolo nesediace dieťa v naklonenom športovom kočíku. Oni sa potom pasívne ťahajú do sedu.

autor
9. sep 2024

@vso10 dakujem za tip, no moja mala uz nema daleko aby sa tahala do sedu, je nejaka moc rychla, tak ju spomalujem :D

autor
9. sep 2024

@taktotedanie mam kocik znacky Maxi Cosi neviem uz presny tip - kupila som ho z druhej ruky

dixitka
9. sep 2024

Ja som dala presne v 4 mesiacoch na skúšku športiak, samozrejme v úplnom ľahu. Jednak syn hlboký kočík neznášal, ale tiež sa vo vaničke už aj tlačil - mal vtedy 8 kíl a vaničku som mala z tých menších, keďže som potrebovala kočík, čo sa vojde do mini výťahu. V športovom bol spokojnejší, tak som to už potom nechala tak. Samozrejme do sedu polohovať až keď bude dieťa samo sedieť.

maryetta
9. sep 2024

Preto som pozerala hlavne velku vanicku. Boli v nej vyse pol roka. Ale ak nemas na vyber tak jasne 😉 moj prvy sa narodil v septembri tak som brala velku vanicku aby aj fusak v pohode vosiel.

taktotedanie
9. sep 2024

Lebo teda musis ju mat malicku ked v takom skorom veku ides riesit sportovy
Ja som mala vanicku 80

autor
9. sep 2024

@taktotedanie zmeram a pozriem, akoze na dlzku sa este zmesti, ale na sirku nie :D