Poraďte veľký športový kočík

miska212
7. jan 2013

Milé maminky, mám problém- synček má 95 cm a 17kg ☹ potrebovala by som pre neho kočík, do ktorého sa zmestí a unesie ho. Neviete mi poradiť, ktorý by bol vhodný? Môže byť aj golfáč..

soldi
7. jan 2013

@miska212 za mna jednoznacne odporucam baby jogger city elite- v lete som v nom vozila dve 12 kilove deti. zmesti sa tam pohodlne aj 4 rocne dieta. pritom je pomerne lahky a vyborne sa s nim manipuluje.
moj maly ma tiez 95 cm, ale len 14 kil a ma v nom miesta habadej 🙂

rora
7. jan 2013

Napriklad sportovy kocik Quatro Monza, nosnost ma 20kg, dlzka lozka by mala byt 95cm, alebo taky lacnejsi golfac Guido 4 baby,nosnost 20kg, chrbtovu opierku ma 47cm

miska212
autor
7. jan 2013

@rora ak sa mozem spytat- mas s tym kocikom guido skusenosti?
Aj ten od @soldi vyzera super, ale je hodne drahy ☹ Kocik uz potrebujem len na dlhsie vzdialenosti- zvlast teraz v zime. Myslim, ze ten Guido by nam bohate stacil..

lejlla
7. jan 2013

Ja odporucam jane slalom pro ale starsie rocniky(2008,2009...) u mna max spokojnost

rora
7. jan 2013

@miska212 nemam s nim bohuzial skusenosti, len je to jeden z mala lacnejsich kocikov ktore maju taku nosnost...

miska212
autor
8. jan 2013

@rora aha.. skusim ho obmrknut niekde v obchode nazivo a odskusat.

vsetkym vam dakujem za tipy 🙂

majka99999
12. jan 2013

Ozivujem diskusiu - existuje aj nejaka vacsia stvorkolka? Trojkolky sa mi nepacia. Ale ani take kolieska ako ma trebars PP Book. ☹ Skor nieco ako Quatro Monza... Ma niekto skusenost? Alebo vie poradit?