Ahojte maminy chcela by som poradit, ci treba dcerke fusak ma 2 roky az vo february. Nasi hovoria, ze uz kocik nepotrebuje coz je pravda, ale mala mi v nom este stale obsedi tak by som chcela nech este zimu prezije aj v kociku, len neviem ci hrubu deku, alebo este kupit fusak. Dakujem za rady
@nikolet_89 ja uz by som takemu velkemu dietatu fusak nekupovala,podla mna staci aj deka ,myslim si ze uz velmi neobsedi v kociku ,moja malá bude mat v zime 18 mesiacov a nejdem kupovat fusak ,mame ku kociku nanoznik ,dam jej este aj deku a podla mna staci ak vobec obsedi v kociku ,lebo ona by uz len behala.... 🙂
asi deka uplne postaci, ved uz urcite behate a tak asi aj by do fusacika uz nechcela
no mame cca 86 cm je utla mala 10 kg 😉 zmestit by sa mohla do tych co su 110cm, len som chcela nazor lebo ked pridu tie dost krute zimy a budem potrebovat niekam ist tak sa bojim aby zbytocne nemrzla a nastastie ked je v kociku staci jej trochu pochodit a potom sa zase bez problemov vozi
@nikolet_89 fusak
Ja som malej kupovala pred 2 r. taku deku-fusak, uz sice nepouzivame kocik, ale bolo to super, ked chces aj nozky mozu byt vonku alebo zakryte a je to na zips, pohladam link, kupovala som to na mmb
@lubif dakujem to by bolo super
tak nasla som to tu 😉 http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
podľa mňa stačí deka 😉
@m_ij_ka dakujem moc
@nikolet_89 no ja som mala staršieho syna vo fusaku aj vo 2 rokoch...
@nikolet_89 ja som mala sportovy kocik Concord fusion a k nemu sme hned kupili origianl fusak (ked mal maly cca 10 mesiacov). A pouzivala som ho az do jeho vyse 2 rokov,kedze tento fusak sa dal dolu odopnut. Tak mu sice trcali neskor nozicky, ale kedze uz mal normalne teple topanky, tak to nevadilo.
@nikolet_89 ahoj, moj syn do marca chodil vo fusaku v sportaku a to mal 24mesiacov. v maji sme v tatrach mali quinny kocik a tam mal fusak prechodny a mal 26mesiacov. Tazke,podla mna potrebuje. Ved ktovie aka zima zase bude.
@nikolet_89 podľa mňa úplne stačí deka, do fusaka neviem či by sa aj zmestila