Poštovné za kočík

miga13
25. máj 2018

Prosím vás, posielali ste niektorá kočík cez slovenskú poštu? Aká je cena, keď chcem, aby prišiel kuriér k nám domov a vyzdvihol ho? Ďakujem za info.

kathy93
25. máj 2018

@miga13 závisí asi od váhy a dobierky predpokladám treba sa i formovať na pošte alebo si od nich vypytat číslo na kuriéra a rozprávať sa snim. Inak na posta.sk máte aj cenník.

kubkovamama
25. máj 2018

@miga13 ahoj, posielala som tak viac-krat,keďže na poštu sa osobne nedostanem..asi ako ty..Až posielaš na dobierku,9,40€ až ti kupujúci pošle vopred bez dobierky 6,90.To platí pri váhe do 10kg.Za 16kg som platila 10,20.Len vyšlo má to cca o eurko menej keďže mám netovy podaci hárok.Az objednavas kuriéra cez telefón to euro navyše tam je.Vsetko ti vysvetlia aj do tel.

maninka1974
25. máj 2018

Asi aj podľa km váhy ja som za kočík 3kombináciu dala cez 23e

domisebimiro
25. máj 2018

@miga13 záleží či ho máte riadne zabalený alebo musíte platiť neskladne ja som platila aj neskladne a vyšlo ma 10 €

kathy93
25. máj 2018

@maninka1974 rozhodne tam ide o váhu záleží aj od dobierky a či tam máte poistenie alebo niečo iné navyše ako krehké atď. Dokonca ak si podávate priamo na poste tak na väčšie balíky zvyknú dať že neskladny a tam vám to priráta niekedy aj desať a viac eur.