Ahojte mamičky, chcela by som sa spytat, ci mi viete poradit nejaku univerzalnu clonu na kocik. Maly ma 5 tyzdnov a riadne to uz vonku pripeka :/ Za kazdu radu dakujem 🙂
@beuss ak chces poobede ti mozem poslat fotku ako to vyzera na kociku..
@radoslava3 jej to by bolo super, dakujem 🙂 a nemas nahodou aj link kde by sa dala objednat? 🙂
Ja som kupovala u nas v obchode ak si na fb tak si daj detsky obchod leja a aj cez to sa da objednat.. my mame ruzovu lebo mame dievca ale mali aj nejake neutralne aj chlapcensky vzor..
@beuss a cez zimu sme vyuzivali tie kruzky ako klipy na hracky.. takze u nas vyuzita na 110 percent..
Ja som mala ABC design prispôsobí sa každému kočíku a má aj UV filter čo si myslím, že je veľmi dôležité pri tak malých deťoch. Už je ale krpec veľký kočík už nepotrebujeme tak ju budem predávať.
@beuss vzadu je gumička, ktorá sa natiahne pod vaničku. Neviem či som to zrozumitelne napisala. Ja som ju tiez mala ale v čiernom. Teraz by som skôr tu hnedu farbu volila. Ale účel splnila 🙂
@beuss ahoj pridavam spominanu fotku...
@beuss na zadnej strane je gumička ktorú natiahneš pod vaničku 😉 určite to je univerzálne, ak chceš môžem ti premerať tu látkovú časť.... Dá sa aj "vyhrnúť" po tých šnúrkach, že si pekne vidíš bábo....pravdu ja som ju na kočiar ešte neskúšala lebo ho mám ešte v krabici 😉 ale keďže je tam gumička a sú šnúrky tak nebude problém 😉
Ja som mala na kociku clonu od Ivemababy - prichytila sa snurkami, ma UV 50 a nova stala 10e
Mali sme tu bezovu z DM, uplna spokojnost.
@beuss ahoj ja mam clonku znacky g mini a som maximalne spokojna. Vyuzili sme ju cele leto a sedi mi aj na sportiak cize stale vyuzivame. Sice nema uv ale malu pekne ponatieram a hotovo a aj cena bola prijatelna tusim okolo 10 eur. Mala uz ma rok a nenamieta ked ma clonku skor by som povedala ze je rada ze slniecko nesvieti..