Poraďte trojkombináciu kočíku vhodného aj na zimu

sonickat
19. sep 2012

Ahojte neviete mi poradiť daaký kočík... Aby bol lahučký dalo sa sním chodiť aj v zime , trojkombináciu a hlavne aby mal veliku vaničku?????

liz_lemon
19. sep 2012

ja som sa rozhodovala medzi Cam Dinamico a Jane Muum 2012, oba su lahke, maju velku vanicku, a maju aj vacsie kolesa, nakoniec sme kupili Jane, ale neviem ako to bude v zime, na snehu
@sonickat

sonickat
autor
19. sep 2012

musim pozriet ake su neviem si ich takto z hlavy predstavit ... ale dakujem

lilysk
19. sep 2012

Mala som Bugaboo Chameleon .Bol super 🙂

kamilka3
19. sep 2012

My sme mali X-lander, stvorkolesovy XA a bol na zimu a sneh idealny a dokonca mal aj najvasciu vanicku, z kociarikov, ktore sme pozerali, ked sme ho kupovali 😉

jankagun
19. sep 2012

My máme Camarelo exclusive 3-komb. a sme veľmi spokojní.Camarelo kočíky sú jedny z najväčšou dĺžkou vaničky,aj preto sme ho kupovali lebo sme obaja dosť vysoký,a naša malá je tiež o dosť väčšia na svoj vek. Podľa mňa je dôležité aby mal kočík možnosť voľby aretácie na predných kolesách,t.j. v zime predné kolieska zabrzdíš aby išli len rovno a neotáčali sa o 360 stupňov,a tak ľahko prejdeš cez sneh.a určite väčšie kolieska a hlavne 4kusy 🙂

liz_lemon
20. sep 2012

@jankagun Camarelo je tazky kocik, a @sonickat chcela lahky

jankagun
20. sep 2012

no Camarello váži 13kg,a Cam dinamico 14,4kg..ale záleží od konštrukcie..my sme si ho "navolili" v predajni,chceli sme odľahčenú konštrukciu,chrómovanú a zároveň najdlhšiu vaničku..to treba porovnávať 🙂 ..ale Jané váži najmenej 6,6kg,len neviem aké dlhé sú vaničky..

mimimoje
20. sep 2012

CAM cortina, z vlastnej skúsenosti

11nika11
20. sep 2012

my sme mali Coletto Austin 3,trojkombinacia,vsetky casti boli velke a mal super velke kolieska s ktorymi sa dobre chodilo aj po snehu alebo v terene.

ela2710
20. sep 2012

@liz_lemon camarello je tazsi kocik, co sa tyka napr.prenasania po schodoch, atd. ale manipuluje sa s nim velmi lahko, ked chodime s malou na prechadzky, tak sa velmi lahucko tlaci, kocik co sme mali pri malom bol zas v tomto opacny, nemali sme problem ho brat po schodoch 5 poschodi, ale ked sme sli na prechadzku, tak sa velmi tazko tlacil a celkovo nebol taky dobry...
@sonickat my mame camarello q12 evolution a sme spokojní 🙂 ma dost velku vanicku, co sme si hlavne podla toho vyberali, ma velke kolesa, a ten spodny ,,nosic" ma dostatocne vysoko, takze nebude problem sa s nim brodit v zime cez sneh 🙂 dalej sa mi na nom pacilo to, ze rovnako ako vanicku, tak aj sportovu cast si mozem otocit smerom od seba, aj k sebe, ja mozem odporucat
a aj cena je perfektna 🙂

liz_lemon
20. sep 2012

@ela2710 vies myslim, ze ked chce niekto lahky kocik, znamena to, ze ho asi bude musiet niekedy aj nosit, a nie ci sa tlaci lahko

lucynka287
20. sep 2012

my mame camarello evolution a je super a v zime sme nemali problem a mala bola vo vanicke 7 mesiacou

babenqa
20. sep 2012

My sme kupili kocik od DORJAN - DANNY SPORT , musim povedat , ze maximalna spokojnost po vsetkych strankach . Mala som tento kocik uz dlho vyhliadnuty a som rada,ze ma moja volba neomrzela a ze som sa pren na pokon predsa len rozhodla 🙂))