Potrebuje 22 mesačné dieťa fusak?

nikolet_89
10. sep 2013

Ahojte maminy chcela by som poradit, ci treba dcerke fusak ma 2 roky az vo february. Nasi hovoria, ze uz kocik nepotrebuje coz je pravda, ale mala mi v nom este stale obsedi tak by som chcela nech este zimu prezije aj v kociku, len neviem ci hrubu deku, alebo este kupit fusak. Dakujem za rady

biancaneve
10. sep 2013

@nikolet_89 podľa mňa úplne stačí deka, do fusaka neviem či by sa aj zmestila

laura0
10. sep 2013

@nikolet_89 ja uz by som takemu velkemu dietatu fusak nekupovala,podla mna staci aj deka ,myslim si ze uz velmi neobsedi v kociku ,moja malá bude mat v zime 18 mesiacov a nejdem kupovat fusak ,mame ku kociku nanoznik ,dam jej este aj deku a podla mna staci ak vobec obsedi v kociku ,lebo ona by uz len behala.... 🙂

lubina
10. sep 2013

asi deka uplne postaci, ved uz urcite behate a tak asi aj by do fusacika uz nechcela

nikolet_89
autor
10. sep 2013

@biancaneve
@laura0
@lubina

no mame cca 86 cm je utla mala 10 kg 😉 zmestit by sa mohla do tych co su 110cm, len som chcela nazor lebo ked pridu tie dost krute zimy a budem potrebovat niekam ist tak sa bojim aby zbytocne nemrzla a nastastie ked je v kociku staci jej trochu pochodit a potom sa zase bez problemov vozi

xlucia
10. sep 2013

@nikolet_89 fusak

lubif
10. sep 2013

Ja som malej kupovala pred 2 r. taku deku-fusak, uz sice nepouzivame kocik, ale bolo to super, ked chces aj nozky mozu byt vonku alebo zakryte a je to na zips, pohladam link, kupovala som to na mmb

nikolet_89
autor
10. sep 2013

@lubif dakujem to by bolo super

lubif
10. sep 2013

vyzera to takto, tam ma skryte nozky, ale da sa to aj akoby vytocit aby boli nozky vonku, len to akosi neviem najst na tom mmb este pokukam a napisem ti ked tak ip 🙂

lubif
10. sep 2013
m_ij_ka
10. sep 2013

podľa mňa stačí deka 😉

nikolet_89
autor
10. sep 2013

@m_ij_ka dakujem moc

astonka
10. sep 2013

@nikolet_89 no ja som mala staršieho syna vo fusaku aj vo 2 rokoch...

danielatn
10. sep 2013

@nikolet_89 ja som mala sportovy kocik Concord fusion a k nemu sme hned kupili origianl fusak (ked mal maly cca 10 mesiacov). A pouzivala som ho az do jeho vyse 2 rokov,kedze tento fusak sa dal dolu odopnut. Tak mu sice trcali neskor nozicky, ale kedze uz mal normalne teple topanky, tak to nevadilo.

adkasmolka
11. sep 2013

@nikolet_89 ahoj, moj syn do marca chodil vo fusaku v sportaku a to mal 24mesiacov. v maji sme v tatrach mali quinny kocik a tam mal fusak prechodny a mal 26mesiacov. Tazke,podla mna potrebuje. Ved ktovie aka zima zase bude.