Ahojte. Vyberame spomedzi tychto dvoch typov "vozov" pre naše babo 🙂 Nad inými neuvažujeme, sme rozhodnutí. Zaujimalo by nas porovnanie týchto dvoch kočikov s ohladom na naše požiadavky: 1. sme vyšši par (177,190cm), 2. ľahka konštrukcia (vaničku budeme vynášať na 3 poschodie bez výťahu), 3. skladnosť (najmä do auta, 1x sedan,1x hadzbag), 4. celkova konštrukcia (kočikovanie prevažne v meste no občas aj menšia turistika), 5. kvalita autosedačky (mame zaujem o trojkombinaciu), 6. konfort športovej časti a jej priestor (čakame apriliatko, čiže v zime budeme vyuzivať športovu čast s fusačikom, čítali sme se CYBEx je užši, o Anexe sme sa nedočitali). Na zaver nas zaujima celkove porovnanie cena vz kvalita 🙂
Ahojky! Mali sme prvy kocar anex ale vymenili sme ho za balios S lux. Anex bol lahucky, krasne peroval a bol naozaj super kym bola dcera leziace babo. Akonahle prislo obdobie ze nechcela lezat a nemohla sediet bolo zle. ,o sportovej casti sa nam suchala dole, a celkovo ta sportova cast je neprakticka. Preto sme menili za cybex. Ten je tazsi, a aj na ovladanie je ozaj tazsi, tym ze je tarbavejsi. Naopak na skladanie do auta je to raz dva. A zaberie menej miesta ako anex. Osobne teda by som sla do baliosu hned 🙂
@sanny2993 ja mam anex m/type a som spokojna. 👌
Tiez mam apriliatko 👸
@sanny2993 z casti suhlasim s
@natpre anex krasne peruje, pri baliose mam pocit ze oproti tomu vobec .... ja som naopak spokojna aj so sportovou castou. Mala sa tam pekne vojde aj s fusakom, u baliosu mam pocit ze vobec. Uz na 1.pohlad je uzsi. Pohladam foto, aby si videla...
Ja rozmyslam na talosom, ale iba ako cisto sportakom na leto. Fusak tam potom urcite uz s malou nedam, ale s tym ja pocitam...
Napíš do kočíkovej poradne, tam ti odpovie Eliniatko, dá ti veľmi dobré argumenty. A inak vajíčko... Cybex patria v testoch medzi top, už roky, Anex sa v testoch vôbec nespomínajú. Myslím že to je dosť podstatná odpoveď.