Ahojte maminky. Vyberam sportovy kocik pre mojho drobca. Zalezi mi aby bol otorny v oboch smeroch, tak toto su asi moji favoriti. Chcem sa spytat, ci tu nahodou nie je nejaka mamicka, ktora mala oba kociky. Chcem vediet ake maju muchy, takze ak niektory mate doma, prosim piste.Dakujem:slight_smile:
My sme mali book plus a nedam na neho dopustit. Chystam sa v nom vozit aj druhe babo. Nikdy sme s nim nemali ziadny problem
Lucinka511. A aky by si mi doporucila. Este som nasla x-lander movi
Ja som dost narocna na kocik. uz som ich mala fakt vela a ani jeden uplne nesplnal moje poziadavky. Asi najlepsi bol silver cross linear, bol z perfektnej hrubej latky, aj nanoznik hruby ani nevybledol, skvely, len konstrukcia isla tazko, jednou rukou sa ovladat nedal. Chcela som od nich ten novsi typ, ale ten sa neda dat uplne na lezanie, dieta tam akoby sedi aj ked sa da do lahu.
Videla som Peg Perego book classino, neviem, ci je ta korba rovnaka ako book plus, ale tam sa mi zda zle robena ta strecha. Ked sa da dietatko do lahu, za hlavickou je velmi tenka latka, este aj pripnuta cvockami, co podla mna v zime isto prefukne. Ako je to v book plus?
ja mam PP Book Plus S a som s nim spokojna. Kolieska nie su ani nafukovacie, ani hrkave plastove. Nieco medzi, neviem ako sa vola ten typ ale su dobre. Vobec mi nepride nizky ako pise @lucinka511 , su ovela nizsie kociky. Sportova cast sa da dat do lahu a do oboch smerov jazdy. Pre mna jedina nevyhoda je ta, ze sportova cast nie je tak hlboka ako ked ho porovnam s akymkolvek Britaxom.
Ako je to na nom s tou strieskou co som pisala? Ked je v lahu za hlavickou babatka? Je taka tenta ako pri klasickom pp book? A na klasickom sa mi este nepacilo ze opierku na nozky ked sa da do roviny, potah je omnoho vacsi ako plastova opierka e teda niekde v strede ovisa dole
@petulik88 nam odporucili cesu znacku petittemares vario,a nieje zbytocne predrazeny,najskor som chcela tiez ten wanderer ale prehovorila nas predavacka a aj som nad tym premyslala,ze naco mam dat na rok a pol 700 eur ked mozem dat 370?
To je ten monza vario, uz som sa nan divala. Podoba sa na ten x-lander movi. Porozmyslam nad nim. Je sportova cast dost hruba na zimu? Aj nanoznik je hruby? Si s nim teda uplne spokojna?
Ani jeden,pegperego zle kolieska,nizke podvozky a skarede kolesa. Wanderer je dost kazivy,