Ahoj maminky,syn bude mat v septembri rocik a kazdy sa ma pyta co mu ma kupit. Chcem to vyuzit na uzitocne veci a jazdemu hovorim co mu treba. Myslim si,ze fusak by sa mu zisiel. ALE nemame ani rok a mame 14kg a 100 cm. Tak teda moja otazke znie : oplati sa mu kupovat fusak? Zmesti sa vobec do neho? Ak fusak tak aky ? Mate skusenost ? Kocik mame camarelo eos
tiež mám dieťa septembrové a v zime po roku sme používali fusak, ale bol malý
fúha, tvoj je velikán, môj ide mať 5 rokov a meria 105 cm a 17 kg
Určite áno,malá je júlová v zime mala 1,5roka a od polovice novembra az do februára bola vo fusaku.No s velkostou fusaku neporadím my sme mali Lady Ann.No krpatá ma teraz dva roky 88cm a 10,5kg
@07022007 určite je dobre mat fusak,ved je to malé dieta a my sme mali fusak ešte po mne,prešila som si len vrchnú látku a boli sme moderní 🙂,fusak nam vystačil v pohode do 2,5 roka
@07022007 tiež som mala syna valibuka (v roku 12,8 kg a nosil veci na 2 roky) a kupila som fusak EMITEX, da sa aj pekne predlžiť ... a využili sme veru veľaaaa
niečo takéto sme mali http://www.4mama.sk/emitex/zimny-fusak-emitex-c... ale starší model, dal sa prať v práčke, ja som kupila použitý a ešte som ho predala, je nezničiteľný.
ja by som nekupovala,podla mna mu staci kombineza ked je taky velky a teraz tie zimy nestoja za nic,on sa bude uz z kocara tahat von bezkat,ale mozno ak planujes este dieta tak kup
@07022007 no veru my sme fusak pri malej vyuzili aj vo veku 2rokov..az takmer do 3rokov...bola slabsi chodec a v zime sme.este pouzivali kocik. Fusak som.mala.nastavitelny,cize pouzitelny aj u novorodenca (ale ja mam jarne deti a vtedy bolo akurat dost teplo), ked mali okolo roka,tak sme pouzili este tu prvu cast a ked podrastla.tak som.len nadzipsovala tu druhu cast. Mala som.tam.aj diery pre remence. Takze parada.
Podla mna ho este vyuzijes..
Ja myslim, ze Eisbarchen su dlhe fusaky.Daju sa odopnut na topanky a su veeelmi teplucke .Skus mrknut
záleží aj od toho, ako často využívaš kočík. či ho využívaš iba na prechádzky, alebo aj na nejaké nákupy, prípadne iné vybavovačky po meste. ja využívam kočík vyslovene len na vychádzky. jedno dieťa mám decembrové, druhé februárové a keď mali rok, chodievali sme vonku väčšinou len bežkať. Keď sme aj vytiahli kočík, boli obaja oblečení v kombinézach, topánkach a v pohode nám stačila deka plus nánožník od kočíka. Fusak sme nevyužívali vôbec..
Fusak sme vyuzili pri starsej az takmer do dvoch rokov, kedze je marcova a mladsia tiez bude mat v septembri rok a fusak urcite ano, mame taky co sa da spodok odzipsovat co je prakticke, mokre topanky nezasvinia cely fusak, len kusok 😃.
Moj maly je oktobrovy (teraz bude mat 2 roky) a neviem si predstavit zimu bez fusaku. V sportaku dieta nie je take chranene, aj ked das nanoznik. My mame Lodger a pouzivame ho od narodenia. Minulu zimu sa ako rocny do neho zmestil bez problemov, teraz uvidíme....ale pisu, ze je vhodny az do 3 rokov. Vysku ma moj maly teraz zhruba ako tvoj, len ma o 2 kila viac.
@07022007 moja je januarova a zimny fusak mala len v hlbokom kociku, na jesen som kupovala jesenny, v roku bola v kombineze a vo fusaku a aj tak uz behala, cize sme chodili na kratke prechadzky peso a na tu chvilu, co sme niekam isli, stacil ten jesenny, ktory som vyuzila od jesenne do jari
Ja som v roku mala fusak, ale kombinezu nie. Synovi boli horuco a mal len jesennu bundu. Asi trikrat mi to vyslo aj na kombinezu. Inac by som vytiahla upotene dieta s mokrym chrbatom.Nechodil, je to knedlik lenivy.
bez fusaku zima no neviem. Musela by si ho balit do deky a neviem do coho vsetkeho. Fusak je velmi prakticky. Ja si pamatam aj niekde mam fotku ako sme vsetky babkine vnucata s nou pokope na sankach a vsetky vo fusaku 🙂
Pri fusaku si treba vsimat nielen dlzku, ale treba sa riadit aj sirkou kocika. Mne sa dcera v 1.5 roku vosla v hrubom zimnom fusaku len do golfaca. V klasickom sportaku (teutonia) bola len v tenkom prechodnom fusaku, lebo v zimnom som ju tam uz nevedela natrepat. Dalej zvaz, ci bude syn v zime v kociku spavat, alebo ho budete vyuzivat len na presuny. Ak v nom pojde len na prechadzku a bude striedat chodzu s vozenim v kociku, staci len tenky fusak alebo nanoznik. Ale ak ho denne uspavas v kociku a chces ho dat len v bunde a od pasa dole v pancuskach pre vacsie pohodlie, tak potom je lepsi hruby zimny fusak. Osobne si myslim, ze viac vyuzijete prechodny fusak (napr. Od emitexu). Vyuzil by sa od jesene do jari a v pripade vacsej zimy mu donho oblecies oteplovacky alebo kombinezu, pripadne donho este vlozis deku alebo zvonku pridas nanoznik.
cez zimu potrebujes fusak do sportoveho kocika, to bude mat necely rok a pol a take dieta sa este vela vozi v kociku, iba v deke by mu bola asi zima, ked bude sediet
za mna urcite ano